ענייני כסף

InTheHoll

New member
היי אני פה דברו איתי

אני צריך עזרה איך מקבלים את החיה שרוחבים עליה?

SimsY

New member
שאלה קריטית שאלה בריטית

החפצים האלה שמקבלים בלבל אפ פיטץ' איוונט - קראתי בבסיל שהם מספיקים רק ליום אחד - אני בהלם - זה לא יכול להיות ! מי יעבוד קשה כל כך כדי לעלות 30 או 70 או אפילו 100 שלבים רק בשביל לקבל חפץ שמספיק ל-24 סה"כ ?!!? מישהו כבר קנה ויכול להביע דיעה ?

icy rain drop

New member
תלוי מה.

הבנדנה לא ליום אחד זה בטוח הפנדנט של הEXP ליום אחד. סקרולס ... אתה יכול לסחור בהם וכאלה את הביצים אתה פותח ומקבל משהו כמו שיקויים וסקרולס וכאלה כיסא זה גם תמידי אני כמעט בטוחה בזה ומה עוד יש שם? לא זוכרת

SimsY

New member
זהו בעקרון :)

אני לא מבין איזה קקי זה שאפשר להשתמש בזה רק יום אחד ואני כבר התלהבתי ועליתי רמות במרץ - מה שמוזר הוא שראיתי תצלומי מסך שכתוב למטה על החפץ שהוא מספיק רק ליום אחד אבל פה ממש לא רואים בגלל זה לא הבנתי. לגבי סקרולס - אני עדיין המום מהקטע עם הכאוס סקורלס שאנשים השתמשו בפאקט אדיטור כדי לקבל אין סוף מגילות וכתוצאה מזה כל הכלכלה נדפקה - ואפילו הוציאו אותם מהMTS

icy rain drop

New member
למה צריך תצלומי מסך? לך לNPC ותרחף מעל

השם של החפץ ותראה את הSTATS. כן. זוועה המחירים של הכאוס סקרולס פשוט צנחו בשניה... אני עדיין לא מבינה למה אנשים קונים אותן אבל שיהיה, חח. יש לי 19 תוים, מה אפשר לקבל מזה?

SimsY

New member
רחפתי ובכלל לא היה כתוב

שזה מוגבל בגלל זה אני לא מבין איך אצל אחרים כתוב ואצלי לא אנשים קונים אותם ואחר כך יקבלו באן על השתתפות בפעילות לא חוקית

icy rain drop

New member
אממ, אז איך אני ריחפתי והיה לי כתוב?? חחח.

גם אני ממש רציתי כזה שיהיה לי, אבל כשראיתי שזה רק ליום אחד? זה לא היה כזה מרשים. לא שאני יודעת מה אני ארצה לעשות בתוים האלה.. את הבנדנה אני לא רוצה, יש לי כובע טרגר 3> אתה בטוח שהסתכלת טוב טוב כשריחפת מעליו? תנסה שוב ותקרא טובטובטובטוב.

SimsY

New member
את יודעת מה אני יעלה צילום מסך איך זה אצלי

לי יש קסדת זאקום אז אין לי מה לעשות עם זה - וגם לא נראה לי שמישהו יכול להשיג 100 תווים - זה ממש יצרוך לפתוח דמות חדשה

icy rain drop

New member
זה אמור להיות כתוב למטה למטה.

אולי זה נחתך לך כי זה נמוך מדי החלון, אצלי בכל מקרה זה מופיע, אחרי שדיברנו פה הלכתי שוב לבדוק ואכן ראיתי נכון.

SimsY

New member
יכול להיות

הם צריכים להקפיד שהחלון יהיה בגודל של הכתב ...

ToryMaster

New member
ענייני כסף../images/Emo132.gif

את כל השאלות לגבי סוגי קווסטים, הדרך לסיים אותם, ה-NPC המעורבים ועוד - בבקשה לשרשר לפה. אנא השתדלו לפרט את הבעיה שלכם בבירור, בכדי שנוכל לעזור

btekx

New member
עזרה! בקשר לדאבל!

בקורב אעלה את הפיראט חשמל (סיגנוס) ל119 ואז ל120!!!! אז האם ביום שני הקרוב יקבל עוד כרטיסים דאבל?? (אנצל את אלו כדי לעלות...) ובנוסף מתי יהיה דאבל? (לא כרטיס... אלא דאבל של שעתיים...) מתי ובאיזה שעה (שעות ישראל) תשובה בבקשה!!!

Don Nirtin

New member
כן../images/Emo87.gif

ולגבי הדאבל של שבת- כנראה בשעות הבוקר המאוחרות (12-2 בלילה).

Macbook

New member
לא הבנתי,

ביום שני יתחיל הדאבל בחצות, אז אני כבר אקבל pitches נוספים?

למעלה