עמרם מיצנע

totony

New member
עמרם מיצנע

הוא התיקווה הגדולה של השמאל עכשיו. עם תקוות כאלה אין להם סיכוי.... שימו לב לסקר של כלבו(העיתון של חיפה)
זה לא מיצנע זה מיץ-נע....

totony

New member
זה עוד לא הכל: עמרם נגד ביבי.....

בקרב הציבור, רבותי....

N a V e

New member
שאלה לי אליך

מה אתה יודע על עמרם מצנע שככה אתה מדבר בגנותו? מאיפה הסקת מסקנות מקדימות שהוא לא מתאים?

totony

New member
אולי זה בגלל שאני גר בחיפה?

ואני יודע איזה מנהיג הוא. הוא ראש עיר חרא, ומשום מה אני מגיע למסקנה שהוא גם יהיה ראש ממשלה על הפנים!

N a V e

New member
למה לדעתך הוא חרא של ראש עיר?

איזה דברים רעים הוא ביצע? איזה דברים חשובים הוא לא ביצע?

EverMan

New member
גם נווה הוא תושב חיפה ...

בבקשה , תסביר לו למה הוא ראש עיר דפוק , מעבר לאיכות הסביבה שממש לא אכפת לך ממנה ... בנוסף , כל כך רואים שזה לא מהעיתון אלא מפיינטשופ או משהו כזה.

totony

New member
מפיינטשופ?!

הסקר הוא מעתון כלבו, ואתה יכול לבדוק זאת, קניתי אותו רק אתמול! תקנה כלבו של חיפה ותראה שזה מה שכתוב וזה הסקר...... חוץ מזה, מאיפה הגעת לרעיון שלא איכפת לי מאיכות הסביבה?! מה אתה יודע עלי חוץ מהדעות הפוליטיות שלי?! מה שעשית עכשיו זה ~החטא~ שאתה מאשים בו את כולם: הכללה! מה אתה אומר שבגלל שאני ימני לא איכפת לי מאיכות הסביבה?! אז תזכיר לי שוב, במה אתה טוב יותר מ-ימני? זה שאתה לא ~מכליל~?!

מממ...מעניין למה ענבר לא עונה

אולי כי זה מה שמאלנים עושים (תקראו לי מכליל, לא אכפת לי)- לברוח כשהאמת מוטחת להם בפנים וכרגיל, ענבר הדמוקרט והנאור ממשיך לאכזב אותי.

EverMan

New member
אולי במקום להיות גזען ולהכליל

תדבר ישר לעניין ותפסיק להתגזען לי ? אולי , כי לא הייתי בבית ? אולי , כי הייתי עסוק ? אולי , כי האינטרנט קרס ? אולי , הכלב לעס לי את הכבל של המחשב ? אולי , התפוצצה לי פצצה על הבית ואני מת ? עיתון כולבו , הוא לא עיתון מפורסם ולא נפוץ , מה עוד שהוא נראה לך ברמה ממש ממש נמוכה.

ענבר , כמה דברים...

לנושאים הכוללים בתוכם גזענות וכאלה דברים, אתה ממהר לענות, אז שיערתי לי.... על עיתון כולבו יצא לי לשמוע הרבה פעמים ואני אפילו לא גר באיזור חיפה אז הוא כן מפורסם וכן נפוץ. רמה נמוכה? למה בדיוק? הוא השמיץ את נסיך לבך או משהו? ודבר אחרון, סחה על הביטוי הזה "להתגזען לי"... אהבתי, באמת!

EverMan

New member
תודה ../images/Emo13.gif אני משתדל

להמציא את השפה העברית מחדש
בכל מקרה , לא היה קשר לגזענות , זה עניין של להיות נכון. לטוטוני : אני הערכתי שאתה לא שייך לגוף ירוק מכיוון - שובכן - זה דבר ששייך לרוב לשמאל. צר לי לבשר לך. בדר"כ צמחוניים הם אנשים שבאים מהשמאל שחושבים שלחיות יש רגשות לא פחות מאיתנו , ושומרי איכות הסביבה זה בשביל הילדים שלנו ... ומה לעשות , הימין מתבסס על העיקרון של :אני , השמאל מתבסס על העיקרון של כולם.

totony

New member
להפתעתך

אני באמת צמחוני, ואני צימחוני לא מהסיבה שאני מרחם על החיות, אלא מסיבות פיולוסופיות: מאותה סיבה שפיתגורוס סירב לאכול שועית..... חוץ מזה, אני לא חבר בגוף ירוק, אבל זה לא אומר שלא איכפת לי מהסביבה... לא צריך להיות ירוק בשביל לדעוג לסביבה. נכון, הימין מתבסס על העיקרון של ´אני´, אבל זה לא אומר שהעיקרון של ´כולם´ זה עיקרון צודק יותר...... חוץ מזה, באותה צורה שאתה אומר שהימנים לא יכולים להיות ירוקים, אני יכול להגיד שהשמאלנים לא יכולים להיות ~ביטחוניסטים~, כמו שאתה קורה לתופעה הזאת.

