ענייני קווסטים

שריתושי

New member
בקשר לחיה HOG

כמה היא עולה? 20 מיליון או 10 מיליון? יש מדריך למשימה הזו? קשה? והאם לדעתכם זה באמת שווה את הכסף הזה? זה ממש המון....

שריתושי

New member
עוד כמה שאלות על HOG ../images/Emo3.gif

צריך להאכיל אותו כמו חיה רגילה? ואיך הוא עולה רמות?

yonVata

New member
כל התשובות:

HOG של אקספלוררים עולה 20 מיל... אם שווה או לא שווה זה תלוי בסוג העבודה, אם אני זוכר נכון יש לך לוחמת, ובמקרה כזה מאוד שווה לקנות HOG, מי שלא משתלם להם לקנות זה קוסמים וגנבים שיש להם טלפורט/הסט (בהתאמה) שהוא יותר מהיר מהHOG עצמו... את הHOG צריך להאכיל כי הוא מתעייף ואחרי זמן מסויים מתקפל חזרה עד שאת מפעילה שוב את הסקיל בנוגע לרמות, הוא עולה רק מזה שאת מאכילה אותו... אין ממש שום משמעות לרמות מעבר לזה שהHOG חייב להיות לפחות ברמה 5 בשביל שתוכלי לשדרג אותו לחזיר בר ברמה 120... ובנוגע למדריך. הנה לך מדריך מהמאמרים של הפורום
מקווה שעזרתי

yonVata

New member
אגב...

שכחתי לציין, מה שרשום במדריך לגבי מחירים וכו' לא מאוד אקטואלי, אבל הדרך בשביל להשיג היא אותה הדרך...

btekx

New member
לא אוכל של חיה מחמד

לא אוכל של חיה מחמד אלא שונה כנראה כשיקוי שאפשר לקנות בחנות לחיה מחמד... עולה 1000 מסוס לאחד...

שריתושי

New member
אוף.. זה יתפוס לי עוד מקום של USE?? ../images/Emo10.gif

כבר גם ככה אין לי ממש מקום

yonVata

New member
את משתמשת במיולים?

ואם כן, אז על מה הולך לך כל המקום בUSE?..

שריתושי

New member
המון שיקויים.. ../images/Emo3.gif

כן יש לי דמות שאני תוקעת אצלה כל מה שאני לא צריכה ואיכשהו תמיד אני מתמלאת מדי וגם לה כבר לא ממש נשאר מקום.

yonVata

New member
אם זה מעודד אותך...

לי יש יוזר של מיולים (3 מיולים ליתר דיוק) ועוד מיול אחד ביוזר של הראשי שבו אנשים שומר דברים שאני אצטרך בעתיד הקרוב (יותר או פחות) כמו לדוגמא מאסטרי בוקס, מגילות של 100% אינט לחגורה, וכאלה...

Hasselblad

New member
ואם זה מעודד אותך

יש לי יותר משלושה חשבונות של מיולים פעילים, ועוד לפחות 4 חשבונות שאני משתמשת בהם לעיתים יותר רחוקות (ואז פתאום מגלה שם אוצרות). בחשבון הראשי יש לי 4 מיולים מלאים, ועוד שניים מתוך השלושה חשבונות מיולים יש בהם 3 דמויות לפחות מלאות עד אסף מקום.

yonVata

New member
את יודעת מה יפה?

זה אפילו לא שהתבלבלת בסדר של האותיות ורשמת אספ מקום... את רשמת אסף מקום!!!
רשמי לעצמך פדיחה

אם אין לך 20 מיל זמינים

(10 מיל אם איני טועה זה לחיית רכיבה של סיגנוס...) ככה בסבבה שלא יכאב לך הלב עליהם אז סבבה לכי על זה אחרת לא הייתי אומרת לך לעשות... לא כזה הפסד.

FirePhoenix1

New member
רק כחיזוק,

אני ממש אוהב את זה. אני משתמש כל הזמן במאונטים שונים למיניהם, ממליץ בחום! אם חסר כסף, אני יכול קצת לעזור (אם את בברה) ואני יכול ללמד אותך קצת נוב טרייד, דברי איתי בפרטי :D

למעלה