עסקה אם השטן

Anonymous28

New member
לנושא.

אני לא רוצה לעשות את זה , זה רק מעניין אותי הנושא הזה! אבל אני רוצה כבר שנה ומשהו משהו ואני לא מקבל אותו, הייתי רוצה מידע על איזה כישוף שאפשר לעשות. כישוף שזה לא מזיק שזה בא לטוב, כמו כישוף אהבה. תוכלו להביא לי מדריך? ודוד היחיג האתר באנגלית ואין שם כישופים כאלה.

IBP1

New member
כישופי אהבה - אין שום כישוף שכזה....

אין שום כישוף שכזה המסוגל ליצור רגש אמיתי ומכיוון שאין כזה דבר שיכול ליצור דבר אמיתי כמו רגש כך אי אפשר לגרום למישהו באמצעים שכאלה באמת לאהוב מישהו. ברעיון המאגי הכי קרוב למשהו שרק נראה כמו הדבר האמיתי ,עושים שימוש במשפחת כישופי הכפיה בא אנו באמצעים שונים מביאים בכפיה את מושא הכישוף לעשות משהו בניגוד לרצונו.זה כמו שתקח אקדח ותצא לרחוב ותודיע לאנשים שאתה יורה על מנת להרוג בכל מי שלא אוהב אותך ,תאמין לי כל מי שתפגוש בסיטואציה הזאת הדבר הראשון שיעשה מרוב פחד הוא להודיע לך כי אין לו ריב איתך והוא אוהב אותך מאוד שכן לא עשית לו רע... גם אם תבוא לאויב שלך כשאתה חמוש באקדח ...גם הוא יבטיח לך וישבע לך כי הוא אוהב אותך.....אבל שאלת המיליון דולר האם מישהו מהם באמת אמר זאת מתוך האמת שבדבר! האמת היא שברגע ואתה מאיים על מישהו באיזה צורה כל שהיא הדבר הראשון שהוא יחוש זה שאתה האויב שלו !! וזה מה שקורה כשכישוף כפיה נשבר השינאה הפנימית של המכושף אל הכופה גדלה ומתאצמת. לא תמצא מישהו שילמד אותך כישוף מבלי חניכה עימו ואתה טרם השבת לשאלת הגיל . אם היית עושה את דבריי יתכן והייתי אולי שוקל את העניין ומכיוון שאינך טיפוס המקבל מרות זה בלתי אפשרי שמישהו ילמד אותך את זה. ללמוד לחש לא מבטיח ,אינו ערובה לכך שתצליח לבצע את רצונך.אתה יכול לנסות מבוקר עד לילה לערוך טקסים ולהדליק קטורות ומה לא ,אבל הכישוף והיכולת לעשותו הוא בתוכך ולא בחומר . כל הכלים ,החומרים ,הלחשים וכיוצ"ב הם כלי עזר עבור הכלי הראשי (המכשף ) להתביית בתוכו אל המטרה ולתעל את האנרגיות והרצון ואת עצמו על מנת ליצור את הכישוף זו עבודה רבה ויש צורך בייחוד מסויים באדם על מנת שיהיה בו את היכולת הזאת לעשות זאת. זה דורש המון אימון והמון ידע על מנת להצליח להבין מהו באמת כישוף. לחשים המאג לא נוטל מספרים הוא כמו משורר המחרז לעצמו את הצליל והמנגינה שתתאים לכישוף שכן למילים יש כוח ,זה כמו לפרוט על גיטרה וכוון את הצליל למטרה העלומה שאליה מרוכז המאג.

Anonymous28

New member
תגובה למה שאמרת

אני בן 17, אני מאוד רוצה לדעת איך עושים את זה אם אתה רוצה יספר לך את הסיפור שלי אולי תבין שאני צודק, הייתי רוצה לדעת מה זה עיסקה אם השטן ואיך עושים את זה בלי קשר לכישוף אהבה.

IBP1

New member
למה אתה חושב שהוא יסכים לרכוש ממך את נשמתך ?

אם הוא היה מעוניין בך היה כבר מזמן יוצר עמך קשר ונוטל אותה ממך גם מבלי שתסכים לאיזו שהיא עיסקה מפוקפקת ..... ברצינות אין שום דבר בחיים הללו ששווה יהיה לך למכור את נשמתך.... אגב איך אתה מתיעד למכור משהו שמלתחילה אינו שלך.

