עמית, היית במפגש פורום??

שי רגב

New member
עמית, היית במפגש פורום??

ואם כן: איך היה? וחוץ מזה: מה האמת בשמועה שהתעודה של קורס המדריכים שמארגן אלי אביקזר אינה מוכרת ע"י חברות הביטוח??? ומה עושים בקשר לכך (אם באמת אינה מוכרת)? תחזור מהר (למה אני עצבן!!!)

Funakoshi

New member
תעודת מדריך בתחום אומנויות לחימה

נכון להיום אך ורק תעודת ביה"ס למאמנים של מכון וינגייט מכסה מבחינת החוק. לא המדרשה לתרבות הגוף ולא שום תעודה אחר. נודע לי (ממנהל הספורט ממר אורי חרל"פ הממונה על נושא זה) כי מבחינת החוק אך ורק ביהס למאמנים של מכון וינגייט מכסה את המאמן\מדריך. כל אחד אחר שם את כספו על קרן הצבי, לפי דברי מנהל הספורט. לקטגוריה הזאת של הלא מוכרים מבחינת החוק והביטוח שייך גם קורס המורים של אלי אביקזר. לדעתי המצב הזה הוא מונופול הפוגע בכולם אך נכון להיום זה המצב. * ידוע לי כי רוני קלוגר עסוק בקבלת הכרה ממלכתית כבית ספר למדריכים ומאמנים אבל הדבר עדיין לא אושר סופית.

אני לא יודע מאיפה אתה מפריח שמועות

ותיזהר מתביעה מישפטית זו או אחרת כי אני סיימתי קורס מורים לאומנות לחימה של המיכללה לחינוך גופני בבית הספר להשתלמויות במכון וינגייט שבראש הקורס עומר מאסטר אלי אביקזר ולי אין שום בעיה להדריך מבחינה ביטוחית ולא הייתה לי אף פעם בעייה. לידיעתכם הרבה חברים רק מי שעבר קורס זה מוסמך ללמד הגנה עצמית בבתי ספר וכל אחד אחר אינו מוכר ע"י מישרד החינוך. לגבי רוני קלוגר. כבודו במקומו מונח בתור מאמן אבל אני לא רוצה להיות במקומו אחרי שהשאיר שם רע לבית הספר למאמנים כמקום של שחיתות ומירמה בכספיםבכל אופן שייק'ה אל תדאג הקורס מאושר ע"י מישרד החינוך ואין שום בעייה ביטוחית זו או אחרת ושיפסיקו לקשקש. אורי חרל"פ רק לידיעתכם משתף פעולה עם הגוף הביזיוני הזה שנקרא בית ספר למאמנים. בשנת 94 אני עשיתי קורס מדריכים אצל רוני קלוגר דרך בית הספר למאמנים. לא קיבתי תעודה כי רוני טען שלא סיימתי את חובותי וחסר לי מיבחן באנטומיה. התגייסתי סיימתי צבא וחזרתי לבית ספר למאמנים לראות איך אני משלים את המיבחן הזה. ניגשתי למישהו שם ולא משנה מי זה והוא אחד הקודקודים בעסק ושאלתי אותו איך אני משלים מיבחן שלכאורה לא עברתי. הוא בדק במחשב ואמר לי שאני מבלבל את המוח ולא רק שאין לי חובות, יש לי ממוצע 85 בציונים. כלומר בדיעבד אני מבין מהב קרה. אם הייתי חוזר לרוני קלוגר הייתי צריך לשלם על המיבחן וכמובן שהכסף הטולך למטרות טובות. בקיצור שמעו את הקטע. הוא אומר לי שמע אתה רוצה תעודה? תן 100 שקל ואני מוציא לך אותה שבוע הבא. הייתי בהלם שילמתי שתקתי וקיבלתי תעודה של מדריך קרטה. מה לי ולקרטה שאלתי והוא אמר לי שזה מה שרוני דווח לו. חצי שנה הסתובבתי עם התעודה הבזיונית הזו עד שהסוכן ביטוח שלי אמר לי שאני עושה ג'ו-ג'יטסו ולא קרטה אז מה זה? חזרתי לבית ספר למאמנים ודרשתי בדיקה מה זה צריך להיות? בדקו ובאמת היה להם טעות ברישום ואז הגיעה התשובה המעניינת. אתה רוצהכ תעודה? 100 שקל. שילמתי עם חיוך וכיום יש לי שתי תעודות. מדריך קרטה שמעולם לא התאמנתי. ומדריך ג'ו-ג'יטסו. וזה בית ספר למאמנים והצורה שלו. תחשבו על זה חברים....

