ענק! ענק!

Ophel McNeil

New member
ענק! ענק!

ראיתי את 4X03 עכשיו... וואו. פרק ענק, נהדר, מדהים.... בכל רמה שהיא!
עכשיו רק נזכרתי כמה הייתה טובה תחילת העונה הרביעית כשליאו עוד היה אקטיב (למה הוא נהרס?!
), פיבי לא מטומטמת (שלא נגיד חכמה
), וקול נסבל (אם כי הרבה הרבה פחות נסבל ממה שחשבתי. זכרתי אותו הרבה יותר טוב. [אם כי באמת היו לו קטעים חמודים {"אנחנו לא משתמשים באהבת חיי כפתיון!" "כן אנחנו כן."}. למרות שדווקא המשפט שכולם כל כך התלהבו ממנו {"אם זה המקור אני אגיד לו לחזור אח"כ."} ממש לא היה טוב, הנימה של ג´וליאן הרסה את הבדיחה.]). בכל אופן, משחק נהדר של כולם, ואין - הולי מרי קומבס שולתת. היא בפשטות אחד השחקניות הכי טובות בעולם, ללא הגזמה!!! היו כמה קטעים בפרק שלא חשבתי שפייפר תוכל להיות יפה יותר, חכמה יותר, מצחיקה יותר, מושלמת יותר.
לא אכפת לי שהיא לא במרכזה, פייפר בעונה הרביעית מדהימה. אני מחכה בנשימה עצורה לעונה החמישית. ופיבי נראתה ממש טוב (למרות הקטע בסוף....
חולצה בת שרוול אחד ותלתלים, שאף פעם לא היו יפים עליה. מצד שני גם פייג´ נראתה בסוף הפרק מפחידה עם החולצה הירוקה ושיער סטייל בני עקיבה). מה גם, מצחיק לראות את פיבי בתור האחות המתווכת...
טוב שפייפר חוזרת לתפקיד, פיבי גרועה בזה. (ואם לה ולליאו אין רומן, אני צנצנת). ואני רק רוצה לציין שוב שסם צדק. פעמיים. (אני מתחילה לשנוא את המשפט הזה...). קודם כל, כולם באמת עוצרים כשיש אורבינג (או כמעט כל אפקט אחר), מה שדי מצחיק, כי אם מתבוננים טוב, אפשר ממש לראות בבירור את העריכה (אם כי לא מומלץ, מוריד מאמינות הפרק), ועוד - (ספוילרים מעכשיו? לא נראה לי, לא משהו קטלני בכלל). היחס של פייפר הוא באמת אמור להיות מטאפורה (??) ליחס של הצופים. בהתחלה היא מתגעגעת לפרו ולא רוצה להיפתח לפייג´ (כמו שהרבה יותר מדי הודעות נכתבו לפני שבכלל התחילה העונה הרביעית), ואח"כ גם רואים שהיא כועסת על פרו (ועובדה שכל פעם שאני מזכיה את שאנן (
) אני מוסיפה בסוגריים גולגולת, מה שבעצם מראה כמה אני לא מחבבת אותה). ולאט לאט, אבל בביטחון, היא מקבלת אותה. אני חייבת להמשיך לראות. עונה ענקית, שמה את הראשונה.

HuGo Hell

New member
ואת צודקת הפרק ענק!! בכול צורה!

המשחק הכול פשוא מדהים!! עונה רביעית ממש שולתת
403
ורק ידעתי שהפרק טוב מלראות את הטריילר ^^

p3

New member
בהתחלה חשבתי שאתה רציני...../images/Emo19.gif

ודי הסכמתי איתך, אבל אז קראתי את החתימה שלך והבנתי שהכל ציני. למה?

HuGo Hell

New member
LOL חיחיחיחי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני מסכים עם אופל אתה באמת רולז!

Phoebe again

New member
*מתלבטת* או.קיי יו רולז! ../images/Emo176.gif

וגם הפרק... למרות שלפי הטריילרים ציפיתי למשהו הרבה יותר מצחיק אבל גם זה היה מאוד מצחיק. הקטע עם קול והדלת דוקא היה מצחיק וההבעה והצורה בה הוא אמר את זה היו מושלמות, הוא העביר בציניות ובפרצוף רציני "שזה נורא נחמד שאת שולחת אותי לפתוח את הדלת כדי שתוכלי לדבר עם אחותך במקום להתכונן למתקפת המקור". בכלל פרק יפה... נ.ב: יותם לא הרגתי אותך?

HuGo Hell

New member
ניצול שירשור לחלום שהיה לי.....

