עמית, היית במפגש פורום??

עמית!!!!!!

איני מכיר אותך אישית אך לא נהוג ולא מכובד לנקוט כך כלפי שום אדם, יש לך בעיה אישית עם ד"ר קלוגר דון בה עימו ואל תרוץ ותוציא דיבה, לא כך נהוגים הדברים, תן כבוד לכל אדם, גם לי יש הרבה אנשים שאני שונא אך כאן בפורום למדתי שגם להם עליי לתת את הכבוד המגיע להם (שאל את יובל נחמקין, גיא רפאלי, אמיר אייקידו, ומנהלי הפורום) אני מציע לך ללמוד זאת גם!

לא צריך לשנוא, לירון ../images/Emo13.gif

אפשר לא לאהוב, אבל השנאה: משחיטה את הנפש ומערערת את שיקול הדעת - אפילו בלחימה ...

haleth

New member
מיתר, כשזה עם סכין אז זה"משחיטה"

וכשזה יובל אז זה עם סכין, לא?

קיבלתי, אבל השתמשתי דווקא במינוח...

הזה כדי להדגיש את כוונתי, תאמין לי צריך לחיות כל יום בחיים כאילו הוא היום האחרון בחיים, ולהנות מכולו בלי שנאה- למדתי כאן הרוב מן הפורום הנכבד הזה.

עמית פורת הנכבד.

ההודעות הבוטות שלך כלפי אנשים, חברי פורום ומורים מהמעלה הראשונה כבר עברו כל גבול! לא די שאתה מתנפל בבוטות על חברי הפורום ומטיל דופי במורים איכותיים שרמתם והשכלתם ידועה לכל (כדוגמת שלמה דוד), הגעת לשפל המדרגה - להאשים מורה בכיר ובעל שם - במירמה, שחיתויות, קשירת קשר להונאה וקבלת שוחד. (כאחד שהדריך תקופה בבי"ס לאבטחה של משמר בתי המשפט, אתה בוודאי יודע את ההשלכות המשפטיות שעלולות לנבוע מכך...) ראשית ידידי, כאחד שהעיד על עצמו שעוסק בזמן לא מבוטל באומנות לחימה, נושא בתואר סאן-דאן (דאן 3) ומשמש כמדריך, ראוי שתלמד קודם מהי דרך ארץ. ראוי שאדם ברמתך שמחנך ומדריך תלמידים יידע כיצד יש להביע דעה בצורה ציבורית, וכיצד יש לנהוג ולדבר על מורים בכירים בתחום וגדולים ממנו בידע ובנסיון, ולא להשתלח בהם בצורה נאלחת וילדותית. ההתנצלות שלך אולי תספק אדם שנפגע מדבריך, אך לא ניתן לכפר בהתנצלות על הכפשת שמו של אדם, וקשירת שמו בביצוע מעשי מירמה ושוחד, בצד הטלת דופי באיכותו המקצועית. (רק להזכירך אדוני הנכבד, כי תעודת המדריך שלך עדיין ממתינה שתסיים את חובותיך כלפי קורס המדריכים...) כולי תקווה כי פיך המפיק צלילים איכותיים ונעימים לאוזן, ייתן את הדין בבית משפט, שימנע ממך להכפיש שמם של עוד אנשים טובים שמשקיעים את כל מאודם לקידום תחום אומנויות הלחימה בארץ, ואף יגרום לך לסכור את פיך לאלתר.

Connor MacLeod

New member
ואני עדיין חושב שכל זה לא קשור

למפגש הפורום ... מנהלים, יש אפשרות להוציא את זה לשרשור נפרד?

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלצערי לא. אפשר למחוק הכל,

אבל לא להפריד בין הדיונים.

Funakoshi

New member
בושה וחרפה - לא למחוק, למען ילמדו.

ראשית אני ממש מצטער אם במכתבי עוררתי שדים רעים, לא זאת כוונתי. בוודאי שאני מצטער אם גרמתי אי נעימות לידידי ומכובדי רוני קלוגר. איך לכל הרוחות עמית פורת הגיע מהנאמר לשתלח ברוני קלוגר? עמית תיזהר, אתה עולה בדבריך על אדם יקר ורציני ולמעשה נפסד כזה יש מחיר אמיתי ומעשי. אני שוב מצטער על הכנסת שמו של ידידי רוני סנסיי לסיפור (אם כי ללא שום כוונות רעות !!!) אגב מנהלי הפורום - בבקשה לא למחוק את הסיפור הזה כי האינפורמציה חשובה לכולם ואולי סוף סוף ילמדו לקח הרשעים. שבוע טוב לכולם - חיים

kung fu

New member
אין אפשרות טכנית כזאת (בתפוז)

אפשר רק למחוק או להשאיר.

IJJA

New member
תגובה לעמית פורת בעניין רוני קלוגר

אנו מדריכים ומאמנים מבכירי ענף הג'ו ג'יטסו בישראל,מוצאים לנו כחובה להסתייג מדבריו של עמית פורת. לא דבריו,לא סיגנונו ולא גישתו מקובלים עלינו כאנשי אומנויות הלחימה. דבריו מכתימים את מחנכיו ומוריו בפרט וכן את ענף אומנויות הלחימה והג'ו ג'יטסו בכלל. מניסיוננו עם מר רוני קלוגר (ניסיון רב שנים בנטילת חלק בקורסים שונים ) מכירים אותו מבכירי אומנויות הלחימה בישראל, הנ"ל ריכז והדריך במשך שנים רבות קורסי מדריכים ומאמנים במכון וינגייט אותו ניהל תמיד בהגינות,ביושר ובשוויוניות כלפי כל השיטות והסגנונות.הוא עזר בכנות ובמאור פנים לכל החניכים מכל השיטות בקורסים אלה. אין לנו אלא להסתייג מדבריו החמורים של עמית פורת כלפי מורה ומחנך בכיר ברמתו ומעמדו של ד'ר רוני קלוגר אשר אותו כולנו מכירים ומוכירים. ולך עמית אולי כדאי שתעבור קורס ביחסי אנוש, כבוד לזולת ודרך ארץ כיאה למדריך בתחום אומנויות הלחימה. על החתומים: איגוד הג'ו ג'יטסו בישראל- וכל צוות המדריכים. אירגון הג'ו ג'יטסו והקובודו בישראל בראשותם של רונן אליהו ואייל כהן.

שי רגב

New member
קשר לאייל כהן

איך יוצרים איתו קשר? חוץ מזה שהאתר שלכם בכלל לא עולה (הוא בהקמה!), אז למה נתת קישור?

למעלה