Ophel McNeil
New member
ענק! ענק!
ראיתי את 4X03 עכשיו... וואו. פרק ענק, נהדר, מדהים.... בכל רמה שהיא!
עכשיו רק נזכרתי כמה הייתה טובה תחילת העונה הרביעית כשליאו עוד היה אקטיב (למה הוא נהרס?!
), פיבי לא מטומטמת (שלא נגיד חכמה
), וקול נסבל (אם כי הרבה הרבה פחות נסבל ממה שחשבתי. זכרתי אותו הרבה יותר טוב. [אם כי באמת היו לו קטעים חמודים {"אנחנו לא משתמשים באהבת חיי כפתיון!" "כן אנחנו כן."}. למרות שדווקא המשפט שכולם כל כך התלהבו ממנו {"אם זה המקור אני אגיד לו לחזור אח"כ."} ממש לא היה טוב, הנימה של ג´וליאן הרסה את הבדיחה.]). בכל אופן, משחק נהדר של כולם, ואין - הולי מרי קומבס שולתת. היא בפשטות אחד השחקניות הכי טובות בעולם, ללא הגזמה!!! היו כמה קטעים בפרק שלא חשבתי שפייפר תוכל להיות יפה יותר, חכמה יותר, מצחיקה יותר, מושלמת יותר.
לא אכפת לי שהיא לא במרכזה, פייפר בעונה הרביעית מדהימה. אני מחכה בנשימה עצורה לעונה החמישית. ופיבי נראתה ממש טוב (למרות הקטע בסוף....
חולצה בת שרוול אחד ותלתלים, שאף פעם לא היו יפים עליה. מצד שני גם פייג´ נראתה בסוף הפרק מפחידה עם החולצה הירוקה ושיער סטייל בני עקיבה). מה גם, מצחיק לראות את פיבי בתור האחות המתווכת...
טוב שפייפר חוזרת לתפקיד, פיבי גרועה בזה. (ואם לה ולליאו אין רומן, אני צנצנת). ואני רק רוצה לציין שוב שסם צדק. פעמיים. (אני מתחילה לשנוא את המשפט הזה...). קודם כל, כולם באמת עוצרים כשיש אורבינג (או כמעט כל אפקט אחר), מה שדי מצחיק, כי אם מתבוננים טוב, אפשר ממש לראות בבירור את העריכה (אם כי לא מומלץ, מוריד מאמינות הפרק), ועוד - (ספוילרים מעכשיו? לא נראה לי, לא משהו קטלני בכלל). היחס של פייפר הוא באמת אמור להיות מטאפורה (??) ליחס של הצופים. בהתחלה היא מתגעגעת לפרו ולא רוצה להיפתח לפייג´ (כמו שהרבה יותר מדי הודעות נכתבו לפני שבכלל התחילה העונה הרביעית), ואח"כ גם רואים שהיא כועסת על פרו (ועובדה שכל פעם שאני מזכיה את שאנן (
) אני מוסיפה בסוגריים גולגולת, מה שבעצם מראה כמה אני לא מחבבת אותה). ולאט לאט, אבל בביטחון, היא מקבלת אותה. אני חייבת להמשיך לראות. עונה ענקית, שמה את הראשונה.
ראיתי את 4X03 עכשיו... וואו. פרק ענק, נהדר, מדהים.... בכל רמה שהיא!