ענייני קווסטים

ווינגז

New member
ענייני קווסטים ../images/Emo132.gif

את כל השאלות לגבי סוגי קווסטים, הדרך לסיים אותם, ה-NPC המעורבים ועוד - בבקשה לשרשר לפה. אנא השתדלו לפרט את הבעיה שלכם בבירור, בכדי שנוכל לעזור.

זה רק אני או ש..

הפארטי קווסט של קרנינג ממש לא מעלה הרבה אקספיראנס? |: יש מצב שהפחיתו את כמות האקספיריאנס שמקבלים ממנו?

Don Nirtin

New member
רמה?../images/Emo87.gif

לרמה 27 עד 30 זה לא הרבה אקספי. לרמה 21 עד 27 זה הרבה.

D amaged R oses

New member
הכמות היא תמיד אותה כמות

זה פשוט ממש קצת, אני חושבת שאריאנט יותר שווה, ללכת עם חברים אבל או עם שני מחשבים [ככה אני עושה] כי זה נורא מייאש עם הפצצות.

את יודעת

שלולא הייתי אח נחמד לאחיותי, הייתי אמור להיות היום עם 3 מחשבים. ואז בכלל יוכלתי לחגוג במייפל, אך מצד שני זה יכול לגרום לי לפיצול אישיות חמור שגם כך אני סובל ממנה.

D amaged R oses

New member
../images/Emo6.gif

אצלנו היה מחשב אחד, המוני ריבים, 2 מחשבים. אמא קנתה לי מחשב חדש, נשאר מחשב [יש 3, אחד לא מחובר, בלי אינטרנט הם לא שווים כלום, בחיי
] אבל אמא התמכרה למייפל, אז השלישי צריך להתחבר בקרוב
מספיק יש פה 3 מכורי מייפל, ואני עוד לוקחת את שני המחשבים, ובקרוב השלישי, אני מתכוונת להשתלט גם עליו

הי, נתת לי רעיון.

המחשב הראשון שלי נמצא ללא שימוש אצל אחותי הגדולה. הם קנו מחשב חדש וזנחו את שלי. אולי אני אבקש מהם את שלי בחזרה, אם אין בכונתם לעשות בו שימוש. ואז אני אחבר לי אינטרנט גם עליו, ואז אני אחגוג על מייפל. ואוכל לעלות גם את הדמויות האחרות שלי לעבודה שניה.

שאלה !

כשהייתי במפה הזאת שבה יש את האריות/חתולים קטנים עם קרניים ( ברח לי השם שלו, אך אני פתחתי במרדף ואני אשיג אותו בסוף
) ראיתי שיש שם המון ארגזים, האם גם כאן יש משימה עם כיסא? והאם הארגזים הללו קשורים לכך? ובמידה ולא אז איך אני משיג כיסא יותר טוב ממה שנתנו לי במפת הביגינרים?

D amaged R oses

New member
אז ככה

הקופסאות קודם כל יש בעוד איים, גם בלודי יש. זה כמו קופסאות באמת במייפל איילנד. אבל לא, זה לא קשור לכיסא. ספציפית באורביס יש לקופסאות תפקיד, כי מבקשים ממך לאסוף באיזשהו קווסט מין "צנצנות" או משהו כזה לגבי הכיסאות , אז ככה- יש את הכיסא הכחול שמרפא לך 60 חיים, ואותו מקבלים מקווסט של רמה 50, אבל הקווסטים שגורמים לו להיפתח מתחילים מרמה 45 אאל"ט. יש גם את הכיסא של אמוריה שמרפא 75 חיים נדמה לי, ובשביל זה צריך להיות נשואים, ולעשות הרבה APQ, לבעלי יצא אותו. והוא אנטריידאבל. ויש כמובן כיסא ורוד, כיסאות של כלבי ים, SKULL THRONE, את הכיסא הגדול עם העטלפים הסגולים, אבל הם מרפאים פחות ועולים המון.
לילהטוב

Don Nirtin

New member
47 למעשה../images/Emo87.gif

רמה 47 עם קווסט הפילים החמודים האלה
... הכיסא של 75 חיים נשמע לי טוב. איך קוראים לו?

למעלה