ענייני קווסטים

ווינגז

New member
ענייני קווסטים ../images/Emo132.gif

את כל השאלות לגבי סוגי קווסטים, הדרך לסיים אותם, ה-NPC המעורבים ועוד - בבקשה לשרשר לפה. אנא השתדלו לפרט את הבעיה שלכם בבירור, בכדי שנוכל לעזור.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifהקווסט המעצבן הזה!

קווסט ממגטיה שכולל חדר חשוך ואותי בפנים. קיצר ישבתי עליו שעה! הגעתי לאמצע החדר. הגיע ניר, ישב איתי עוד שעה במסן. בסופו של דבר החלטתי לחסוך לכולם את השעתיים של הישיבה בחדר החשוך וציירתי מפה [שאין אותה אגב בהידן סטריט..:p] כדי שתדעו איך נראה החדר החשוך הנ"ל..:)

GינGית

New member
אני עושה קווסטים ב-NLC ואני לא מוצאת אותם

בהידנסטריט אין לי מושג מה להרוג כדי להשיג

miss_t

New member
נסי לראות מה הPC אמר לך

הם בדר"כ בטקסט של המשימה אומרים איזה מפלצת או נותנים רמז לאזיו מפלצת צריך להרוג.

deisy

New member
בהיידן NLC נקרא MASTERIA QUEST

הם נמצאים שם.. חפשי לשם השם של הקווסט...

tinkiwinky

New member
../images/Emo207.gif חוזרת על שאלה מתסכלת

ב NLC לראש העיר יש מנורה של שאלה ( לא קשור לקווסטים של הכיסא אותם סיממתי מזמן) זו מנורה חדשה אחרי הפאטץ האחרון. קוראים לה cool as ice כשאני מנסה לקחת את הקווסט המייל נתקע לי לשניה ואז אף לגמרי מישהו יודע מה הסיפור? או האם זה קרה לעוד מישהו?

icy woman

New member
הנה התשובה אחותי:

Basically this quest contains a major storyline behind Icebyrd Slimm's founding of NLC. Currently, the quest is glitched, and will disconnect anyone who attempts to start it. הקיצר- יש גליטש על הקווסט הזה. וגורם לDC

שאלה

יש איזה קווסט שהוא לכל הלבלים, וצריך לאסוף בו כמה מגילות ולשלם לאיזה מישהו מליון מסוס בנוסף. למי שמכיר את הקווסט, זה בכלל משתלם הקווסט הזה? כי לתת משהו כמו 4-5 מגילות שהשווי הכללי שלהם הוא בערך מאתיים קיי, ועוד מיליון מסוס, ובהיידן סטריט כתוב שהפרס הוא המגילות עצמן. אז למה לטרוח ולשלם מיליון מסוס? אני יכול פשוט להשיג את המגילות ולהשתמש בהם מבלי לבזבז מיליון מסוס. ועוד שאלה קטנה. הקווסט של ספר ההיסטוריה של מייפל, בהיידן סטריט אומרים שאת אחד הספרים אני משיג מכלי התעופה ossyria מאיפה בדיוק? טסתי לשם מאורביס ולא ראיתי שום ארגז שצריך לשבור? ושאלה אחרונה לבנתיים, איך מגיעים לאקווה רוד? תודה מראש לעונים.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif

הקווסט הראשוןשאתה מדבר עליו, אני לא בטוחה שאני צודקת, אבל זה הקווסט שנותן לך סקיל שמאפשר לך לסקרל דברים שאתה לא יכול ללבוש. השווי שלו תלוי בכמה אתה מעוניין לסקרל דברים שאתה לא יכול ללבוש=] בקשר לספריההסטוריה, אתה צריך לטוב בספינה מויקטוריה לאורביס ולא הפוך.=] בצ'אנל בלי אנשים. וכשתיכנס לתוך הספינה כבר תראה את הקופסה=] לאקווה רוד מגיעים מהקומה התחתונה של המגדל באורביס. ליד הפורטל לאל נאת' יש מין שער מאבן שגם הוא פורטל, יורדים שם עד הסוף ומגיעים לאקווה. דרך נוספת להגיע לאקווה היא מלודיביריום במגדל שבצדימין של העיר, ירידה במעלית ומKFTכניסה לבאר- גם אפשר. אפשר גם בנסיעה מהרב טאון, אבל זה עולה בערך 10K=]

yonVata

New member
איך אני מגיע לShowa Town?..

אני פשוט לא מצליח להבין איפה זה נמצא.... רק שיש לי כמות יפה של משימות שם שאני צריך לעשות
.... מישהו יכול לתת כיוון?.. בהתחלה חשבתי שאני לוקח את המטוס לסנגפור ופשוט מתקדם שם... אבל הלכתי לאיבוד ו... בתאכלס לא הגעתי לשומקום... קיצר תודה מראש!

icy woman

New member
סע לזיפנגו

דרך ספינל- מוכרת הספרים שנמצאת בכל עיר. תלך עד סוף המפה ימינה- יש עץ שעליו שיגור בסוף הגזע שלו. מפה ראשונה- פטריות כתומות. מפה שניה שועלים קטנים עם זנב תכול- במפה זו יש שיגור מימין למעלה - תיכנס אליו- ואתה בדרך לשווה.

MiRi XD

New member
../images/Emo207.gif שאלה לגבי שיער..

איפה משיגים את השיער הזה?? "מתפללתשזהלאEXPHAIR*

למעלה