ענייני קווסטים

ווינגז

New member
ענייני קווסטים ../images/Emo132.gif

את כל השאלות לגבי סוגי קווסטים, הדרך לסיים אותם, ה-NPC המעורבים ועוד - בבקשה לשרשר לפה. אנא השתדלו לפרט את הבעיה שלכם בבירור, בכדי שנוכל לעזור.

Don Nirtin

New member
Old Fox../images/Emo87.gif

סיימתי את הקווסט הזה. להלן הוראות הפעלה למי שרוצה: א. עלייך להיות רמה 70+. ב. הצטייד בALL CURE כי השועל הבוס מקלל והרבה. ג. פארטי זה אחלה. ד. מקום פנוי בETC וUSE. ה. תעשו את כל הקווסטים הרלוונטים כדי להשיג את האוכל של הגובלינים. (אנחנו לא מזמינים אותם.) 1. דברו עם שני האחים הסוררים מקווסט LOVE BROTHERS. לאחר מכן תישלחו להרוג SEMIHO. הוא יפיל מין רוח רפאים של שועל
. 2. לאחר מכן חזרו אל אחד האחים (הימיני נדמה לי) ודברו איתו. 3. לכו למפה הראשונה של הארנבים ופנו למעלה. 4. שוב פנו למעלה. 5. דברו עם הNPC שמחכה שם. 6. ייפתח לכם שלושה קווסטים עם שלושת הגובלינים. 7. לכו לבית הנטוש בסוף. הקישו למעלה כשאתם מול דלת הבית. 8. דברו עם שלושת הגובלינים. הם יבקשו מכם אוכל מועדף. כדי להשיג את כל האוכל הצטיידו ב: א. 4 כפות טייגר ב. 3 זנבות שועלים של סמיהו. ג. 5 מהדבר הזה שנופל מהארנבי ירח. 9. חזרו שוב לבית של הגובלינים ותנו את הכל. הם יתנו מידע "מעניין" ואלף אקספי כל אחד. אופציונלי- אם בא לכם ונשאר לכם את האוכל של הגובלינים- תזמינו אותם ותעשו מסיבת גובלינים
. 10. חזרו לNPC של אלוהיי ההרים. 11. חזרו לאח הדואג לאחיו המסומם. הפעם הגענו לחלק המעניין באמת. רצח הבוס
. 12. לכו למפת FOX RIDGE. במאורה שהכי קרובה לפורטל שממנו נכנסת למפה- כנסו לשם. 13. שימו לב- שם המפה זה " ". כלומר- אין לו שם. הבוס מגיע כל 45 דקות ומספאוון בכל הערוצים. 14. חסלו את הבוס. 1300 אקספי. תצטרכו גם להשיג את הזנב הלבן שנופל ממנו. 15. חלק אחרון- חזרו לKFT וסיימו את הקווסט. היה כיף לחקור את הקווסט הזה
.

Don Nirtin

New member
תמונות להמחשה.../images/Emo87.gif

אני מחסל את השועל הסקסי. (ליז- לשם שינוי זו לא את
זו נעה הבת שלך)

Don Nirtin

New member
הקווסט אצלי ברשימת הקווסטים הזמינים../images/Emo87.gif

(הלכתי לרגע להרוג עכברים אז בגלל זה אני בלודי) גם כאן נעה וידיד משותף של ליז ושלי- צונזרו

Don Nirtin

New member
ה-פ-ר-ס-ס-ס-ס-ס../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif../images/Emo87.gif

אל תגידו שלא נפלתם מזה. זה הרים לי 10% דרך אגב הקווסט הזה...

tinkiwinky

New member
ניר היקר - תודה ../images/Emo24.gif

תודה! המדריך מעולה עזרת לי מאוד לסיים עוד קווסט טוב .:)

Don Nirtin

New member
המדריך היה במחשבה עלייך../images/Emo87.gif

כי אנחנו חולי קווסטים מטורפים נכון?!

טוב ניראלי אני הולך לנסות להרוג אחד...

למרות שאני רק רמה 58 אני מאד אוהב את הבוסים החדשים ומלך הצדפות ניהיה כ"כ קל ולא מאתגר ( 20 שניות ואני אפילו לא מתאמץ לקחת שיקוי של ATTAK ) אז יש סיכוי שאנשים לא צדים אותו כמו כל הבוסים האחרים?

yarden41

New member
קווסט הכרטיס VIP הקורע לפלורינה ביץ'

מישו יודע איפה אני משיג דיאמונדס? תודה D=

yarden41

New member
ווינדיה?

אני מרגיש שלא תוכל להביא לי O.O אבל אם לא תוכל, תאמר לי, מאיפה משיגים אותם ואיך הם נראים? P:

Don Nirtin

New member
הממפ../images/Emo87.gif

הם נופלים בעיקר מTICK TICK. השעונים הקטנים האיטיים בלודי. אתה מכיר אותם.

Don Nirtin

New member
...../images/Emo87.gif

את הראשון אפשר לקנות בחנות השיקויים של אורביס. או לחלופין- להשיג אותו מהפיה המעופפת (fairy) שמסתובבת איפשהו במפה הראשונה של אורביס (איפה שהפיקסים הורודים המעצבנים האלה). זהירות- הפיה מקללת
. עדיף להרוג אותה מהר. היא גם מפילה את החפץ השני שאמרת.

D amaged R oses

New member
אני ראיתי [בברה]

שהמחירים של דימונד כלכך ירדו [היהלום השלם, ואתה צריך 3 אם אני לא טועה]. כל אחד מכרו בחנויות של הFM ב21K! זה לא הרבה.. ואם יש לך קצת NX, תמורת 221 תוכל לקנות בסביבות ה20 [שלמים] לא יותר מ300NX ואפשר להשיג כמות נאה.. אני קניתי 7 קריסטלים שלמים ב200+, לפעמים שווה :)

yarden41

New member
אבל אני מדבר על דימונדס

של המשימה של פלורינה ביץ', מאיפה משיגים? ואיך הם נראים? אני לא הולך לקנות מנקסון קאש רק כדי לעבור את הקווסט הזה O.ם

למעלה