זה נכון...
וזה מוכיח רק,כמה הכסף יכול להשחית את המערכת הפוליטית.יש הבדל בין מישהו שנעזר במימון בכדי להגיע למערכת הפוליטית-כמו מועמד שממומן בכדי להבחר לראשות ממשלה,לבין מישהו שהגיע לפוליטיקה,לא בשל כישורים שהוכיח בעבר,אלא רק בשל "הכסף של אבא". אחרת מה ימנע מכל אחד-גם מאדם שאין לו יכולת לקרוא ולכתוב ,להגיע לכנסת? והדוגמאות האבסורדיות שאתה מביא מארה"ב,אינן רלוונטיות.אוי ואבוי לו היינו מעתיקים את התרבות האמריקאית כולה אלינו.אולי עדיף כבר להיות למדינה ה-52 של ארה"ב וזהו? לא מובן לי כיצד העובדה שהפוליטיקה האמריקאית נגועה בשליליות,גורמת לך להיות מרוצה שגם הפוליטיקה הישראלית נגועה בזה? עוד מעט תגיד לי שזה שקנדי נרצח בארה"ב,מוכיח שרצח רבין בישראל,אינו תופעה כ"כ קיצונית ומסוכנת! אין לי שום בעיה עם ביקורת על ביה"מ העליון.אינך רואה שלא אחת גם אנשי שמאל מבקרים רבות מהחלטות ביה"מ העליון-ורבות מדרכי פעולתו של אהרון ברק.למשל,אמנון רובינשטיין שהרבה לבקר את אהרון ברק,ואנשי שמאל אחרים שביקרו את ברק על התנהגותו ויחסו ליצחק רבין ז"ל,בהקשר פרשת חשבון הדולרים של אשתו.(אהרון ברק היה היועץ המשפטי של ממשלת רבין הראשונה). בינתיים "בזכות" אהרון ברק,עלה הליכוד לשלטון ב-1977.זו צביעות לתקוף אותו באופן פוליטי.הבעיה מתחילה כשנותנים דה-לגיטימציה לכל מערכת המשפט,באמצעות התקפות על ברק למשל.זה כמו לתת דה-לגיטימציה לצורת שלטון,כאשר תוקפים ממשלה.... תקוף כרצונך את ביה"מ העליון.אבל על תתן לו דה לגיטימציה.מחר מישהו יתקוף את צה"ל (שהוא מוסד של המדינה בדיוק כמו ביה"מ).מה יקרה אם יכלול מסר של דלגיטימציה של עצם זכות קיומו של צה"ל???זה מה שעושים כיום לביה"מ.