ענק

ראיתי איך הילד עם השאלה על המיני

סקייטבורד עיצבן אותך אבל... אתה באמת צריך להרגע קצת עם הקללות שלך!!

REAL boy

New member
צודקים צודקים נסחפתי קצת בקללות...

אבל אני פשוט לא יכול לשתוק שאנשים שואלים כאלה דברים מטומטמיםםםםםםםםם תשימו לב לשאלה הזאת שהוא שאל יוווווו זה עיצבן אותיייייי כמה שאנשים אין להם חיים והם באים בכזאת שאלה של "פינגר בורד אפשר לעשות מכול סקייטבורד קטן שמוכרים בהפנינג?" והילד בכלל לא סקייטר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני בטוח!!הוא מחשיב את עצמו סקייטר קול בגלל זה שהוא משחק עם פינגר בורד...דאמטטטטטט כמה שאנשים יכולים להיות דפוקים... טוב הייתי חייב להגיד את כול היציאה הזאת למישהו..ואמרתי לכם=] אוף אל תגיבו אפילו

REAL boy

New member
קלטו מה כתוב לי שאני מנסה לשלוח

הודעה..: כבר הרבה זמן אתה כותב הרבה מאוד הודעות לא ענייניות, ואף בעלות תוכן של אלימות מילולית, אתה לא תורם כלום לפורום, וההודעה+קישור לאתר הסקס הזה הוא הדבר שעבר כל גבול. וכן אני כן תורם לפורום,בגלל כמה קללות הוא אומר שאני לא תורם..עזרתי שם למלא אנשים בלסדר צירים,לקנות סקייט,ועוד כול מיני דברים..טוב שיעשה מה שבא לו...

JACKASS 4 LIFE

New member
אחי כנס שנייה...

יש מצב שאור קרסני העיף אותך כי גם לו יש אפשרות כזו....

REAL boy

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"על המוקד" חחחחחחחחח

omni96

New member
מסכן

מסכן הילד כולה ילד בן 8 שמשחק בפינגר עם ציורים של דיג'ימון לא צריך לסקול אותו ככה

REAL boy

New member
החזירו אותי!!!!!

חחחחח המנהל החזיר אותי..מסתבר מי שהעיף אותי זה באמת היה אור כי באותו יום אור היה אצלו אז בטח המניאק נכנס לפורום בזמן שהוא לה היה והעיף אותי..כי אני בכאסאח גם עם אור..איתי(המנהל) לא ידע בכלל על מה מדובר שרשמתי לו שמה ששמתי בפורום זה לא פורנו.. כושיל אור האידיוט הזה... יאללה פורום ג'אקאס-תתעורר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

omni96

New member
???????

שמת לב איך קוראים לי????? תיזהר אתה !!! לא סתם

למעלה