לעמית פורת ../images/Emo70.gif
שלום רב, מצטער שבמקום לדון בעניני מקצוע אני מוזמן (תודה לחברי מהפורום ששלחו ברוב טובם את המייל של עמית פורת לעיוני) לזבזבז את זמנינו היקר על קשקושי השיטנה של אדם שמוכיח בכתביו את רדידות הבנתו. ראשית העובדות, - מעולם משך 19 שנות עבודתי בבית הספר למאמנים לא היו שום קשרי עסקים עם ביה"ס, לא היו ענינים כספיים בשום צורה ביני לבין ביה"ס למאמנים ומדריכים, עבדתי במקום כשכיר בלבד כרכז אמנויות לחימה של ביה"ס וכיו"ר הועדה המקצעית שלה. עזיבתי את ביה"ס היתה חלקה, קיבלתי את המגיעה לי על פי חוק ולשני הצדדים אין ולא היו טענות מקצועיות או כלכליות משום סוג! מיותר לציין כברמה האישית אני זוכה לשיתוף פעולה וקשר ידידותי עם כל עובדי ביה"ס, הדבר אינו מפתיע אחרי כל כך הרבה שנים של עבודה משותפת. טענתה למרמה בקבלת תעודות ההסמכה שאכן לא מגיע לך !!!! אינך סיימתה את חובותיך המקצועיות בקורס המדריכים!!! בידי נמצאים כל הבחינות שעשיתה. אכן על פי הישגיך אינך זכאי לתעודת המדריך בתחום ג'ו ג'יטסו !!! בידי גם העתק דף הדיווח לביה"ס כפי שהעברתי בזמנו! מעולם, איש לא שילם לי דמי בחינה או דמי בחינה נוספים, מיותר לציין כי כל חניך שעבר אצלי קורס מדריכים, מאמנים או מאמנים בכירים זוכים לליווי וכל עזרה גם כיום, וללא כל תשלום ! חניכים אשר חייבים בבחינות והשלמות, עד היום מטופלים על ידי עד לקבלת התעודה - כמובן, ללא כל תשלום !!! אם מי מידידך (בדקתי, וידוע לי במי ובמה מדובר) עזר לך להוציא תעודה שלא מגיע לך, הבעיה בודאי לא שלי! מר אורי חרל"פ הנו סמנכ"ל מנהל הספורט, מה לעשות הנו ממונה על עניני ההסמכה במדינת ישראל (גם אם מי מאיתנו אינו מסכים ושמח על החוק!!!) אם הוא מוכן להצהיר כי בתחום אמנויות לחימה, נכון לכתיבת שורות אלה, רק תעודות של ביה"ס למאמנים במכון וינגייט תקיפות - לטוב ולרע, אלה דברי המדינה, כחוק ! בענין קורס מורים לאמנויות לחימה, מכיוון שנפגשתי אישית עם אלי סדרס, אני יכול לאמר בהחלטיות כי לקורס המורים אין שום תקיפות בהקשר לחוק הספורט !!! אם אתה בעל תעודת מדריך מביה"ס למאמנים לא יוסיף ולא יגרע התוספת או אי התוספת של קורס מורים - הדבר הקובע הנו קורס המדריכים בלבד !! דיונים בהקשר לקורס המורים במנהל הספורט ידועים לי גם משיהאן משה גליסקו,אשר שוחח עם מנהלי מנהל הספורט והתשובה שקיבל כי הקורס הנו במקור מיועד למורים לחינוך גופני, ואם יש אחרים שהורשו שלא כדין להשתתף בקורס, הרי לדבר אין משמעות - כי חוק הספורט מגדיר ודורש מדריך\מאמן בלבד! - המושג מורה, אינו מוכר על ידי חוק הספורט. אלה העובדות. עמית פורת, האי מייל שלך הועבר לטיפול מישפטי ומיצוי כל ההליכים הנדרשים במקרה של פרסום הפוגע בשמו הטוב של אדם ופוגע בשמו המקצועי ובפרנסתו. כדי למזער נזקים, הנך נדרש מידית לפרסם בפורום ובמכתב אישי אלי התנצלות על הנזק שגרמתה בפרסום זדוני מכוון של דברי שקר. אין במכתבי זה כוונה לוותר על מיצוי זכויותי כחוק.