ענייני קווסטים

ווינגז

New member
ענייני קווסטים ../images/Emo132.gif

את כל השאלות לגבי סוגי קווסטים, הדרך לסיים אותם, ה-NPC המעורבים ועוד - בבקשה לשרשר לפה. אנא השתדלו לפרט את הבעיה שלכם בבירור, בכדי שנוכל לעזור.

ושוב אני עם שאלה...

הפיראט המסכן שנמצא ליד החדר של קרין, מה בדיוק צריך לעשות במשימה? אני מתכוון למשימה השניה שלו ולא לראשונה.

D amaged R oses

New member
תלחץ שוב

ואז רשום משהו מתחת לETC כזה.. הוא לוקח אותך למקום מוזר כזה
צצה שם מפלצת סגולה כזאת, קלה בטירוף. אתה הורג אותה, לוקח את החפץ, ועולה ליציאה.. :)

Guid

New member
יש משימות של להרוג מפלצות?! o_O

/tapuzforum/images/emo3.gif די, הייתי חייב לרשום את זה... /tapuzforum/images/emo6.gif

ReallyWrong

New member
חחחחחח מרושע! נו, של האיש הזה המשימה

הלא מובנת היחידה שעלתה לי בראש זו זאתי

Guid

New member
בצחוק, בצחוק, נעה~ D:

לאט לאט אני תופס שכל המטרה במייפל זה אשכרה *להרוג*!! איזה מחריד זה, אה? /tapuzforum/images/emo6.gif

ReallyWrong

New member
מהחתולות באורביס,

מהCloud Park זה הפורטל הימני העליון, ומהמפה הזו יש לך שלושה פורטלים לשלושה צבעים שונים של חתולות, כולן נותנות אותו EXP ויש להן אותו HP וכולן מפילות Solid horns

D amaged R oses

New member
מי החליט שזה חתול????

זה לא חתול.. זה אריה קטן. או משהו כזה. למרות שאריה זה סוגשל חתול. אבל מה חתול!!! ואם כבר, יש לך שם עוד משימות של להביא חפצים מחו"ל

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifשאלה.

ממתי לאריות [קטנים וגדולים] יש קרניים?!!??! תשובה: אף פעם.
אלו חדי קרן. יש קטנים ויש גדולים..:) עם קרן! אבל כולם החליטו שאלו חתולים...
אבל אלו חדי קרןןן
XP

לבנדר א

New member
זו השאלה הנצחית

כולם תוהים ולאף אחד אין תשובה שמספקת את כולם. אני זוכרת דיונים משפחתיים בנושא כבר מלפני 3 שנים.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifבאמת תמיד שאלתי את עצמי מה זה

החיה הזאת.. כאילו יש לה קרן אבל היא אריה? וגם, יש לה קרן פיצפונת, מתי שהיא מתה ויוצא ETC שלה- קרן, זה בגודל של הראש שלה.. F3 סתם הירהור

למעלה