עסקית בבסטה

salo22

New member
עסקית בבסטה

במסגרת סיור בקו הכרמל לוינסקי, עשיתי הפסקת אוכל בבסטה. פעם ראשונה אהבתי מאוד את האווירה הלא מחייבת וההתנהלות הנעימה של חצי מהבעלים שהיה שם..
אכלתי : לקטנות ראשונות, לחם וחמאה מצויינים יחד עם מנת פרוסות דקיקות של סינטה כבושה ושיפודון דג לוקוס. הסינטה טובה אבל בפעם הבאה אנסה משהו אחר אולי מעניין יותר, בהחלט היה נראה שיש אופציות קורצות צמחוניות, אולי גם הקרפצ'יו פלמידה.. שיפודון הלוקוס היה טעים מאוד אבל מעט קטן, מה לעשות זו הגדרה של מנה קטנה
השיפודון בעוד 8 ש"ח תוספת ומה שהיה טעים במיוחד, זהו המטבל התאילנדי המעורר והטעים מאוד לידו, שחצי מהבעלים היה נחמד מאוד והשלים לי את תמונת הרכיבים החסרים בהכנה ושמח מאוד לשתף.
המנה העיקרית הייתה תבשיל גדי בחלב אימו על פריקה מעושנת.. מאוד "צרפתי" וקצת שמנתי, טעים מאוד, פיסות שומן טובות, הקובלנה היחידה שהמנה הייתה מעט קטנה והייתי שמח לקערה גדולה יותר.. שוב לא בטוח שזו המנה הכי מעניינת בתפריט, לא הספקתי לבדוק לעומק, אבל בהחלט המנה הייתה מיוחדת לסוגה וטובה.
יחד עם בירה חיטה של שפירא - 127 ש"ח לפני, בהחלט לא זול אבל איכות טובה בהחלט, שירות נעים וניכר שהאנשים שם יודעים טוב מאוד מה הם עושים

הספקתי להגיע ממש לפני סגירה בצהריים לחבשוש באיזור לוינסקי, יא ווארדי איזו מערה של קסמים זו
הרבה תודה לתום שהזכיר המקום וגרם לי להוציא שם ווי ווי אובר כסף ממה שאמור בן אדם שפוי להוציא על תבלינים, תודה רבה תום

Gרר

New member
טוב נו לוינסקי...

זה לא חוכמה

זה כמו להביא ילד לדיסני וורלד.
מקום מופלא ומקווה שמסרת ליומי ד"ש מהפורום

באשר לבסטה היא נשמעת שוב ושוב כמקום ממש סבבה. לנו היה ביקור אחד מוצלח שם וזה היה די מזמן.
נראה שכיום הם אפילו עוד יותר ראויים לביקור.

אין בעד מה

אני הייתי אצל חבשוש אתמול ולמרות שעברתי רק להגיד שלום בסוף קניתי כמה וכמה דברים.

מיתר44

New member
מומלץ: טחינה של הר ברכה

לפי דברי היצרן חבשוש הוא אחד מהבודדים שמוכר את הטחינה המעולה הזו.
אגב, לפני שאת מדרימה, מומלץ להתקשר ולבדוק אם/מתי פתוח והאם יש במלאי את מה שאת צריכה.
קחי בחשבון שלוינסקי פקוק.

צריך להגיע בבוקר המוקדם יחסית

ביום שישי עד 8:30 יש המון חניה בחלק הדרומי של רחוב החלוצים בצורה די עקבית, באמצע שבוע אני גם חושב שאין בעיית חניה עד 10 בערך.
שעות הפתיחה של חבשוש הן מ6:30-7:00 ועד הצהריים הלא מאוד מאוחרים, סביב 14:30 אבל עדיף להגיע מוקדם יותר.
לרשימת התחנות המעניינות הייתי מוסיף את מלמד שנמצא על לוינסקי ליד החלוצים ועוד חנות שאני לא יודע מה השם שלה ונמצאת על נחלת בנימין מעט מאוד מצפון ללוינסקי ומוכרים פסטות ומוצרים איטלקיים במחירים מעולים וגם מאוד נחמדים בצורה די חריגה ביחס לסוחרי השוק

לא אוהב את הבורקס בלוינסקי

שני "מוסדות" הבורקס בלוינסקי בינוניים בעיני.
אני אוהב את הבורקס של הטורקי בקצה העליון של הכרמל

inבאלי

New member
גמני לא התלהבתי מהבורקס בלוינסקי

תמיד הייתי חסידה גדולה של התורכי בכרמל למעלה, אבל לפני שבועיים עצרנו שם וחלקנו בורקס גבינה שהיה ממש קמצני במלית ואפילו לא סיימנו אותו...

salo22

New member
יותר מידי תחושה "מרגרינית" במאפי הבורקס האלו

ממש לא מסתדר עם זה
דווקא כשיצא לי לאכול בחו"ל כמה "גרסאות" יחסית קרובות של יוונים ע"ע ספניקופיטה, הרבה פחות כבד לי ובהחלט יותר טעים, כשעשוי כמו שצריך, מהבורקס התורכי הממוצע בארץ.. מעניינים אם יש מקומות טובים במיוחד לסיגנון, שלא משאירים סוג של צרבת אחרי

salo22

New member
לא מחמיץ ביקור אצל הטורקי

אבל לא אוכל בורקס, תמיד מקווה שיהיה אשורה. גם הפעם זה היה אמור להיות הקינוח אחרי הבסטה, אבל כל פעם בניסיונות האחרונים, אומרים לי שנגמר האשורה כבר בבוקר. אני כבר מתחיל לחשוד שאין תמיד אשורה או שהתיזמונים שלי הפכו להיות גרועים לגמרי

bruno01

New member
לחנות המצוינת עם הפסטות קוראים מאיר גבאי

(זה לא שהשם רשום איפשהו, אז זה לא ממש קריטי) וזה בנחלת בנימין 101, ממש מעבר לפינה של לוינסקי, אחרי דוכן המיצים המצוין.
קל לזהות את המקום על פי יריעות הפלסטיק השקופות שמכסות את הכניסה.

המחירים שם של מוצרי MUTTI ודה צ'קו באמת הכי זולים שראיתי, ויש להם גם עוד המון דברים אחרים מצוינים (גם דובדני אמרנה ביחסית זול למשל) וגם קטניות וכל זוגי האגוזים באיכות ממש מעולה.

והם באמת נחמדים וחייכנים בצורה יוצאת דופן. אני מת על החנות הזו.

salo22

New member
נראה אכן מקום חביב מאוד

שאבדוק בפעם הבאה, ניסיתי להסתובב בפנים אבל בכל החנויות האלו מעברים כל כך צרים והיה עמוס מאוד פלוס תיק מתפקע מהביקור בחבשוש, ויתרתי..

יריעות הפלסטיק נעלמו לאחרונה

אנחנו קנינו אתמול בנוסף למוצרים האיטלקיים הרגילים גם חבילה של קג' מרציפן גרמני ב70 ש"ח שזה מאוד זול

inבאלי

New member
השבוע שילמתי על שלישית שימורי MUTTI

חמישה שקלים בשופרסלדיל.
בדרך כלל אני קונה את השימורים במבצעים בעשרה שקלים, והפעם נכנסתי לשניה לקנות שני דברים, ראיתי את המבצע וברוב טיפשותי לקחתי רק שתי שלישיות...

למעלה