עמרם מיצנע

N a V e

New member
מבחינה חברתית-

אני לא מוצא כיום למצנע מתחרים ראויים. הבן אדם תורם המון. מבחינה מדינית-זה כבר עסק יותר מסובך,גם מבחינתי אישית,אבל במידה ומצנע יסחוף אחריו כמות גדולה של אנשים שידבקו בדרכו,גם כאן הוא יכול להצליח. אני יכול לסכם ולהגיד,שמצנע בהחלט הוא אופציה לא רעה בכלל למדינת ישראל,ואת הניסיון המספק הוא ירכוש במהלך מסע הבחירות(אם וכאשר)

totony

New member
כן, צודק........

~העיקר שהוא יהיה טוב מבחינה חברתית, ומבחינה מדינית זה לא משנה.... ילמד פוליטיקה בזמן הפנוי... כן, מה זה משנה..... מקסימום הוא יהרוס את המדינה...... אפשר אפילו עכשיו לפרסם את זה: אל תחמיץ נא את הכישלון של מצנע!

EverMan

New member
איזה חרוץ משעשע !

לא צריך פוליטיקה בשביל להצליח בדבר כזה. בשביל זה יש לך סיעה , ועוזר פרלמנטרי , ויו"ר קואלציה , ואנשים שיעזרו לך. אתה יכול שאנשים ינהלו לך את הפוליטיקה ואתה רק תדבר מדיניות , כלכלה חברה ותעביר את הדברים הנכונים ללא התעסקות מיותרת בפוליטיקה ! מה עוד ,שמפוליטיקאים לכל העם הזה נמאס. ומבחינה מדינית - יש לו אחלה דעות.

Nofin

New member
אמת ויציב

כדי להיות בתפקיד מדיני בכיר, אין כל צורך להיות פוליטיקאי. עוד אחד ממשליך מלאי החוכמה.

totony

New member
רצית להגיד ´חרוז´ או תרוץ´?(../images/Emo13.gif)

או שזה שילוב של שניהם?(אני יודע שאתה אוהב לתרום לשפה העיברית
)

totony

New member
עינבר אמר ´איזה חרוץ משעשע´

אבל כיוון שהמשפט לא מסתדר עם תוכן ההודעה.... לכן אני חושב שענבר רצה להגיד ´איזה חרוז משעשע´, אבל יכול להיות שרצה לכתוב ´איזה תרוץ משעשע´. מבין?

EverMan

New member
התכוונתי לכתוב חרוז ../images/Emo13.gif

אני כותב עיוור ולפעמים אני לא שם
לטעויות.

totony

New member
שמת לב שאנחנו לא בארה"ב?

אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו מנהיג ללא ניסיון פוליטי.....

EverMan

New member
אז ככה

זה לא ארה"ב של היום שאין בה דבר רע והכל בסדר וסבבה וכיף. זה ארה"ב בתקופת מלחמות העולם , המלחמה הקרה , ארה"ב שבמצב כלכלי גרוע ושיש לה אוייבת ענקית ומרה. זאת ארה"ב שיש בה שסעים בחברה וכולם מפחדים. זה לא כמו היום. זה שיש תחרות חימוש של נשק גרעיני. מה עוד , שגם בישראל , רוב ההנהגה הישנה , הייתה אנשים פשוטים , חקלאים ופועלים , ולא פוליטיקאים גדולים ודגולים.

totony

New member
חקלאים ופועלים

חיים ויצמן היה פועל פשוט?! הוא היה מדען מפורסם למען השם! חוץ מזה, באותה תקופה ארה"ב לא היתה חלשה אלא היתה היריב מס´ 1 של ברית המועצות הענקית, אבל החלשה אחרי המלחמה המעייפת!

EverMan

New member
חיים ויצמן

עם כל הכבוד לחיים וייצמן , הוא לא היה הרוב של תנועת העבודה ושל מפלגת מפא"י. הרוב שם היו אנשים מעשיים ונכונים. בנוסף לכך , לעומת הארה"ב של היום , ארה"ב של אז הייתה חלשה מאוד. היום כל העולם תלוי בה. רוסיה הייתה בקלות משמידה את ארה"ב , רק בגלל מנהיגים טיפשים שלא דאגו לעם כמו משטר קומוניסטי אמיתי אמור לעשות , דאגו לטפח את עצמם.

totony

New member
הנה כתבה מכלבו של חיפה.........

הנה הכתבה, ואל תגידו שפיברקתי אותה...... זה באמת מה שכותבים על מצנע בעיתון של חיפה.

N a V e

New member
למה ציפית?

בתור מישהו שגר באיזור,ציפיתי שתדע שהתקשורת החיפאית לא ממש מפרגנת לאנשי הציבור,הספורט,והחברה באיזור. התקשורת בחיפה,אם אתה לא זוכר,חנקה לכל הכיוונים את נשיא הפועל חיפה רובי שפירא ז"ל,ששם קץ לחייו,הרבה מאוד בזכותה.

totony

New member
אז מה?

לא, אני לא זוכר מקרה כזה. אבל בכל מקרה, יש הבדל בין להתקיף מאמן לבין להתקיף את ראש העיר. העיתונים לא יתקיפו סתם את ראש העיר המיצג את חיפה. ואל תגיד שמצנע עשה הכל כדי לא להרוס את איכות הסביבה... כי אז זה יהיה שקר....

yoavl1

New member
האמנם?

ואת ראש הממשלה לשעבר נתניהו, גם הם לא יתקיפו סתם? לא על כך זעק מחנהו של ביבי?

EverMan

New member
דווקא כן

זה עיתונאים , והרי דברים טובים מי יקרא ? ועוד בעיתון מצוקמק ולא נקרא כמו "כולבו". ולא , מצנע לא עשה הכל בשביל להרוס את איכות הסביבה , הוא פיתח את העיר , הוא החיה אותה לאחר תקופה שהיא הייתה בstale-mate. ובנוסף הוא פיתח את העיר והכניס לה מיליארדים בקניות במקומות עבודה ופרנסה , בתיירות , מה לעשות. בשביל שיכנס כסף , צריך מקומות מסחר ותיירות , בשביל כאלה , לפעמים צריך "להסתיר את הנוף" של שכונת העושר המקומית. ואז זה מרגיז אותם , אז הם פונים לחבר שלהם בעל העיתון ומבקשים שיפרסמו כתבה בגנותו. אבל זהו, זה מה שיש להם ! מתוך קדנציה של 12 שנה !

למעלה