עניין הבחורה פרק ב'

lee68

New member
עניין הבחורה פרק ב'

ביום חמישי יצאנו להפסקה ושוחחתי איתה על התחושות שלי שנראה לי שכאילו יש לה חברה אחת טובה , ושאני לא בטוחה איתה היא אמרה לי שזה שטויות ואמרה לי בבדיחות הדעת שהיא תרביץ לי איכשהוא נרגעתי . * אחרי זה יותר מאוחר ביום אני נשארתי לעבוד עד 18:00 והיא ישבה במרחק מה ממני עם עוד שתי בנות שהן איתה בצוות , זה ממקום שאני יכולה לראות אותה רק עם היא עומדת והיא אכן עמגדה ושוחחה אם אותן בנות ואיך שקראתי לה היא כאילו התיישבה אז ישר חשבתי שזה בגלל שהיא לא רוצה לדבר איתי או משהו * כאילו כל פעם כאשר יש אנשים בסביבה אז האי כאילו קרירה כזאת וכאשר אנחנו אחד על אחד אז היא נחמדה אני עדיין לא ידועת אם זה הכל בראש שלי או שזה באמת ככה. ** אני ממש מצטערת אבל זה פשוט לא יוצא לי מהראש. אני ממש מטריפה את עצמי. כל הזמן אני חושבת "היא אוהבת אותי " או היא לא אוהבת אותי היא עשתה ככה , הפרצוף היה ככה.. ** נראה לי שאם אמשיך לשאול אותה ככה בסוף באמת ימאס לה... אמרתי לה שלפעמים כאשר אני באה לשאול אותה עם היא רוצה לצאת להפסקה אז נראה כאילו אין לה עצבים אליי והיא הסבירה לי שזה בגלל שלפעמים היא באמצע העבודה וזה לא קשור אליי. ** פשוט הסברתי לכם כל "אני" תלוי באיך שאותה בחורה תתנהג אליי אני ממש לא יודעת מה עובר עליי. בדרך כלל אני לא ככה עם אנשים אף פעם לא הייתי תלויה באף אחד

lee68

New member
זה בגלל שהיא הייתה ממש נחמדה אליי

אז זה כאילו גרם לי להיקשר אליה אני עובדת במקום איזה חצי שנה ובהתחלה היתה איזו פעם שבכיתי בגלל איזו מנהלת שם וישבתי ככה ליד השולחן שלי עם הראש הין הידיים ואז פתאום מישהי שמה לי את היד על כתף ואני ככה מרימה את הראש ואני רואה אותה , וזה ממש נגע בי. * אני ממש לא יודעת מה קורה לי, ושתשביני יש אנשים בעבודה שכן נחמדים אליי ושאיתם אני מרגישה ביטחון אבל כאילו זנ לא מעניין אותי כל מה שמעניין אותי זה רק היא.

אני חושבת שחיפשת כתף תומכת ומחבקת

ולכן כשקיבלת את זה ממנה-נתפשת בה ואת רואה בה דמות תומכת ואיכפתית כמו שאת רוצה שחברה תהיה. אבל... וזה אבל קצת גדול, וכותבת זאת לטובתך: נשמע שזה מרגיש מעבר לחברות רגילה אצלך, ואת תופשת אותה בצורה אחרת אולי ממה שהיא תופשת אותך ובסוף את תיפגעי כי היא לא תעמוד בציפיות שלך של מהי חברה ואיך היא צריכה להתנהג. אני חושבת שאולי שווה לתפוס ממנה מרחק, יותר להשתלב בחבר'ה, פחות להיצמד ולהתקרב למישהי ספציפית.

כמו שאומרים, זה ייגמר בבכי.

תפסיקי לטפח את ההתעסקות הזאת של "האם היא אוהבת אותי". אי אפשר לתפוס את זה ביד ככה שתרגישי סוף-סוף ודאות. אין דבר כזה. רגש זה דבר נזיל וחמקמק. את כמו בנאדם שנמצא במים, ובמקום לשחות הוא מנסה להאחז במים. בדיוק ככה טובעים. בכל קשר, אוהב ככל שיהיה, גם בין בני זוג, גם בין הורים וילדים, יש עליות וירידות ושינויים ומצבי רוח של שני הצדדים. הבחורה מחבבת אותך מאוד, זה ברור מכל מה שסיפרת, אבל בינתיים את סובלת מהחברות הזאת יותר משאת נהנית ממנה, ובסוף או שתתאכזבי או שהיא לא תוכל יותר לעמוד בזה מצידה, וזה ייגמר וייגמר בכאב, וחבל.

lee68

New member
נכון אישה ממאדים - תודה

נראה אולי אנסה לנתק מגע , למרות שזה קשה כי כפי שאמרתי אני אוהבת אותה - דווקא לא נראה לי מכיוון מיני וזה אכן משגע לי את השכל. * נראה לי גם שההתנהגות שלה לא קשורה אליי , זה פשוט סוג של בן אדם כזה שקשה לו לשמור על קשרים עם אנשים וזה ממה שהיא סיפרה לי על קשרים אחרים שיש לה. גם "החברה" הטובה הזאת שלה מהעבודה זאת שיושבת על ידה היא לא חברה שלה מעבר לשעות העבודה הן אף פעם לא יצאו ביחד או משהו כזה. הן חברות טובות כי היא יושבת על ידה ובגלל שהיא מהצוות שלה והיא נותנת לה כתף. עובדה גם שהייתה אחת מהצוות שלי שעזבה היא עבדה שם כשנה וחצי והיא גם הייתה מיודדת איתה ויוצאת איתה להפסקות וכו' ועכשיו היא לא בקשר איתה הן לא מתקשרות אחת לשנייה. אז זה פשוט ככה היא , אבל לי קשה עם זה כי נראה לי שאני די תובענית ואני מצפה ממנה לדברים שהיא לא מסוגלת לתת.

רק תזכרי דבר אחד:

זה דבר שיכול לחזור על עצמו בקשרים אחרים. לא יקרה שאדם אחר יתן לך תמיד, בכל רגע ורגע, את מה שאת רוצה. פשוט כי אנשים אחרים הם... אנשים אחרים. והם לא בנויים לרצות אותנו כל הזמן. אז יכול להיות שאת זקוקה לקצת יותר מרחק כדי להרגע, אבל אני חושבת שחשוב גם לעבוד בינך לבין עצמך על המחשבות והתחושות האלה. לנתק איתה קשר לא יפתור את הדברים שעולים אצלך בתגובה לקשר הזה, והרי אם תתרחקי מדי - גם תאבדי אותה, וגם זה חבל.

למעלה