ענף רת"ם במקרפ"ר א'

מיקה194

New member
ענף רת"ם במקרפ"ר א'

היי, אני מוזמנת מחר לענף רת"ם במקרפ"ר א' בתל השומר, מישהו יודע איך להגיע לשם? מאיזה שער להיכנס ואיך ללכת?
תודה!

olli3

New member
מנהל
מסוף תל השומר (מסוף אהרון קציר).

הש.ג. שצמוד לכניסה של בית החולים - זו הכניסה הכי קרובה למקרפ"ר א'.

השאלה היא מהיכן את יוצאת לדרכך... יש המון קווי אוטובוס מכל רחבי גוש דן וממקומות רבים ברחבי הארץ ישירות לתל השומר.

מה שלא תעשי, אם את לא גרה ליד מרכזית ת"א, אל תעברי בה ובוודאי שעל תקחי מקומה 7 את קו 70 האיטי להחריד כשיש את 104 מחוץ לקומה 4 על רחוב לוינסקי.

מרוטשילד/רכבת מרכז: 70 דן.
מרמת גן: 65/70 דן, 618 נתיב אקספרס.
מצפון תל אביב, רחוב בני אפרים קו 618 נתיב אקספרס.
מפתח תקווה: 87/187 של קווים.
מחולון/בת ים: 43/143 (143 מהיר משמעותית). 43 דן, 143 אגד.
מדרום ת"א: 43/104 דן.
מרידינג ולאורך רחוב הירקון קו 55 של קווים עד עמק האלה פינת אהרון קציר, משם הליכה של 5 דקות לש.ג. מרידינג אפשר גם עם 104 וכן לאורך כל בן יהודה ואלנבי אבל הקו איטי משמעותית מ55.
מרחובות, נס ציונה, ראשל"צ מרכז: 166 אגד עד לתל השומר או 164 אגד לאלוף שדה והחלפה לאחד הקווים שממשיכים לתל השומר או עם 165 אגד לבר אילן, מעבר לצד השני של הכביש באמצעות הגשר והמשך עם קו 70 דן לתל השומר.
מאשדוד/יבנה: 315 ויאולה.
מנתניה: 640 אגד
מהרצליה/רמת השרון: 620 אגד. יש גם את 618 אך הוא איטי.
מכפר סבא/צומת רעננה מרכז: 564/640 אגד.
מהוד השרון: 564 אגד.

ויש עוד שבטח שכחתי... מאור יהודה, יהוד, שוהם, קרית אונו (לכל אלו יש שירות לתל השומר וכמובן מעוד מקומות בגוש דן ובארץ...)

מיקה194

New member
תודה על התשובה המפורטת!

אני מגיעה מרמת השרון, אבל 620 עובר רק בבוקר ו618 מגיע בתדירות נמוכה להחריד.
חשבתי לנסוע לסמינר הקיבוצים בת"א, ומשם לקחת את קו 45 למסוף תל השומר.

olli3

New member
מנהל
ווואי, לא.... מקווה שלא עשית את זה.

45 זה קו איטי להחריד! הוא חורש את בני ברק לפני שהוא מגיע לתל השומר.

היית צריכה לנסוע למורשה ומשם לעלות על 564/640

ובכל מקרה, עדיף דרך מורשה גם אם הקווים האלו לא פעילים... 49 דן מהכפר הירוק לצומת גהה ומשם קו 70 דן (צריך לחזור לצד השני של הגשר ומשם עולים על 70).

45 זה זוועת עולם...

olli3

New member
מנהל
ו618 הרבה יותר מהיר מ45.

618 סה"כ נוסע בצפון ת"א, עובר בקניון איילון ודרך בן גוריון (צומת מכון מור), בהמשך הוא נוסע דיי דומה ל45... כך שלנסוע לסמינר הקיבוצים כדי להחליף ל45 זה חתיכת דרך וזה באמת ממש מיותר. אני מקווה שלא עשית את זה ושלפחות לא תעשי את זה בנסיעת החזור שלך...

למעלה