לביא1

New member
צמחונות טבע ושאר ירקות...

צמחונות זה רע האדם הוא טורף על, חיות טורפות אחת את הנשיה זה חלק מהטבע. ולכן האדם חייב לאכול בשר. דבר שני אולי אני לא צמחוני זה רק כי אני לא אידיוט( מה גם שאני ממש אנטי ציוני)אבל עדיין אני בעד שימור הסביבה ,שימור חיות נדירות שימור שטחים ירוקים. אני נגד כביש חוצה ישראל. בקיצור אל תגיד שימנים הם נגד איכות הסביבה. הייתי גם פעם בחוגי סיירות אבל בדיוק בגלשהגופים הירוקים קיבלו באזור אופי שמאלני להפליא לימנים אין יכולת לפעול בהם. אני אספר לך מקרה שקרה לי לפני יומיים, שוטטי לי ברשת והגעתי לא זוכר איך לאיזה אתר של שימור הטבע במזרח התיכון והיה שם פרוייקט לשימור ים המלח הסתכתי עיינתי חשבתי להמי קצת יותר את התענינותי ואז בצמוד לאותו פרוייקט אני רואה פרוייקט של :"איסוף מיים למשפחות פלשתחינאיות" ואומרי םשישראל היא מדינה מאוד עשירה במיים ובה בלה בלה לנו בעצמנו אין מיים אז הם הולכים להביא לערבים נו באמת נראה לך שימנים באמת יוכלו לקחת חלק בארגונים ירוקים שכאלו?

La Gamba

New member
בטחוניסטים?

(אפשר לקבל הארה על המושג?) נכון, צודק, וחבל שיש פחות כאלה בסביבה שישמרו קצת על האתיות של צה"ל... (נורא הוא היום שבו צה"ל יחדל מלהיות אתי).

EverMan

New member
ביטחוניסטים

אנשים שביטחון המדינה עולה בראש מעיינם לפני נתינת שטחים ולפני שלום. אנשים שישרתו בצהל ויהיו רמטכלים וגנרלים בו. ויש מספיק אנשים ששומרים על האתיות בצהל. לצערי הרב האנשים שעושים יותר מדי רעש הם המשתמטים , שיכולים להשפיע הרבה יותר מתוך צהל מאשר מחוצה לו. אבל התנועה הזו נכונה , כי הם מנסים לשמור על אתיות צהל.

זאת הבעיה...

שהבן אדם הוא טפלון. שום דבר לא נדבק בו, ואם סוף סוף משהו נדבק בו זה איזה הסכם עם איזה קבלן בנייה . פשוט לא היה לנו הרבה מקומות להתלכלך בהם, כמו שהיו לאחרים בפוליטיקה. ומישהו מוכן להסביר לי את המשפט : "חוסר ניסיון זה יתרון"... ראינו כבר לאן חוסר ניסיון פוליטי יכול להוביל. (אהוד ברק,אהוד ברק). חבר´ה, אולי הבן אדם נחמד. יש לנו זקן והוא מדבר יפה,אבל מכאן ועד ללשכת רה"מ הדרך ארוכה. עוד שבועיים שלושה, כדרכו של מטאור הוא ייעלם,אלא אם כן הבוחרים של העבודה ירצו להוכיח בכל הכוח שהאידאולגיה שלהם רוצה לנוח על משכבה בשלום...

EverMan

New member
מה הקשר בין ניסיון בפוליטיקה לאיד´?

מה עוד שהוא כן אידואולוג וזה אחרי שמיעה שלו מדבר. מה עוד , אולי שום דבר לא נדבק אליו משום שהוא פשוט טוב ? הא ? וחוסר ניסיון פוליטי יכול להוביל גם למספיק טוב - גון פ. קנדי למשל ... שהיה בכלל שחקן ! ולא קשור כלל לפוליטיקה להבדל ממצנע. אז אולי במקום לדבר על דברים חסרי הקשר , אפשר לדבר על מה הוא כן עשה טוב.

למעלה