ענייני קווסטים

ווינגז

New member
ענייני קווסטים ../images/Emo132.gif

את כל השאלות לגבי סוגי קווסטים, הדרך לסיים אותם, ה-NPC המעורבים ועוד - בבקשה לשרשר לפה. אנא השתדלו לפרט את הבעיה שלכם בבירור, בכדי שנוכל לעזור.

D amaged R oses

New member
פארטי קווסטים../images/Emo3.gif או PQS ../images/Emo3.gif

אני רמה 55 קוסמת קרח ברק, מה יותר שווה לדעתכם לעשות, אורביס פיקיו או לודי מייז? את לודי מייז סופסוף הצלחתי ללמוד בערך והוא מהיר מבחינת הEXP, שיקויים[או תמורת כסף
] ואורביס מעולם לא עשיתי, ראיתי כרגע במאמרים ונשמע לי מ-א-ו-ד מפחיד, וארוך.. אז מה שווה יותר? כמה איאקספי יוצא בערך מכל הפיקיו וכמה פרסים מקבלים? [כי הבנתי שיש שלב בונוס כמו בלודי עם הקופסאות וגם NPC שמביא פרסים]

sapir aloud555

New member
לדעתי, LMPQ

המהירות של הPQ עצמו, הפרסים, (שמשיגים בערך מיליון אם לא יותר ליום על מכירה לNPC..), ובאמת - הPQ הזה מהיר וקל. OPQ ממש מעיק (לדעתי), עשיתי אותו מספיק פעמים והוא עדיין מעצבן. (שלא כמו LPQ, למשל). אבל אם אני לא טועה, יש קווסט שצריך בשבילו לעשות OPQ שלם - אז נסי לפחות לעשות 1 או 2. בקשר לפרסים - השלב בונוס, לדעתי, של OPQ מסורבל גם, זה לא כמו בLPQ שהקופסאות קרובות אחת לשניה ואפשר לקפץ ולשבור לפחות 5 בכל בונוס. כשהגיע השלב בונוס של OPQ תמיד מצאתי את עצמי מנסה להתלות על האבנים כדי להגיע לקופסאות ובמקרה טוב הצלחתי לשבור 2, שהביאו לי.. מסוס.. Fun, much fun. אבל אולי זאת רק אני. בכל מקרה - LMPQ.

אורביס הוא מאד כיפי

במיוחד החלקים של הריגות (החתולים הנעלמים הבוס הפיקסים ....) אורביס נותן מהשהוא כמו 30-50K אקספי כל פעם (תלוי אם הרגת כבר את הבוס או לא ) ד"א אני לא מבין למה כולם אומרים שהוא עושה נזק של 1000+ .... אני עשיתי כמה עשרות כאלו והנזק נמוך משל אלישר אפילו תשיגי פארטי שמוכנה לקחת מישהיא בפעם הראשונה (לא כזה קשה תמיד מחפשים קוסמים ועוד אחת שמקפיאה יחטפו אותך) החלקים היחידים שאולי תסתבכי בהם: בהתחלה תפוצצי את העננים ותני אותם למנהיג או למי שאוסף אותם .... חכי שיופיע קליר ואז לכי למגדל (תיזהרי לא ליפול כי אני יודע שיש דרך להגיע למעלה שוב אבל שככתי איך) את תיראי שכתוב לאן הלידר ניכנס ולשם את יכולה להיכנס (אי אפשר לחדר אחר) בד"כ עושים את החדרים מלמטה למעלה יש חלק של קופסאות פשוט תישאלי מה הצבע ונסי להגיע לכל 7 הקופסאות שלמעלה (יש כאלו שאפשר רק עם טלפורט בגלל זה צריך קוסם) כשיוצא הצבע המוזיקה תשתנהבהתאם ליום ואת תצאי מהחדר תעשי את כל השלבים (להרוג לקחת דברים זה העיקרון) יש שלב של 3 עמודים כאלו ששם פשוט תעשי מה שהם אומרים לך (לכי לקוביה הראשונה לכי לקוביה השניה - אחד ילך לקוביה השניה) זה תלוי תעשי מה שהאנשים אומרים לך יש חלק שאת צריכה ללחוץ למעלה בכל קוביה בסדר הנכון אם הקוביה נכונה את עולה למעלה אם שגויה את יורדת למטה (כמו בלודי PQ רק עם יותר שלבים ובלי סדר קבוע) כשאת מגיע למעלה תכי במוטות שם עד שיש קליר (בד"כ מסמנים קוביה נכונה ב- 10 מסוס או אלו שאוהבים להשויץ ב- 50K ) זהוא בעצם בשאר השלבים תשתלבי יופי ... רק שבבוס הנה כמה עצות : כשאת הורגת את הפרחים נופל זרע מוזר (ככה קוראים לו) ואז שותלים אותם בכדים אבל עדיין לא להרוג בכדים! להרוג רק את אלו שמחוץ לכדים ... אחרי ששותלים את כולם צריך ליהיות כד אחד שאי אפשר לשתול בו ואחד שמוציא פרח שחור - כשהורגים את הפרח השחור הבוס מופיע (620K חיים) אחרי שהורגים אותו יש את העדנית שאי אפשר לשתול בה נכון?אז צריך לשתול שם את הזרע שהבוס מפיל ואז מפילים את הצמח שנוצר ולוקחים את החלק שלו ויוצאים זורקים את החלק שנפל באמצע הפסל והלידר לוחץ על מינרבנה מגיעים לשלב הבונוס ומשם את יודעת

אה והפרסים

תלוי כמה OPQ את עושה אני עשיתי 2.8 מיל תוך 10 פיקיואים (הרבה יותר מ- LMPQ ) אבך LMPQ עושה יותר EXP ואת תעשי יותר מ- 10 פיקיואים אולי משהוא כמו 70 או 80 במקרה ל 4 דקות לפיקיו ככה שהכל תלוי אם את רוצה להשקיע וצריכה כמה מיליונים לבין שאת צריכה שיקויים ורוצה לקנות איזה בגד

assasian

New member
לא זה ולא זה

עדיף pq herb twon רוצה איתי רמות 55-100 אני רמה 86

D amaged R oses

New member
לא שמעתי על הפיקיו הזה

ואני לא יודעת מה עושים חוצמזה שבד"כ שאני נכנסת לפיקיואים אני מחכה שאני אהיה לפחות 4-3 רמות מעל הרמה המינימלית האפשרית

למעלה