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעמית, בבקשה

לשרשר למקום הנכון. דבר נוסף, אבקש את כולם להימנע מהשמצות! להאשים מורה (ובמיוחד מכובד כמו רוני קלוגר) בקשר עם שחיתויות ומרמה זו הזמנה להיתבע על הוצאת דיבה.

לעמית פורת ../images/Emo70.gif

שלום רב, מצטער שבמקום לדון בעניני מקצוע אני מוזמן (תודה לחברי מהפורום ששלחו ברוב טובם את המייל של עמית פורת לעיוני) לזבזבז את זמנינו היקר על קשקושי השיטנה של אדם שמוכיח בכתביו את רדידות הבנתו. ראשית העובדות, - מעולם משך 19 שנות עבודתי בבית הספר למאמנים לא היו שום קשרי עסקים עם ביה"ס, לא היו ענינים כספיים בשום צורה ביני לבין ביה"ס למאמנים ומדריכים, עבדתי במקום כשכיר בלבד כרכז אמנויות לחימה של ביה"ס וכיו"ר הועדה המקצעית שלה. עזיבתי את ביה"ס היתה חלקה, קיבלתי את המגיעה לי על פי חוק ולשני הצדדים אין ולא היו טענות מקצועיות או כלכליות משום סוג! מיותר לציין כברמה האישית אני זוכה לשיתוף פעולה וקשר ידידותי עם כל עובדי ביה"ס, הדבר אינו מפתיע אחרי כל כך הרבה שנים של עבודה משותפת. טענתה למרמה בקבלת תעודות ההסמכה שאכן לא מגיע לך !!!! אינך סיימתה את חובותיך המקצועיות בקורס המדריכים!!! בידי נמצאים כל הבחינות שעשיתה. אכן על פי הישגיך אינך זכאי לתעודת המדריך בתחום ג'ו ג'יטסו !!! בידי גם העתק דף הדיווח לביה"ס כפי שהעברתי בזמנו! מעולם, איש לא שילם לי דמי בחינה או דמי בחינה נוספים, מיותר לציין כי כל חניך שעבר אצלי קורס מדריכים, מאמנים או מאמנים בכירים זוכים לליווי וכל עזרה גם כיום, וללא כל תשלום ! חניכים אשר חייבים בבחינות והשלמות, עד היום מטופלים על ידי עד לקבלת התעודה - כמובן, ללא כל תשלום !!! אם מי מידידך (בדקתי, וידוע לי במי ובמה מדובר) עזר לך להוציא תעודה שלא מגיע לך, הבעיה בודאי לא שלי! מר אורי חרל"פ הנו סמנכ"ל מנהל הספורט, מה לעשות הנו ממונה על עניני ההסמכה במדינת ישראל (גם אם מי מאיתנו אינו מסכים ושמח על החוק!!!) אם הוא מוכן להצהיר כי בתחום אמנויות לחימה, נכון לכתיבת שורות אלה, רק תעודות של ביה"ס למאמנים במכון וינגייט תקיפות - לטוב ולרע, אלה דברי המדינה, כחוק ! בענין קורס מורים לאמנויות לחימה, מכיוון שנפגשתי אישית עם אלי סדרס, אני יכול לאמר בהחלטיות כי לקורס המורים אין שום תקיפות בהקשר לחוק הספורט !!! אם אתה בעל תעודת מדריך מביה"ס למאמנים לא יוסיף ולא יגרע התוספת או אי התוספת של קורס מורים - הדבר הקובע הנו קורס המדריכים בלבד !! דיונים בהקשר לקורס המורים במנהל הספורט ידועים לי גם משיהאן משה גליסקו,אשר שוחח עם מנהלי מנהל הספורט והתשובה שקיבל כי הקורס הנו במקור מיועד למורים לחינוך גופני, ואם יש אחרים שהורשו שלא כדין להשתתף בקורס, הרי לדבר אין משמעות - כי חוק הספורט מגדיר ודורש מדריך\מאמן בלבד! - המושג מורה, אינו מוכר על ידי חוק הספורט. אלה העובדות. עמית פורת, האי מייל שלך הועבר לטיפול מישפטי ומיצוי כל ההליכים הנדרשים במקרה של פרסום הפוגע בשמו הטוב של אדם ופוגע בשמו המקצועי ובפרנסתו. כדי למזער נזקים, הנך נדרש מידית לפרסם בפורום ובמכתב אישי אלי התנצלות על הנזק שגרמתה בפרסום זדוני מכוון של דברי שקר. אין במכתבי זה כוונה לוותר על מיצוי זכויותי כחוק.