יותר נכון כמה חלומות!!! 1) חלמתי על קול
{אל תישאלו} 2) חלמתי שאופל נהרגת על ידי הגרימלוקים
3) חלום מפחיד מזעזע בעעעע
למטה!!{זה כזה ספוילר על עונה חמישית} חלמתי ש.. הגיעה מפלצת מפחידה ענקית לבית שלי ואני ואבא שלי מנסים להשמיד אותה והיא מתה וחזרה אחרי שעה(המפלצת היית מאוד מפחידה!!) מסתבר שנסיתי לדבר איתה ואז היא הפכה למישהי מאוד חמודה!! (מלינדה{התינוקת של פייפר & ליאו}) והיא אמרה לי משהו "סכנה" ואז ניסנו להחזיר אותה לבית שלה ולא הלך משהו "רק אם הרוחות ישכבו בשלום" (מפחיד) ואז אני ופייפר(היא פיתאום צצה משום מקום) הלכנו לאיזשהו בית קברות שהיה שם מישהו שהיא אהב אותה והיא השמידה אותו כי הוא היה רע, הערנו אותו(הוא רוח) ואז אני והיא ברחנו.. והיה את האת מת´יו רדף אחרינו ואת הרוח מ210 (הפ היו רוחות כמובן) אני ברחתי מהר הביתה ופייפר חזרה לשם והיא סיכמה איתו "שהיא לא תיפגע בו והוא לא בה, ושהם יעזבו אחד את השני" ואז הצלחנו להחזיר את מלינדה הביתה{מאיפה שהיא הגיעה} ואז פייפר הולידה את התינוק שלה וכולם צועקים "זה זכר" ואז אני שמחתי ואז אמרתי "רגע אני ידעתי שזה זכר". ואז קמתי והגעתי למסקנה שאני יותר מידי מושפע ממכושפות, החלומות המוזרים האלה יש לי כבר טראומה!

HuGo Hell

New member
נ.ב

מישהו יודע מה החלומות אומרים חוץ משאני מושפע ממכושפות? *מפחד* תיאור המפלצת: שמנה ענקית מפלצתית עם (החלק התחתון שככה אני השמדתי אותה בפעם הראשונה ^^;) זקנה ומאוד מאוד מאוד מפחידה וגם חלמתי על פיבי וליאו אבל זה היה בסוף כשהיה את הלידה!

Phoebe again

New member
הוגו בקשר לחלום על קול- זה ממש חולה

זה... ממש ממש ממש חולה! *מקיאה*

HuGo Hell

New member
איך בידיוק אתה מסכים איתה?>.<

אם אפילו אתה לא יודע מה חלמתי עליו, היא יודעת בפירטי פרטים.. ואני חושב שזה החלום הכי זוועתי שהיה לי..

charmedmen

New member
אוקי

אתמול אמרתם לי שכדי להיות יותר מקובל ושיגבשו עלי דעה אני צריך יותר הודעות אז אני מנסה כמבה שיותר הודעת.

Ophel McNeil

New member
הודעות קשורות.

טופקיות, עם עניין לפורום. אחרת יגבשו עלייך דעה - והיא תהיה שלילית.

Phoebe again

New member
שני דברים

1. הוגו אם הייתי יודעת את החלום בפרטי פרטים הייתי מתאבדת!
למזלי אני יודעת רק את הרעיון הכללי של החלום וגם זה הספיק לי כדי לחשוב על דרכי התאבדות....
2. להיות מקובל? בפורום?
איך אפשר להיות מקובל באינטרנט?

P3H2O

New member
אני עם על!! כאילו אנשים תתבגרו!!!

כאילו אין לכם חיי חברה? מה אתם צריכים להיות מקובלים בפורום??? שיש לך משהו להגיד אתה אומר שאתה חושב על משהו ורוצה לחלוק אותו עם אנשים את אומר אבל להגיד בשביל להיות מקובל??? תעשו לי טובה כאילו אני ממש ממש לא אכפת לי מה אתם תחשבו עלי כי למרות כל מה שאני רושם והכל אף אחד לא מכיר אותי אז זה לא קשור מי שאני מכיר ואכפת לי ממנו והוא חבר שלי אז אני מעדיף להיות מקובל בעיניו ולא בעיניהם של אנשים שאני לא מכיר!!! נ.ב ההודעה הזאת לא מכוונת לאף אחד ולא באה להעליב אף אחד לכן הודעות פוגעות חסרות שחר לא יתקבלו בברכה!!!

Phoebe again

New member
אל תגיד שהסכמת איתי כי זה לא מה

שאמרתי. שאלתי אם יש כזה דבר מקובלים באינטרנט, זה הכל.

למעלה