ענייני פורום

אממ..מה אתם שומעים,פעם בשבועיים?

תלוי במצב של הפורום!

ליעתע

New member
בלע

רק בודקת אם קופץ:] כי אני צריכה לכתוב הודעה חשובה בקשר לפינות חחח טוב נראה><

ליעתע

New member
../images/Emo192.gif פינות פורום! סיכום ושיט

זה קפץ D: כל הפינות לפי ימים:]
שאלון סופ"ש-Frankielover7 ימי ראשון
הקורבן השבועי- ליעתע – ימי שני
פינת שירים- ShiraBJ בימי שלישי
מה אתם שומעים? כפית קסמים ימי רביעי
יצירת השבוע- lisha ימי חמישי
פינת ימי הולדת- shirush1112 בימי הולדת P:
OFF - תות בשמש – כשיש צורך:] תתחילו לשלוח ללישי יצירות שלכם:] כדי שהפינה תוכל להיות פעילה בזמן הקרוב:]] בקשר לפינות משחקים- כמו שכבר אמרתי לכמה בנות פה מהפורום, וכמו שלישי כבר אמרה: לא צריך אחראי לפינת משחקים! כל מי שרוצה יפתח שרשור משחק כל עוד אין אחר פעיל. לא מסובך להבין את זה. באמת שלא. בקשר למי שביקש ממני למצוא לו פינה- אין לי רעיונות
והכל כבר תפוס. אז תמצאו לכם רעיון מקורי משלכם
הערות, טענות ושאר שיט מוזמנים לשרשר[נכון] לפה:] ליאת

Frankielover7

New member
עצה לשיפור.

למה שאנשים ישלחו ללישי יצירות? למה שהיא לא תפתח שרשור תחת השם "יצירות השבוע" או שיט אחר, ואז אנשים פשוט ישרשרו לשם כל יצירה שהם עשו במשך השבוע, או כל יצירה אחרת? אני חושבת שזה יהיה יותר קל שאנשים פשוט ישרשרו לשם במקום לשלוח לה והיא תשים.

l i s H A

New member
תקשיבו הפינה היא כזאת

בכל פעם שהפינה תפתח כנראה ימי חמישי אני אתן שיר קיים ואנשים ישרשרו לשרשור שיר/תמונה/קטע בהשראה של אותו שיר...[כמובן שהכוונה היא משהו שלהם] בנוסף אפשר גם לעשות פינה "הדעה" שאנשים ישלחו לי[או למי שיהיה אחראי על הפינה] שירים/קטעים/תמונות שהם כתבו או משהו כזה ואז שאר הפורום יגיב יעיר יביע דעה וכאלה. אני יודעת שזה נשמע קצת דומה אבל זה לא. *תודיעו לו אם אתם רוצים שתהיה גם הפינה השניה או לא.

l i s H A

New member
אוקי אז ממ

השראה-ימי חמישי דעה-ימי שני תעבירו לי קטעים שלכם במסרים לפינה ביום שני הקרוב.

MayKi FreaK

New member
אזזז...ליעתע..אני יכולה.. :)

לעשות פינת משחקים ? D: כמו שאמרתי למעלה ? ! ; )

l i s H A

New member
את משגעת אותי!

משחקים זה לא משהו שמצריך פינה זה משהו שפשוט פותחים.. לא יודעת להסביר לך אבל זה פשוט לא משהו שהולך לפי פינה וזמנים וימים. תהיי אחראית על אוף או משהו אם ממש לחוץ לך.

למעלה