עניין של יוזמה

mamchuck

New member
זה נחמד

שנשים יוזמות, אבל אם אני מרגיש שאני צריך ליזום אז אני עושה את זה. זה לא עניין של תחרות.

גלית35

New member
יוזמת ,פונה שולחת גם מסרים אם../images/Emo20.gif

בא לי. ויש גברים שאוהבים ויש שלא.

ערב חדש

New member
אני אישית ממש לא סובל נשים שיוזמות

פשוט אשה שיוזמת יותר מידי היא מאבדת מהנשיות שלה והופכת להיות הגבר בבית! ואני מחפש אשה שתהיה עדינה ונשית ולא גבר עם ביצים!

צחוק צחוק

הרבה גברים הם בעצם בלבם ובנפשם כאלו...למרות שזה נורא לא PC לומר < כמו לומר היום שכל מה שאתה רוצה זה לעשות ילדים ולטפל בהם ובבעלך >.

בחוץ לא יוזמת

אם אני קולטת מישהו מסתכל עליי והוא עושה לי את זה - אני משאירה את המבט שניה יותר. זה בד"כ מספיק בשביל לתת לו את הפוש הנכון :) בעבר הרחוק, כשעדיין היתה לי הסבלנות הנדרשת לאתרי הכרויות, פניתי מיוזמתי לכמה בחורים שהתמונה שלהם מצאה חן בעיני...ו....היה סבבה - למרות שנראה לי שהגברים שהתחילו איתי 'בחוץ' לקחו אותי יותר ברצינות - זאת אומרת התקשרו הרבה יותר ורצו להפגש כל יום. לגברים ברשת יש תחושה של 'כל יכולים' - כל אחד שבחיים האמיתיים הוא כלומניק מובטל ולא חתיך שמפחד להתחיל עם בחורה , פתאום נהיה לי קזאנובה - יש לו ים בחורות, ולמרות שזו אשליה בלבד - יש איזה רגע שהבחורים האלה עדיין עמוק באשליה הזו...וכשהם שם - כולן נראות להם אותו דבר. אז הם פחות לחוצים עלייך מאלה שמכירים אותך בשר ודם בחוץ - כי משום מה נראה להם פתאום שהם על גג העולם ויש עוד אלף כמוך שרק מחכות שהוא ידוג אותן. והאשליה היא לא שהאחרות הן לא כמוך.....היא שהוא בכלל חושב שהן ירצו אותו < ובינינו...לרווקות של היום יש דרישות - רובן רווקות מבחירה :) >

doodinke

New member
רוב הנשים יוזמות בדיבורים

אני ואני ואני אבל מעשים אפס אבל יצא להכיר מעט, מאד מעט בנו שהן יוזמות בכל מיני רמות אבל בגדו הבנות הן פרימדונות תקראו מה שהנסיך כתב כל מילה סלע

magenta73

New member
אני אחזור ואומר

נשים תמיד יזמו. רק בגלל שנשים לא תהיינה עם גברים שלא ימצאו חן בעיניהן. אז. כן. יוזמת. אם לא הספיק לו הלק בשפתיים שאני עושה יחד עם המבט החודרני (וזה עובד בדרך כל ב99.99999%) אז יש כלבה מדובללת ונבחנית שתלקק אותו ואז תתחיל שיחה...

shelly1975

New member
חופשי יוזמת אבל.....

אך ורק כאשר אני מרגישה שיש פידבק, לפי סימנים... שפת גוף... איתותים.

RINATBIRAN

New member
תנחשו

אם אני במוזה אני רומזת ונותנת לו לעשות את העבודה. יזמתי כמה פעמים אבל עם כל החופש והליברליות, גברים לא סובלים שמתחילים איתם. זה מביך אותם ובדרך כלל זה לא נגמר בצורה טובה, הם עדיין מרגישים שהם צריכים להיות השולטים. אז זו השיטה שלי: לרמוז שאני מעוניינת ולתת להם להתחיל.

אני מאמין גדול במשחקי אהבה וחיזור..

אשה יכולה ליזום אבל צריך לשחק את המשחק...להשאיר מקום למסתורין...להשאיר גם לגבר מקום לפעול... והאמת שכמה שאני פמיניסט בחיי היום יום עדיין הייתי מרגיש יותר טוב אם אני הייתי יוזם יותר, לפחות בצעדים הראשונים...אולי זה סוג של דפיקות אבל נראה לי שזה קיים אצל הרבה גברים.

נזכרתי בסיפור מצחיק

שקשור לענין הזה... כשגרתי בניו-יורק הכרתי שם בחור ממש סבבה ונהינו חברים. הבנאדם הזה היה פשוט יפהפה - לא רק שהוא היה פשוט יפה תואר, הוא גם היה אנרגטי והיתה לו שפת גוף מאוד זורמת ונוחה. אקיצר..כשהסתובבתי איתו פתאום נפתחו עיני לצד אחר של העולם. כל מה שכל קשה לי (ולבני תמותה אחרים) היה פשוט שם ומוכן בשבילו. לא צריך לחזר, לא צריך לדאוג מה לומר ומתי.....כלום. רק קצת להגיב. בחורות היו שולחות אליו עיניים, מנסות לתפוס את המבט שלו, עוצרות פתאום לפניו ברחוב ומתנגשות בו קלות, מסדרות את התיק בדיוק לידו כשהתיק פוגע לו ביד (ומיד מגיע הסורי מלווה בחיוך רחב), מנסות לפתוח איתו בשיחה...בקיצור מה לא. ומה שהכי מצחיק בכל הסיפור הזה שהבנאדם הוא הומו. ה-ו-מ-ו! ולא רק הומו אלא שונא נשים. כמה פעמים שמעתי ממנו את המשפט "Women are so dumb!" חחחה עוד לפני שידעתי שהוא הומו אז פעם שאלתי אותו איך זה שלבחור כמוהו אין חברה אז הוא ענה לי "This whole girlfriend thing is overrated" חחחה אקיצר...מה שרציתי להגיד זה שכל מי שחושב שנשים לא מחזרות שיחשוב שוב...

למעלה