ענק

JACKASS 4 LIFE

New member
האמת...

שאני כבר לא צריף רופא.... מאז שלקחו אותי לאלקטרז הם שמו לי שבב מיוחד במוח ואז שאני מנסה להורג אנשים או להשחיט רכוש ביצפר או סתם לזיןן עוברי אורך אז הוא נותן לי מכת חשמל מאד מאד מאד מרוכזת במח ואז אני מישתתק... רוצה לעזור לי להישתלט על העולם? יש לי אחלה רעיון....

omni96

New member
יאאאאאא

יא גנבים אין איזה כל הזכויות שמורות לבטטה או משהו זה היה הרעיון שלי לדבר כל אחד עם עצמו ובטטה ישמה אותו בפורום רעיונות מטורפים (190)

יאללה, אני רוצה! ספר לי על הרעיון

ואם הוא כלול בהריגת אנשים חפים (או יחפים) הרגתי כבר אחד למטה*! <גאה בעצמי> *למטה- בשירשור למטה.

omni96

New member
מה?????

אני אומר לך שגנבת לי את הרעיון ואת רוצה שאני אספר לך עליו כולכם משוגעים !!! כולכם !!! ולא אמרתי שאני בסדר

לא גנבתי את הרעיון שלך

סך הכל יש לי פיצול אשיות! :( למה אתה צועק עלי? יש לי רגשות! - גם לי עוד פעם את?! לא אמרתי לך לסתום??? - סליחה סליחה ממש ילדה "רגישה" את! אור! לא גנבתי לך כלום! זו היא! היא הגנבת! תרביץ לה!

omni96

New member
אוי אני כל כך מצטער !

לא ידעתי לא חשבתי שהמצב עד כדי כך את יודעת... אוף
אני עצוב עכשיו סתאאאאאאאאאאאם נראה לך אבל אנחנו אוהבים אותך ומכירים בבעיותיך

בואנה איזה לילה עבר עליי....

ישנתי איזה שעה וחצי ב-24 השעות....אל תשאלו ....(מצב דיכאון...) אז אקיצר..כנראה שבלילות הקרובים אני אבלה פה...כי הפורום הזה זה הדבר היחידי שמסיח אותי מהחיים האישיים שלי

REAL boy

New member
שיט):

שמתי את הקישור הזה בפורום סקייט ורולר והמנהל העיף אותי מהפורום(אני לא יכול לכתוב הודעות שם)כי הוא חשב ששמתי קישור לאתר פורנו...כנראה שהוא לא לחץ על הדבר המהבהב למטה...
אידיוט שכמותו ככה סתם להעיף אנשים...פחחחח

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

VVEE MAN

New member
חחחחחחח

אני מכיר את זה פירסומת אמריקאית לדאודורנט במקור שערכו חחחחחחחחחחח אהבתי

VVEE MAN

New member
אז תעשה מישתמש חדש

ותיכתוב ריל בוי נגיד אם שני רווחים או משהו

REAL boy

New member
נראה לי שהוא חסם את האי פי שלי...

ולא את המשתמש..טוב בכול זאת אני אנסה יותר מאוחר עכשיו אנעף לת"א סיטייייייי ביי לכם

REAL boy

New member
הסברתי לו באי סי קיו..

והוא עדיין לא התחבר... וגם הוא העיף אותי כי קיללתי שם כמה מוגבלים שממש עיצבנו אותי...=\ טוב אני לא יתחנן שיחזיר אותי,זה כולה פורום גאד דאמט...

VVEE MAN

New member
אתה באמת קצת מגזים ליפעמים

שמע אתה צריך להבין שלא כל האנשים חכמים כמונו

למעלה