ענבל גבריאלי

n i v1

New member
ענבל גבריאלי

שלום אני סטודנט שעושה עבודה על פוליטיקה. אני מאד מעוניין לכתוב על ענבל גבריאלי... מעניין אותי איך היא הגיעה לפוליטיקה ... העיתונות קצת חד כיוונית בהקשר שלה ואני מעוניין לשמוע את האמת... אם יש פה חברי מרכז או מנוער ליכוד... אני מאד אשמח לדעת מה אומרים עליה, איך היא הגיעה, מה אומרים עליה מי ששמע אותה בחוגי בית וכו'... תודה

אני כא ן

New member
כמו עומרי=קשרים,קשרים,קשרים!!!!!

המזל הוא שהיא עצמה ימנית לאומית גאה ולא טיפשה. להבדיל מעומרי שהוא שמאלן שמצא עבודה סוף סוף בטפסו על גבו של אביו.

למה אתה חושב שהיא טיפשה ?

אל תגיד .... ניחוש קטן : הדעות הפוליטיות ? דליה רבין ויעל דיין פחות טיפשות ממנה לדעתך ?

ראליסט

New member
דליה רבין ...

אולי לא היתה "גדולת" הפוליטיקאים...היא הצטרפה למפלגת "המרכז",שראינו מה נשאר ממנה...עברה למפלגת העבודה כסגניתו של פואד,וחיש פרשה מהפוליטיקה. אבל לומר שיעל דיין טפשה? הרי היא היתה מן המחוקקות הראשונות בנושא זכויות נשים,קיפוח על רקע מיני וכד.היו לה דעות שלא אחת התנגשו עם דעות מפלגתה,ותמיד היה לה אומץ לומר זאת.אז זה שברור שזה שאתה לא מסכים למילה ממה שטענה,באמת לא הופך אותה לטפשה! אשר לענבל גבריאלי:מה שיוצר רושם לא טוב,הוא הדרך שבה נבחרה לכנסת-באמצעות הכח הכספי של אביה (גם עם זה חוקי).אותי מעניין יהיה לשפוט אותה,לאחר קדנציה שלמה-ולא לאחר 3 חושים. לטובתה ניתן לומר דבר אחד:דעתה בנושא "חוק טל".לרעתה ניתן לזקוף את העובדה ,שהצביעה בועדת החוקה כנגד ביטול חסינותה של גברת בלומנטל,דבר החמור שבעתיים שכן גם היא נבחרה בדרכים כביכול "מסריחות" בפרימריס של הליכוד.

Charlie

New member
אז מה?

אז מה אם היא השתמשה בכסף של משפחתה כדי להתקדם? איך בדיוק נבחר אדם לעמוד בראש מפלגה בארה"ב? וכשהוא מועמד מאין לו הכסף? בינינו, בוש הבן לא "גאון הדור" ואילולא הכסף של אבא והמשפחה והחברים של אבא אל גור היה הנשיא, ולא היה חסר הרבה שזה אכן יקרה. (אגב, בארה"ב הנשיא ממנה את שופטי ביהמ"ש העליון! וזאת רק עפ"י דעותיו הפוליטיות. לא פעם יש שם מינויים, פרישות וטריקים כדי לעצור או לקדם עניין מסויים ואתה לא שומע איש שטוען שהרשות המבצעת מתערבת בנעשה אצל הרשות המחוקקת - כמו כאן לאחר דברי הביקורת העינייניים, הלגיטימיים והנכונים של יו"ר הכנסת ריבלין על ביהמ"ש העליון)

אני כא ן

New member
בדיוק מה שאני חושבת!!

כל עוד היא נאמנה לערכי הליכוד,וכל עוד לא נבחרה בשחיתות כפי שנבחר עומרי ואולמרט-זכותה המלאה להכנס לכנסת בעזרת המשפחה והחברים.

ראליסט

New member
מה ההבדל?

עומרי שרון נבחר לכנסת בסיוע משפחת שרון-זה לא לגיטימי? ענבל גבריאלי נבחרה לכנסת בזכות משפחתה-זה לגיטימי? יש סתירה בסיסית בדבריך!!

ראליסט

New member
זה נכון...

