עניין של אומץץ

עניין של אומץץ../images/Emo24.gif

שלום לכולם..... הבעיה שלי היא עניין של אומץ... אז ככה: לפני שנה התחברתי עם 3 בנות ממש חמודות, וממש מהר נקשרנו אחת לשנייה .אנחנו עד עכשיו בקשר ממש טוב, אנחנו משתדלות להיפגש הרבה ,לדבר, ואנחנו גם מתכתבות הרבה במסינג'ר. המכנה המשותף של כולנו זה צחוק... במיוחד שלי ושל עוד מישהי מהבנות. הבעיה שלי היא, שאין לי אומץ ליזום הרבה דברים. זה לא שאני לא יוזמת, או שאין לי רעיונות, פשוט יש לי בעיה של אומץ להוציא את אותם דברים לפועל. אפילו זה מתבטא בזה, שיש פעמים שאחת הבנות ,אומרות שמשעמם להן, ויש פעמים שאני לא מציע להן שניפגש . אבל הדברים האלה שהצגתי מתגמדים, מול עניין אחר,שזה לא רק עם אותן חברות , אלא עם כלל האנשים שאני אוהבת מאוד. אין לי אומץ לתת חיבוק לאנשים שאני אוהבת ,ואני לא יודעת למה. אני מודעת לזה שאני קצת סגורה ,אבל זה כבר התחיל להפריע לי שאני לא ניגשת לאותם אנשים שאני אוהבת, כדוגמאת החברות, במיוחד אחת מהחברות שאני כל כך אוהבת ממש כמו אחות. מה אתם אומרים על זה, אשמח מאוד לתגובות . תודה רבה.... ושבוע טוב!

sh53

New member
יש ביניכן קשר טוב במסנג'ר

ומאחורי מסך אולי יותר קל ליזום דברים מאשר פנים מול פנים, אז אולי כדאי לנסות להתחיל ליזום את הדברים דרך המסנג'ר? להציע הצעות דרכו? אולי אח"כ יהיה לך קל יותר במציאות כשתראי שאת מסוגלת לכך דרך המסנג'ר והפידבקים שאת מקבלת טובים ומחמיאים? אולי זה יעלה לך את הבטחון העצמי והאומץ ויעזור לך ליזום פנים מול פנים? בקשר לחיבוקים ולהפגנת חיבה כלפי חברים - כשחברים מחבקים אותך האם את נשארת קפואה או שחיבוקים אצלכם זה משהו שקורה לעיתים רחוקות? כלומר אולי את זקוקה לזה יותר מאשר הם זקוקים לזה? כלומר לא מפגינים אצלכם הרבה חיבוקים בין החבר'ה ואת היית זקוקה לזה יותר?

אוקיי אז ככה

באמת דרך המסינג'ר זה יותר קל, אבל בכל זאת פנים מול פנים.... זה קצת יותר קשה. בקשר לחיבוקים, שהחברות או האנשים מחבקים אותי, אני לא נשארת קפואה, אני מחבקת מכל הלב. החיבוקים עם 3 החברות זה לעיתים רחוקות..... וגם עם האנשים.... האמת שכן אני רוצה את ז יותר, ובואי תודי שזה נורא כיף לחבק ולקבל חיבוק.

f l o w e r G

New member
אני אגיד לך דוגרי

אני בערך גם כזאת וזה לא קשור כלל לאומץ. זה הכל בראש וזה קשור לעצלנות. את לא מביאה חיבוק לאנשים או לחברות שלך לא סוף העולם. את צריכה להבין שהמצב הזה הוא תקופה ... לפחות אצלי . ואל תקחי את זה כה קשה ... את אוהבת אותן ואתן חברות טובות תשמרי על היחסים ההללו בטלפון. תיפגשי איתן תצחקי עד סוף ימי חייך. אבל תגידי לעצמך שאת לא תפסידי כלום. אם את לא תעשי צעד לבעיות שלך את לא תדעי מה עומד מאחוריהן.

למעלה