עסקה אם השטן

Anonymous28

New member
עסקה אם השטן

שמעתי שיש כזה דבר עיסקה אם השטן, הייתי רוצה קצת מידע על זה ואיך עושים את זה. שמעתי גם שמקבלים מה שרוצים. מישהו יכול לפרט לי מה זה ואין עושים את זה?

?????????????

לא כדאי לגעת בכוחות האופל ולא להתחבר אליהם, כי אז האופל נוגע בך בנשמה. ולא ניתן להפטר ממנו. ראו ערך מרגול והמאפיה.

../images/Emo31.gif

מאד לא אוהבת את הנושא הזה. משתדלת להתרחק ממה שמצטייר לי כ"רוע".

ביינתיים ללא מנהל סגרו את הפרום

עכשיו כל הנושאים המאגים יגלשו לפורום הזה , עכשיו לשאלתו של הבחור , פעם לפני 2 עשורים הנושא היה חם והיו לו הרבה נקודות גישה גם ברשת , אבל בתור אוכלוסיה שרודפת מתעסקים בזה , העלימו את זה מהרשת , ואין היכן להפנות אותך , וכן אנו חיים בצנזורה . ולא נותנים מקום לבחירה ... דוד

וואלה....../images/Emo13.gif

זה אומר כנראה, שלך ולאיציק ועוד חבר או שניים פה בבית, תהיה לא מעט עבודה, כאשר יגיעו חברים עם שאלות כגון אלה משום שלי, אין מושג ירוק איך להתחיל לענות להם
אז בבקשה, לשנס מתניים....

Anonymous28

New member
ללא נושא

לא יודע איפה הפורום הזה ויש שם מערכת אישור הודעות, מי שהוא יכול לתת לי מידע על זה?

מאמי תבין שפה לא הבית לכך

זה בית נקי ומצוחצח ודריו סולדים מישויות אפלות... אגב אני קצת מכירה את סט והתעמתתי עם כוחו כמה פעמים, כחלק מהאימון שלי וניצחתי אותו בקרב ממש קשה ועוד ישות של אופל שאף היא חזקה...גרשתי באמצעות שליחת אנרגיה, האור מימילא ינצח בסוף אל תעסוק באופל..חבל לך על הזמן!

Anonymous28

New member
ללא שם

אבל אני כולכך רוצה משהו כבר שנה אני רוצה את המשהו הזה ולא מקבל אותו, אם היבנת למה אני מתכוון. יש אולי דרך אחרת לקבל את המשהו? תפרטי לי, אני רוצה גם הסבר על העיסקה אם השטן.

Anonymous28

New member
ללא נושא

המבין יבין, אם אתה רוצה לדעת תגידי לי איך את מקבלת דברים? את יודעת כישופים לבנים שזה מאגיה לבנה זה לא כוחות האופל?

תשובה נקודתית

השטן הפסיק לעשות עיסקאות ב-1883 , כי כולכם נפלתם כבר . היום ניתן לעשות עסקאות רק עם המערכות שלו ולא איתו . ביניהם המערכת הישראלית הציונית והאמריקנית ועוד מערכות הנמצאות במקיפים . עם השטן גופו לא ניתן לעשות עיסקאות !(בימים אלה) ואם אתה רוצה להתחבר לעניינים הללו תמצא מישהוא שמקושר . ואולי תקבל הרשאות פסיקה ....!? דוד

Anonymous28

New member
ללא נושא

איזה שטויות, ראיתי באיזה האתר שאמרו שהשטן עדיין עושה עסקאות. איך היגעת לזה שהוא לא עושה עיסקות?, אז איך עושים עיסקה אם הגופים שלו?

אז תברר באתר שראית

וזה רק עם המערכות שלו לא איתו . ושוב תברר ברשת או דרך אנשים , לדעתי כדאי דרך אנשים דוד

Anonymous28

New member
ללא נושא

אבל באתר הזה ניסיתי לברר ולצערי אסור שם לדבר על מאגיה שחורה. אולי אתה יכול לתת לי מידע על כישופים לבנים שזה מאגיה לבנה, משהו שלא צריך משהו של הבן אדם רק תמונה שלו. ומאיפה אני משיג את המידע על העיסקה?, תוכל לתת לי אתה את המידע.

IBP1

New member
תרשה לי להביא לידיעתך את אחד הסודות הכי

כמוסים במאגיה....הידוע אך ורק למאסטרים.... בוא ונהיה רציניים מעט...אין מאגיה שחורה ואין מאגיה לבנה .יש מאגיה .הכישוף שיכול להזיק והכישוף שיכול להועיל הוא אותו כישוף ואותה תורה. מי שמחליט מה לעשות איתו ואיך לתעל ולהשתמש בו ,זה המאג.בלבד . ואנשים שעוסקים בתחום הנ"ל מגדירים את המושג מאגיה לבנה או שחורה לפי העקרונות שעל פיהם הם חיים. כך שיכול להיות שמה שאני אגדיר כמאגיה לבנה לאחר היא תהווה מאגיה שחורה.אבל במציאות אין שוני בין השניים. החברה כאן לא עוסקים במאגיה פרופר ,זהו פורום העוסק בתחום המיסטיקה. היחיד פה שעוסק בזה הוא אני . כעת אשאל שאלה ואל תשקר לי , בן כמה אתה?

בני33

New member
***האומנם?

יש לי כמה שאלות,,, או כמה השגות,,, לגבי הכתוב כאן. אבל* החלטתי להימנע מלהכנס לדיון הזה. יום טוב.

IBP1

New member
מתארים מאגיה לסכין בכדי להמחיש את הנושא

עם אותה סכין אפשר לבצע פעולות לטובת האדם ,לדוגמא הרופא נעזר באזמל מנתחים (שזה סכין בעצם ) על מנת להציל חיים ועם אותה סכין אפשר להזיק ... כל אדם היה מעוניין שיהיה לו טון זהב ,איש לא היה מעוניין שהטון זהב הזה יהא לו מעל הראש....שכן אז הראש לא ישאר. הכל הוא עניין של איזון וכמות.. כלמר האדם מבחינות מסויימות זקוק לאיזון כמותי של גורמים מסויימים למשל בהילינג אדם שיש לו חוסר איזון אנרגטי המטפל מחזר את האיזון האנרגטי . החסרה או הוספה מעבר לזה מוציאים את האדם מהאיזון הבריא. אם היה חסר לאדם אנרגיה למשל והוספנו לו אנרגיה אז החזרנו לו את האיזון ....אבל אם האדם היה כבר באיזון והוספנו לו אנרגיה ,אזי שהוצאנו את האדם מהאיזון האנרגטי . אזי שכאשר האדם היה בחוסר והוספנו לו אנרגיה ,אז זה היה לטובת האדם .אבל אם הוא היה באיזון כבר והוספנו לו אנרגיה על מנת להוציאו מאיזון זה כבר כנגדו. עשינו את אותה פעולה וקיבלנו 2 תוצאות שונות .אותו דבר גם בהחסרת אנרגיה ניתן היה להציג את הדוגמא הזאת. מקווה שאתה מבין אנונימוס את זה כעת.

Anonymous28

New member
לנושא

אני לא רוצה לעשות את זה , זה רק מעניין אותי הנושא הזה! אבל אני רוצה כבר שנה ומשהו משהו ואני לא מקבל אותו, הייתי רוצה מידע על איזה כישוף שאפשר לעשות. כישוף שזה לא מזיק שזה בא לטוב, כמו כישוף אהבה. תוכלו להביא לי מדריך? ודוד היחיג האתר באנגלית ואין שם כישופים כאלה.

למעלה