עניין של אופי?

fliperit

New member
עניין של אופי?

אוקי...כדי קצת להרגיע את הרוחות והויכוחים בין הווסטרן לאינגליש....הנה דיון מעניין: האם אתם חושבים שהבחירה של הענף (ווסטרן או אינגליש) היא עניין של אופי? ואם כן, מה באופי שלכם מתאים לענף שבו אתם רוכבים? ואם לא...אז למה אתם רוכבים דווקא באותו ענף? ובבקשה....אל תיכנסו לויכוחים!! ותשימו לב שמה שאתם כותבים לא יכול ממש בטעות להשתמע כהשמצה!!!

ניצקוש

New member
וואוו ממש בשבילי!!../images/Emo3.gif

אני ממש מסכימה שזה יכול להיות גם עיניין של אופי. אפשר להגיד יותר תכונות ואני חושבת שאני יותר מתאימה לווסטרן למרות רוכבת אינגליש וגם יותר אוהבת אינגליש כי אני פשוט ילדה מבולגנת בכל המובנים.. ובאינגליש זה ממש מקשה עלי אני בטוחה שבווסטרן יהיה לי הרבה יותר פשוט מהבחינה הזאת...

Vintage Queen

New member
וואי דיון מעולה קבלי ח"ח! ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

הממ האמת היא שבין ווסטרן לאינגליש אני לא יודעת אני רכבתי את שניהם והיה לי יותר עיניין באינגליש בגלל הקפיצות! ולדעתי בתוך האינגליש, בין קפיצות לדרסאג' זה יותר עיניין של אופי אני חושבת שקפיצות זה יותר אנדרנלין ויותר התרגשותת (לא אומרת שדרסאג' זה לא מרגש והתחרויות שם והכל... אבל עדיין הקפיצות זה משו שונה לגמרי!) אני לא יודעת להסביר את זה פפפפ עזבו אין לי זמן חייבת לעוףף

fliperit

New member
דעתי...

לדעתי זה מצד אחד עניין של מזל, ומצד שני של אופי.. מזל- בגלל שכל אחד מתחיל בחווה הכי קרובה לבית/בחווה הכי זולה/החוה שהוא שמע עליה...בד"כ בלי קשר לסגנון אופי- בגלל שאחרי כמה שנים אתה נחשף לכל סגנונות הריכהב ויכול להחליט מה נראה לך... לי מתאים ווסטרן בגלל שקצת קשה לי עם מסגרת מאוד הדוקה (בווסטרן יש הרבה יותר חופש- למשל בישיבה, בסגנון עבודה ובתוצאה הסופית), וגם בגלל שאני לא אוהבת שהכל מדויק ומתוקתק...אני אוהבת טיפטיפטיפה בלאגן..

../images/Emo135.gifעונה../images/Emo9.gif

כן כמו שאמרו זה עניין של מזל מה החווה הכי קרובה וכו' וכו' אבל אם יש שתי חוות שוות אז זה כבר עובר לאופי.. אני חושבת ששני הענפים כייפים ומהנים
אבל יש גם את העניין של האווירה נניח מי שרוכב ווסטרן יש כזו אווירה של ווסטרן ומי שרוכב אינגליש יש גם אווירה לאינגליש.. מי שמבין מבין
אבל יכול להיות שאם הייתי מתנסה הרבה בווסטרן יכול להיות שהייתי אוהבת את זה יותר מאינגליש אבל אי אפשר לדעת כי לא רכבתי ווסטרן באופן מקצועי ממש רק קצת במנג' ובטיולים.. אבל זה בהחלט ממה שאני הרגשתי זה ממש ענף מהנה ומרגישים ממש מחוברים לסוסים והיה מהנה וגם החווה נחמדה
בקיצור זה הרבה תלוי באופי

אני בתכלס רוכבת ווסטרן כי

זה מה שיש לי באזור. החוות אינגליש היחידה שיש היא במרחק שעה וחצי ממני. ואני גם לא כל כך מתחברת לאינגליש, אני רוכבת אינגליש בתחרויות (האנטר אנדר סאדל והנט סיט אקווטיישין) ואני לא אוהבת את זה כל כך, לא נוח לי ואני מתבשלת בתוףך הז'קט והטייץ לוחץ ליP: ואפשר להגיד שזה דיי לפי האופי, ווסטרן זה לטיולים, לרכיבה רגועה במקצת, האינגליש זה יותר הרפתקאני וכו'. (קפיצות, דרסאג')

horse 1212

New member
אניי!!

אותו דבר כמו ניצןן.. חחחחח.. אני רוכבת אינגליש אבל מאוד קשה לי כי אני צריכה להיות מסודרת ואני לאאא.. כנראה שווסטרן זה המקום שלי. אבל אני נשארת באינגליש..

רקפת

New member
אולי די כבר?!

להגיד: "תלמדו לשרשר!" פשוט תנו להם את אומנות השרשור וזהו! הם בחיים לא ילמדו אם רק תגידו כל הזמן: "תלמדו לשרשר אחת ולתמיד!"

fliperit

New member
יודעת משהו....

אני אכתוב את אומנות השרשור בעיברית פשוטה! כאשר רוצים להגיב להודעה, פותחים את אותה הודעה, ולא את ההודעה האחרונה באותו שרשור!!!!! ואז לוחצים "הוספת תגובה". קשה? לא נראה לי!

רקפת

New member
בבקשה, אומנות השרשור -

תקראו כמה פעמים, ותחזרו שוב לקרוא - עד שתבינו. זה לא קשה.
בהצלחה

פפוניטה

New member
אמ...

שאלה קשה. אני תאמת נורא רוצה ללמוד אינגליש-כאילו להיות באויר בקפיצות והכל. אבל אני נורא 'נמשכת', לווסטרן! גם בגלל הסוסים האנשים החווה, וכי ריינינג זה ממש כיף ומעניין! ובגלל זה אני נשארת בווסטרן!

למעלה