וזה מוכיח רק,כמה הכסף יכול להשחית את המערכת הפוליטית.יש הבדל בין מישהו שנעזר במימון בכדי להגיע למערכת הפוליטית-כמו מועמד שממומן בכדי להבחר לראשות ממשלה,לבין מישהו שהגיע לפוליטיקה,לא בשל כישורים שהוכיח בעבר,אלא רק בשל "הכסף של אבא". אחרת מה ימנע מכל אחד-גם מאדם שאין לו יכולת לקרוא ולכתוב ,להגיע לכנסת? והדוגמאות האבסורדיות שאתה מביא מארה"ב,אינן רלוונטיות.אוי ואבוי לו היינו מעתיקים את התרבות האמריקאית כולה אלינו.אולי עדיף כבר להיות למדינה ה-52 של ארה"ב וזהו? לא מובן לי כיצד העובדה שהפוליטיקה האמריקאית נגועה בשליליות,גורמת לך להיות מרוצה שגם הפוליטיקה הישראלית נגועה בזה? עוד מעט תגיד לי שזה שקנדי נרצח בארה"ב,מוכיח שרצח רבין בישראל,אינו תופעה כ"כ קיצונית ומסוכנת! אין לי שום בעיה עם ביקורת על ביה"מ העליון.אינך רואה שלא אחת גם אנשי שמאל מבקרים רבות מהחלטות ביה"מ העליון-ורבות מדרכי פעולתו של אהרון ברק.למשל,אמנון רובינשטיין שהרבה לבקר את אהרון ברק,ואנשי שמאל אחרים שביקרו את ברק על התנהגותו ויחסו ליצחק רבין ז"ל,בהקשר פרשת חשבון הדולרים של אשתו.(אהרון ברק היה היועץ המשפטי של ממשלת רבין הראשונה). בינתיים "בזכות" אהרון ברק,עלה הליכוד לשלטון ב-1977.זו צביעות לתקוף אותו באופן פוליטי.הבעיה מתחילה כשנותנים דה-לגיטימציה לכל מערכת המשפט,באמצעות התקפות על ברק למשל.זה כמו לתת דה-לגיטימציה לצורת שלטון,כאשר תוקפים ממשלה.... תקוף כרצונך את ביה"מ העליון.אבל על תתן לו דה לגיטימציה.מחר מישהו יתקוף את צה"ל (שהוא מוסד של המדינה בדיוק כמו ביה"מ).מה יקרה אם יכלול מסר של דלגיטימציה של עצם זכות קיומו של צה"ל???זה מה שעושים כיום לביה"מ.

רונאל1

New member
למה ענבל גבריאלי טיפשה

ללא קשר לאיך נבחרה ולכסף של אבא שלה, ואולי תנסו באובייקטיביות לשמוע איך היא מדבר ומתנסחת. הטיפשות פשוט נוזלת ממנה וכל תינוק יבחין בזה... היא ממש כמו איזה פריחה מטומטמת מהרחוב שעם קצת כסף הצליחה להכנס למפלגה המושחתת בישראל עם המרכז המטומטם והמושחת ביותר. אני מקווה שברור לכם שלמשל בפריימריס, היא הייתה מקבלת פירורים של תמיכה מציבור רחב, אבל אם זה ציבור מציביע הליכוד.

כרגיל לכם יש פטרונות על השכל בעולם.

מכל מה שאמרת לאחר שמורידים את הסובייקטיבי, נשארת רק הכותרת.

ראליסט

New member
מה הקשר???

כאילו שמרכז הליכוד איננו מושחת...באמת. גם מרכז העבודה מושחת.אבל מה לעשות,שחברי הכנסת של העבודה נבחרו בפרימריס ארציים,ולא ע"י המרכז,מה שבאופן טבעי,ולא בגלל "יתרון שכלי",גרם לפחות שחיתויות.(לא ניתן-כעובדה,לשחד או לקנות 100 אלף בוחרים-מה לעשות?).

JHG1

New member
עוד

העניין עם גבריאלי זה שהיא מזכירה קצת את אלון מזרחי. כשאלון מזרחי התחיל להופיע בטלוויזיה (כמובן בתור כדורגלן) זה היה הדבר הכי מצחיק בעולם... בין אמירותיו... צריך שיהיה ראש על המתניים, צריך לספוג כמה שיותר פחות גולים, צריך להיות אופנסיביים, לא רק התקפיים... ושאר שטויות בראש טוב... כשגבריאלי מופיעה, זה לא היא מדברת, זה מישהו שלוחש לה מה לומר קודם לכן... זו הבעיה איתה... היא ממש אניגמה, ולא ממש טובה. בעניין השגת הכסף- כ, מן הסתם מותר להשתמש במשאבים המשפחתיים לקידום העצמי, אבל אסור לשחד, אסור לקנות אנשים, אסור להיות שם בשביל מישהו אחר... וצריך ללמוד לענות לשאלות לעניין ולא רק בהקשר של "אני אגיד את הדברים הנכונים כדי לא להידפק". אמר אריאל שרון בחכמה בישיבת הסיעה מלפני שבועיים שלושה בתשובה להוד טיפשותה: להרבה מאיתנו יש הרבה נסיון... ותשלימו את החסר

למעלה