ענייני קווסטים

deisy

New member
קווסטים - צריכה עזרה בקווסט במו לונג

מישהוא עשה את הקווסט הזה: Tae Soo's Reward ויכול להסביר לי מה זה בדיוק Defeat Tae Roon ומאיפה אני מוצאת אותו? האיזור שהוא שולח אותי הוא בפריון - למיטב הבנתי.. אכן? תודה!

ווינגז

New member
אז ככה

אומנם לא ממש עשיתי אותו עדיין (אני אופטימית), אבל בדקתי ב-Hidden Street והתוצאות הן: Tea Soo נראה ככה ו, מזל ששאלת לפני שנסעת ל-Perion, נמצא ממש ב-Mu Lung, במפה שנקראת Territory of Wandering Bear. נכנסים למפה שבה נמצאים ה-Grizzly וה-Panda (דרך המפה "Snake Area") והולכים למפה האחרונה שאפשר להגיע אליה באיזור הזה, שם הוא נמצא (גם זה מצורף בתמונה, ליתר ביטחון).

deisy

New member
מממממ... לא, אני חוששת שגם את מתבלבלת

זה לא הקווסט שצריך להרוג את הבוס (כן, זה הבוס) אותו עשיתי כבר... זה קווסט אחר שלא ממש מצאתי בהיידן סטריט, רק המייפל טיפ.. והתחרבשתי איתו
תודה בכל אופן

deisy

New member
טוב, אז זה כן זה ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif צריך להרוג אותו פעמים

היה נראה לי הזוי לקבל 2 קווסטים שבהם צריך להרוג את הבוס.... אבל כנראה שזה מה שצריך לעשות! תודה
(מזל שנשארתי במו לונג
)

deisy

New member
תודה!

לי כן
... לאיציק לא
... (אז איציק עשה את רוב העבודה
) אחרי שאנסה אותו לבד אספר לך יותר....

miss_t

New member
איציק! כנראה אנצל אותך גם !

[כשאהיה מחובר ותוכל!]

ווינגז

New member
ענייני קווסטים ../images/Emo132.gif

את כל השאלות לגבי סוגי קווסטים, הדרך לסיים אותם, ה-NPC המעורבים ועוד - בבקשה לשרשר לפה. אנא השתדלו לפרט את הבעיה שלכם בבירור, בכדי שנוכל לעזור.

spongbob

New member
../images/Emo110.gif גלית לא!!!

את צריכה ללכת לפנדה עם העניים הגדולות, שמצאת בחווה, המקום הורוד יותר.. הוא יתן לך איזה אפרסק מיוחד ויגיד לך שאת תמצאי איזה משה ואז הוא יביא לך פרס. תלכי למפה הראשונה ותראי ממש בכניסה מין שולחן כזה מאבן, תהיה במצע ותזרקי את האפרסק שהוא נתן לך ויופיר מי מכתב כזה בצורה מוזרה.. קחי את המכתב תחזרי לפנדה עם העניים הגדולות והוא יתן לך 15 פיים. בהצלחה

deisy

New member
כן כן... כבר הזהירו אותי קודם...

זה בדיוק זה ! עשיתי וקיבלתי תודה!!!

למעלה