טוב אני רוצה לנצלש לפה משהו
שחשוב לדעתי. והוא גם מתאים לפה כי זה קשור להתנהלות של הפורום. *אני לא יודעת אם זו רק אני אבל לדעתי הפורום, למרות התקנון, ממשיך להיות מבולגן. אנשים שמים זין ענק על החוקים שנקבעו. משרשרים בדפיקות יתר. מתעלמים מהעובדה שמעירים להם.. עכשיו תשמעו, אתם לא יודעים לשרשר -סבבה, לא מאשימה אתכם אבל אם מעירים לכם תנסו לשאול, לברר, להבין, משהו... אל תמשיכו הלאה כאילו הכל טוב. נפתחות בפורום המון הודעות ריקניות חסרות תוכן ולא קשורות ובאמת לפורום הזה לדעתי יש מטרה, יש נושא ולמקרה שמישהו פה שכח הנושא הוא:ביט 69 -אני לא בקטע של להשתלט או משהו אבל זה באמת מפריע לי- *בשני העמודים האחרונים יש לפחות עשרה שרשורים[!!] שהם מיותרים.[לדעתי לפחות] ובתאכלס זה לא נראה לי הגיוני...מה איתכם..? *חדשים..באים ופותחים שרשורים על נושאים שכבר קבועים וקיימים בפורום ואם רק הייתם טורחים ללכת קצת אחורה בארכיון כדי להבין מה הולך זה היה נמנע מראש... *בכל אופן...נגיד שיש חדשים לא מבינים, לא יודעים, לא קראו את התקנון...בסדר נו, נוותר אפשר להעיר להם אבל אחריותם לשאול מישהו ולהתעניין. הותיקים מבינינו שהיו בכמה וכמה פורומים, שנמצאים בפורום הזה תקופה ארוכה ומבינים מה הולך בחייאת, תשמרו על הסדר. *בקשר לכל השרשורים של החדשים שלא מבינים[אם זה בסדר להגיד את זה ככה] לדעתי הם[השרשורים] לא צריכים להישאר בפורום. ופה אני פונה לדוויק שאני מאמינה שיש לך חיים מעבר לפורום[כמו לכולנו] ואתה עסוק וכל זה אבל באמת הפורום חייב ניקיון יש מלא שרשורים שניפתחים ופשוט חובה..אבל חובה למחוק אותם וזה לא קורה. *אני מקווה שתקבלו את זה ברוח טובה כי בסה"כ אני לטובת כולנו ולא בגישה רעה בכלל. אני באמת חושבת שהפורום הזה יכול להיות אחלה פורום אבל רק אם כל אחד ישמור קצת על הסדר. זה תלוי רק בנו. נכון או לא..? לילה טוב.