Anonymous28

New member
תגובה

אני לא בדיוק מתכוון לעשות את זה כמו שעניתי בתגובה הקודמת, ועין 3 שלחתי לך מסר.

IBP1

New member
אנונימוס ..עד שלא תדע מה כתוב שם בספרי הקודש

עשה טובה אל תגיד את המושג "מאגיה לבנה "וקבלה " באותו משפט , שכן במקום שבו מסבירים איך להורות למלאך איך לרצוח בדם קר אדם סתם ככה מבלי סיבה מוצדקת ואו התניה קשה להגדיר את הקבלה המעשית כמאגיה לבנה. במקום שמלמדים איך לגרום לאשת איש להתאהב באחר ,איך להשתמש בצי של מלאכים לשחוט ולרצוח במחי כף יד אחת תינוקים ,טף ,נשים ,ילדים ,מלאכים ,וגברים ....הלבן היחיד הוא המקום שהדיו הכהה לא כתבה ופירטה איך לעשות זאת.....

MyTaoWay

New member
ההמלצה שלי היא...

לעבוד עם כוחות הטובים עם ה''סוד'' אחרי הקריאת הספר הזה +עוד כמה ספרים שאני יכולה להמצליץ לך במסר, החיים שלי השתנו.. אני קיבלתי כמה דברים שאני מאוד רציתי זה מאוד מפחיד אותי כי זה עובד אבל לוקח זמן ל''הזמנה'' להגיע למשל ''הזמנ''ה מהקיום שאני ''הזמנתי''=הגיעה רק אחרי 2 שנים. אז המפחת פה הוא סבלנות והתמדה. מאוד ממליצה לעבוד עם הסוד. אם תרצה פרטים נוספים, תפנה אליי המסר נ.ב אני תוהה מה לאדם בן 16 ולעסקה עם השטן

Anonymous28

New member
תגובה

אני בן 17! אני קראתי על זה ואני חושב שזה שטות כי זה לא היגוני זה לא שחושבים על משהו שהוא יתקיים והוא היה שלך אלא זה פסיכולוגיה אתה תעשה הכול בשביל להשיג את המשהו הזה. "הסוד" זה פסיכולוגיה ולא "כוחות", אני לא יכול לקבל את מה שאני רוצה בעזרת ה"סוד" כי אני לא קרוב לדבר ואין לי מה לעשות בשביל לקבל אותו זה האבוד מבחנתי.

MyTaoWay

New member
אם אתה בקטע של לקבל

אהבה מאדם שלא אוהב אותך, זה לא עובד ככה.. וזה אסור להתעסק עם זה. אתה עלול דווקא לפגוע בלי כוונה במי שאתה רוצה/אוהב. אם אתה מדבר על לקבל דברים חומריים, אז זה כן עובד. מניסיון אישי

Anonymous28

New member
תשובה

ידעתי שזה לא עובד וזה לא יעבוד, כישוף אני לא יודע זה אסור, אבל אני לא יוותר ואם מישהו יודע איך עושים פה כישוף בעזאת תמונה ישמח למענה. מה שאני דיברתי זה מאגיה לבנה וזה אכן מותר על פי היהדות ואין כלל איסור בזה! מה זה עושה כישוף לבן: גורם לאותה בחורה לחשוב עלייך מחשבות טובות ואז היא רוצה אותך ואז זה נהפך לאהבה האמיתית! כישוף שחור: גורם לאותה בחורה ליראות כאילו היא מאהובת בך ואהובת אותה אבל אין זה אהבה אמיתית, זה בעזרת שד ששולט על אותה בחורה לאהוב אותך ושכישוף זה נשבר זה מזיק לך באותו רגע שאתה מתפטה לגעת בבחורה שתחת שליטת השד, היהדות אומרת שמי שעושה את זה בסוף ימי חייו זוכה להישפט על זה והולך לכף הקלע ושם ה' קורע את נישמתו לגזרים והורג אותה! יש אומרים שמי שעושה את זה, זה ניקרא "עיסקה אם השטן" הוא נותן לך את מבקשותך ובעתיד אתה משלם על זה מחיר שאני לא יודעים. זה ההבדל בין כישוף לבן לשחור, אני רציתי כישוף לבן שזה רק עוזר ולא מזיק גם זה חוזר אבל לטובה!

למעלה