אתה יודע מה אני חושב, עמית?

אני חושב שאתה סוג מיוחד של טרול. למה סוג מיוחד? כי טרול רגיל, כמו הפלצן הנחמד שביקר פה וברח לפני שבאמת התחלנו להנות, כותב מחוסר ידע ובצורה שטחית ורדודה בשביל למשוך תשומת לב ולשסות אנשים תמימים אחד בשני. אתה, לעומת זאת, מצליח לשלב תמיד בדברים שלך אמירות שלי, אישית, אין שום דרך לבדוק את אמיתותן; אתה מצליח לאמר דברים שיש בהם אמת ואז להכות ביהירות ובגישת "אני ואפסי עוד", לכתוב הצהרות קיצוניות (איך כתב פעם צחי שוחט למישהו אחר לגמרי: "מפיך יוצאים נחשים") ולפגוע באנשים כאן בפורום. עם כוח גדול, עמית, באה גם אחריות גדולה; זו לא סתם ססמה של קומיקס, ואתה מצליח להכשל בה כל פעם מחדש, ולהביא לתוך המיקרוקוסמוס הזה שנמצא פה בפורום של הקשבה הדדית והפריה מקצועית - חוסר סובלנות וכעס (כן, גם אני מפשל לעיתים קרובות, אני יודע, אבל אצלי לפחות יודעים שאין ידע מקצועי נרחב במיוחד). אני חושב שראיתי אותך באימון הפורום. אתה לא עושה רושם של אדם לא טוב, להיפך - אבל יש לי ההרגשה שאתה משתמש במה שיש לך בידיים לפעמים לא בדרך הכי טובה... מנעתי פעם פיקוד מאדם שהיה בדיוק כמוך - כריזמטי, מוכשר אבל קיצוני ולא מוכן להקשיב. חבל לגרום למתחים במקום שבו הם לא רצויים ולא, הגישה של "אני יודע את האמת ואני אספר לכם אותה אם תרצו או לא" לא עובדת במקרה הזה, אפילו אם כל פסיק שכשתבת הוא אמת לאמיתה (וממש לא אכפת לי אם זה כך). Beware of the dark side, luke.

עמית אתה מפשל בגדול - בושה../images/Emo5.gif

אני לא מתלמידיו של דר' רוני קלוגר. היה לי העונג האמיתי ללמוד בקורס מדריכים ואח"כ בקורס מאמנים (שנתיים) בניהולו לפני שנים בוינגייט. אין לי מילה טובה לאמר על בית ספר למאמנים - אבל רוני קלוגר התגלה כאדם משכמו ומעלה, הגון,ישר, מקצועי ורחב אופקים, אם היה סיבה לסיכום חיובי של לימודי שם, הרי זה בזכותו של רוני קלוגר ! בעיני תמיד היה ונשאר כדמות יוצאת דופן של מישהוא שכל כך אוהב את המקצוע, ידען שתמיד מוכן בכנות לעזור ולפרגן למי שפונה אליו - גם כיום ! אתה פשוט מנסה לשפוך רעל על האדם הלא נכון! - או מטפשות או מחוסר ידיעה. הייתי עד בוינגייט לנסיונות לכופף ידי אנשי קרב המגע, רוני תמיד שמר על איזון והגינות כלפי כולנו, מכל השיטות ומכל הזרמים! מעולם לא דווק בו רבב - היו שאהבו אותו יותר והיו שפחות אך איש לא חלק על הגינותו, מקצועיותו והשכלתו הרחבה. עובדה האדם מקושר, אהוד ורצוי בכל מקום אליו מגיע. קשריו בחו"ל הם אגדה אמיתית, זה שנים שהנו אומן הלחימה הישראלי הכי מפורסם בחו"ל. זה לא סיפורים, תמונותיו, וכתבותיו נמצאים בכל העיתונים המקצועיים. אני חושב שאתה ממש צריך להתנצל לא רק בפני רוני, אלה בפני אנשי אמנויות הלחימה שבאמת מכירים אותו ואת פועלו. דרך אגב, היתי עד לעזרה הרבה שהוא הגיש למורה שלך אמיר כשהיה זקוק לכך. תנסה קצת לעשות בדק בית אצלך, מה או מי גורמים לך להכשל פעם אחר פעם בלשונך הרעה.

