עניין של יוזמה

בת עולם

New member
עניין של יוזמה../images/Emo134.gif

בטח כבר שאלו פה...אבל אני חדשה, אז לא נורא
נשים, אתן יוזמות? או מחכות שהוא זה שישלח מסר? ואם לא יוזמות בצורה ישירה, מה האמצעים שלכן להראות לו שאתן רוצות להכיר? גברים, אוהבים נשים יוזמות?

יוזמות עלק.........

פחחחחחחחחחחחחחח שהוא יתקשר, שהוא ישלח לי SMS שהוא ישלם עליי... שהוא ינשק אותי ראשון.. שהוא יאסוף אותי עם האוטו... חחחחחחחחח יוזמות, נו זה מעניין, מי מהנשים תענה לך שהיא יוזמת :)

בת עולם

New member
ואלה

אז אני אגיד ראשונה: אני יוזמת והוא לא צריך לאסוף אותי משום מקום...מסתדרת טוב מאוד עם אוטובוסים

ע"פ רוב בנט אני יותר יוזמת מאחר

וזה יותר קל לי אין לי בעיה לשלוח פנייה למסור טלפון אם הוא ממש עושה לי את זה או כתובת מסנג'ר במציאות אולם אני לא כזו ביישנית ואני חייכנית וזורמת עדיין קשה לי ממש להתחיל עם מישהו בפאב או משהו כזה אין לי בעיה לזרום בשיחה ולהיות פלפלת והכל אבל בתכל"ס אני אגרום לו לבקש תטלפון ממני כי לי לא יהיה האומץ להגיד זאת ולבקש ... כזו אני פלרטטנית סוף אבל תכל"ס דיי תלוי בו לא כי אני שוביניסטית אלא כי אני קצת מתביישת

באומרי מתביישת הכוונה לרעיון שאני

מתביישת להיות ישירה עם הבחור להגיד לו שמתאים לי לשבת איתו על קפה או לבקש טלפון שלו או כל דרך אחרת שמתכוונת להיות ענינית לגבי זה שאני רוצה להכיר אותו כן אני יודעת אני כולי חייכנית ונראית עם פול בטחון ואני פלטטנית סוףףף אבל אם הוא לא בעניין או שגם הוא מתבייש או לא יוזם אז גם אני לא יוזמות ויכול להיות שאני מפסידה לא יודעת דיי מביישת להתחיל עם מישהו ..

MaYcHuK

New member
אממ...

אני מתקשרת - לפעמים יותר מדי אני שולחת SMS - לפעמים יותר מדי הוא ינשק אותי ראשון - לא מסוגלת סורי הוא יאסוף אותי עם האוטו - כי אין לי אוטו , או שאני אגיע באוטובוס או ברגל - תלוי לאן הולכים. אני לא מתחילה עם גברים - לא מסוגלת אבל משתפת פעולה

P u s s i c a t

New member
כמעט תמיד

שולחת מסרים. מתקשרת. שולחת SMS מנשקת ראשונה הכל תלוי בבחור. ואם הוא נותן לי להרגיש מספיק נוח ואם הוא מובן...

יש נשים שיוזמות

וזה מבורך לדעתי. עצם השאלה שלך על הנושא מעידה על הקושי שיש לנשים ליזום, כאילו שזה מפחית מערכן... אוהב נשים שיוזמות, זה מראה על תעוזה, על חשיבה בריאה, פתיחות.

בת עולם

New member
כן

ומסתבר שיש גברים שמול התעוזה הזו, מחפשים תירוצים מאוד בקלות כדי לברוח

למעלה