עניין "החברה"

lee68

New member
עניין "החברה"

היום לא הסתדר לי לצאת להפסקה עם "הבחורה" כי היא הגיעה מאוחר ויצאה להפסקה נאוחרת , ומה קורה איתי ? היום אני מרגישה לא טוב אתמול כאשר יצאנו ביחד להפסקה אז חשבתי : נו מה הביג דיל כמו בכל יום * אני מרגישה גם שאני אוהבת דברים שהם קשים להשגה למה הכוונה : כלומר אם היא מתייחסת אליי ואנחנו יוצאות להפסקה אז זה כבר לא מרגש אותי * ויש שם עוד מישהי שתמיד מזמינה אותי לצאת איתה ויש לי איתה מקום בטוח , אז זה כאילו כבר לא מעניין אותי * הבחורה השנייה לא הייתה איזה זמן היא הייתה בחופש כי היא התחתנה , והייתי בחתונה אבל אז הרגשתי צורך כזה לקבל יחס ממנה , ועכשיו כאשר היא חזרה אז אני רוצה את שנייה ? * אתם מבינים ?? *הבחורה שאני אוהבת אגב היום בכלל לא אמרה לי שלום בכלל היא חלפה על פניי הרבה פעמים פעם היא אמרה לי שהיא מרחפת כזאת וגם כאשר היא באמצע העבודה אז היא לא מרוכזת אני מבינה שזה לא אישי כי עובדה שאחנו יוצאות להפסקה כל יום ביחד , ויצא לנו לבלות אחרי העבודה איזה פעמיים אבל קשה לי , הייתי רוצה שהיא תהיה שם בישבילי אני חושבת שאני תובענית מידי , אני לא משדרת לה את זה כי זה לא אני שבאה אליה ואומרת לה כל פעם " בואי ניצא" או בואי נעשה משהו - אני מחקה גם שהיא תבוא אליי ולדוגמא היום כאשר היא לא באה אליי להזמין אותי להפסקה אז גם אני מעצמי לא באתי.

lee68

New member
האמת שזה די הסתדר

בד"כ לפעמים היא מעצמה מתקשרת אליי אז תפסתי יוזמה ואני התקשרתי אליה , הייתה שיחה נחמדה שוחחנו איזה חצי שעה על דא ועל הא. נראה לי שאני סתם מחפשת צרות , * בידיוק השבוע שוחחתי על זה עם הפסיכולוגית , אמרתי לה מה עוד הבחורה תצטרך לעשות בישביל שאני אבין שאנחנו חברות ? זה שלא יצאנו היום להפסקה ביחד זה לא אומר כלום וגם מחר היא אמרה לי שיש לה סדנא ואני מאמינה לה אני לא חושבת שהיא ממציאה. * אני פשוט צריכה לנסות לעבוד על עצמי שלא הכל קשור אליי , ושהיא באמת מחבבת אותי. לא יודעת זה קשה אבל נראה. היה ממש נחמד כי התקשרתי אליה והיא הייתה בממתינה והיא מעצמה חזרה אליי והייתה מותק. כרגיל כנראה אני סתם מכניסה את עצמי לתהומות , וזה שהיא אמרה לי שגם מחר היא לא תוכל לצאת זה גם עיצבו אותי , אני כמו תינוקת כאשר אני לא מקבלת מה שאני רוצה אני מתעצבנת.

lee68

New member
היום זה עוד יותר הסתדר

הלכנו אחרי העבודה לאכול ,איזה כיף לי.

lee68

New member
לכל אלה מבינכם פה שעוקבים : היום היה עוד יותר

טוב , אני יודעת שאתם נורא במתח , אני רואה את זה לפי התגובות והתמיכה תודה רבה לכם * היום החברה בכתה קצת , או יותר נכון הזילה דמעה , כי המנהלת שלה צעקה עליה והיא שיתפה אותי והיה לי נעים עם זה , וגם זה שיכולתי לתמוך בה כפי שהיא תומכת בי. * וגם בערב שוחחנו בטלפון . * זה שאני כותבת פה ולא מגיבים זה קצת גורם לי להריגש רע , אבל אז אני אומרת לעצמי , לפחות יש לי תמיכה בחיים "האמיתיים " כי החברה הזו היא מקסימה. וזה נראה לי יותר שווה מתמיכה וירטואלית. * אז כך שזה בסדר אומנם כל יום כאשר אני נכנסת לפה ואני עדיין רואה את מה שכתבתי ריק ללא התייחסות זה קצת מעליב . אבל לפחות יש לי חיים מחוץ למקום הוירטואלי וזה מנחם אותי.

עוקבים, אבל לא תמיד יש משהו להגיד,

בעיקר אם זה נושא שכבר עלה בעבר, ולפעמים קצת ממהרים אז עונים להודעה או שתיים ולא לכולן. בכל אופן, אני מאוד שמחה שהקשר הזה הולך לך טוב! נכון שלפעמים יש סרטים, אבל הדבר הכי טוב כנגד הסרטים שרצים בראש הוא להעמיד מולם את המציאות, ונשמע שהמציאות מסתדרת יפה.

לי יקרה, אין מה להיעלב-

לא תמיד יש מה להגיב או לכתוב. מזכירה לך שאנחנו לרוב כן מגיבים, ושכולנו אנשים עסוקים שעוזרים פה אחד לשני בהתנדבות. אני למשל רציתי מאוד להגיב דווקא אבל אתמול הייתי עסוקה מידי בטיפול שורש שפשוט שלח אותי ישר למיטה, ועדיין הורג אותי לאט לאט
.

אופירA

New member
מנהל
אני מאוד מבינה את הצורך בתגובה

גם לי יש מאוד את הצורך הזה. מרגיש לי כאילו אם מישהו מגיב אז הוא אוהב אותי, הוא מאשר את דברי, אני חשובה, אני מעניינת. אבל אני מבינה שזה מרגיש לא נכון, ודי בעייתי. אני מבינה שהאמת היא שלא תמיד יש מה להגיד לי, כי לא תמיד שאלתי שאלה, בעצם. ואני מבינה שאנשים שאמרו לי פעם שהם חושבים שאני מאוד חכמה והם מאוד אוהבים לקרוא מה שאני אומרת - לא יגידו לי את זה כל יום 5 פעמים (אפילו אני לא הייתי רוצה את זה...). אז אני צריכה לזכור מתוך עצמי, שהדברים שאני אומרת חשובים - קודם כל לי, וגם לאחרים - וללמוד לקבל את הכוח מתוך עצמי, ולא לחפש אותו במקומות לא יציבים כמו "תגובה של איזה מישהו באינטרנט". להיעלב - בוודאי שלא נכון. וכי את הגבת לכל השרשורים שנפתחו כאן? בוודאי שלא, כי זה לא מתאים.

למעלה