עמרם מיצנע

yoavl1

New member
אכן כל חיפה קוראת את העיתון...

אני מודע לזה....דודה שלי הייתה פעם עיתונאית שם.

yoavl1

New member
שמת לב מה כתוב שם?

התתפטר תתפטר תתפטר,מיועד לעכשיו,בגלל שהוא עומד לרוץ לראשות העבודה. זאת אומרת שייחסר להם ראש עיר במשרה מלאה כמו שהוא היה עד עכשיו. אין מילה רעה אחת על תפקודו כראש עיר. ואתה רוצה דוגמה לראשי ערים שכיהנו גם כחברי כנסת בו זמנית? אהוד אולמרט - ירושלים פיני בדש - עומר מקסים לוי - לוד שאול עמור - מגדל העמק מעניין, כולם מהימין. בקיצור,אף אחד לא היה פורש כבר עכשיו מראשות העירייה במידה ולא היה ודאי בנצחונו. אף אחד! תגיד שכן... אני מצרף קובץ חביב שקיבלתי באימייל היום. אתם מוזמנים להביע דעתכם על הכתוב. אני הסכמתי.

totony

New member
בכתבה, עם לא שמת לב

כתוב שמצנע רץ לקמפיין הבחירות שלו כשהוא משתמש בתקציב של חיפה למען מטרותיו במקום למען רווחת חיפה, ובזה הוא מבזבז את כספם של משלמי המיסים לשווא.....

N a V e

New member
העיתונים נזהרו לא להגיד דברים

בגנות מיצנע לפני הקמפיין הנוכחי שלו. העובדה מראה שעד השבוע האחרון לא נאמר כלום בגנותו של מיצנע,שעושה המון מבחינה חברתית.כל פנייה מתושבי חיפה לעיריה זוכה לטיפול של מיצנע בכובד ראש,ולראייה תוכנית הרדיו השבועית ברדיו חיפה שמוקדשת לבעיות חברתיות,תשתיות וכו´.

Nofin

New member
ויכוח טפשי

בתור תושב חיפה, אני אהיה מאד מרוצה אם מצנע ירוץ לבחירות וללא כל ספק יקבל את השטוזה שלו סוף סוף כמו שצריך. הרפש שדבק בו, כאשר בראש ובראשונה אני ממקם את ענין מצנע-גד זאבי בראשו, הוא עבה וסמיך מדי, הטוטאליטריות שבו הוא נוהג מזכירה את ברק וללא זקן הוא נראה כמו יוסי ביילין - כך שתמיד אוכל לזכור מה מסתתר מאחורי הזקן החביב שלו. אני מאחל כל טוב למפלגת העבודה עם מצנע ובטוח שאיתו, הם עוד יתגעגעו לאהוד ברק.

N a V e

New member
טוטוני,לא הבנת את כוונתי

בקטע של הנושאים בהם יפעל מצנע. קודם כל,אני מבין שהסכמת איתי בקטע החברתי וזה טוב. מבחינה מדינית,אמרתי שלטעמי קו המחשבה שמנחה את מצנע הוא חיובי ביותר,אבל אני בספק אם הוא יזכה לתמיכה.במידה ויזכה לתמיכה נרחבת מספיק,אין לי ספק שגם כאן הוא המתאים ביותר,לפחות כרגע.

totony

New member
OK

ימים יגידו..... אבל לדעתי הוא לא יגיע רחוק, ואם הוא יגיע הוא יגרום לנזק רב יותר אפילו מברק.....

N a V e

New member
זה כבר גורר ויכוח נוסף...../images/Emo13.gif

אבל עזוב,נשאיר את זה לפעם אחרת.

yoavl1

New member
קראתי שוב בעיון את הכתבה....

ולא ראיתי שם שכתבו את מה שאתה אומר... אתה הבאת את הכתבה כדי שנראה אותה מול העיניים ואתה עוד מעיז להמציא? הם רק מזהירים אותו שאל יסתבך בכאלה דברים...

totony

New member
לא מזהירים, אומרים שזה מה שיקרה

וכולם יודעים שזה יקרה..... ומצנע באמת יעשה זאת....... אין לי שום ספק......

yoavl1

New member
ספר לי מאיפה הבטחון שזה יקרה?

האם קרה דבר דומה בעבר? אין לך ספק שזה יקרה? למה? ומסתבר שלא כולם יודעים שזה יקרה...

למעלה