nitzano

New member
עמית יקר ../images/Emo10.gif

לא פעם מתגלעים חילוקי דיעות בין חברי הפורום ,אך אנו משתדלים להמנע מהשמצות הדדיות . רק חבל שלא הקשבת לעיצה שנתנת ממש לפני שפקששת . אני לא יודע מאיפה אתה מפריח שמועות ותיזהר מתביעה מישפטית זו או אחרת ...... חבל

bizhar

New member
עמית. התגובה שלך מדאיגה במיוחד.

כאחד שנמצא פה לא מעט, בוודאי נתקלת כבר בדיונים דומים ועד כמה ניתן בקלות רבה להטיל רפש לא בדוק מבלי לשאת בתוצאות. לכל הפחות היית צריך לבדוק את מה שכתבת שמא יש פה איזו בעייה לוגית אבל הקלות בה הפרחת מכתב הכפשה רצוף סתירות מעידה על איזו בעייה יותר מאשר חוסר זהירות בלבד. איך אתה יכול לפתוח מכתב ב "אני לא יודע מאיפה אתה מפריח שמועות ותיזהר מתביעה משפטית זו או אחרת.." ומייד לגשת להפרכת שמועות תוך התעלמות מוחלטת מכל כללי הזהירות וחשיפה לתביעה משפטית ?! ועל מה אתה מבסס את כל הטיעון? על מסמכים? על חקירה יסודית והצלבת מידע? כל המידע שלך לקוח מ"אחד הקודקודים" שאמר לך לא לבלבל את המוח והציע לך תעודה ב 100 שקלים! כלומר,אתה לא מהסס להשמיץ אישיות בכירה בענף ע"ס שיחה עם אדם מפוקפק מראש?! אתה ממש מדהים אותי. מה הקשר בין ממוצע 85 לבין מבחן חסר? ומי נתן לך את התעודה בסופו של דבר? מר קלוגר? הוא הרי סירב כיוון שלא השלמת חובותיך. הלכת לאחר, שילמת כסף וקיבלת תעודה. מי פה העבריין?! אתה ואותו אדם! עברת על החוק עם חיוך על הפנים ואתה עוד בא בטענות? לדעתי גם התנצלות לא תעזור פה ואני מציע לאנשים הקרובים למכון ווינגייט להעביר את האינפורמציה לגורמים המתאימים ולבדוק מי בנוסף לעמית קיבל תעודות הדרכה להן לא היה זכאי.

אחרי קריאה שניה: ../images/Emo31.gif לעמית פורת

בהודעה אחת עשית שלוש טעויות: 1. האשמת את רוני קלוגר בשחיתות. 2. הודית ששילמת שוחד כדי לקבל תעודה שלא כדין. 3. סיבכת חבר שלך בקבלת שוחד. היה כדאי?

לרוני קלוגר.

לרגע אינני מפקפק בידע והמיקצועיות שלך ובאישיות המקסימה שלך. אנחנו מכירים גם מוחץ לקורס מאמנים ולרעייה הפעם האחרונה שניפגשנו ואני לפחות נהניתי מאוד מהשיחה והנוכחות שלך. אני מתנצל אם דברי הופנו כנגדך אבל הם הופנו לעבר בית הספר למאמנים בלבד! מה שהיה שם מאחורי הקלעים לא עניין אותי כלל חוץ מהעובדה שלא ממש הבנתי איך העסק הזה עובד מבפנים ולמה אני צריך לקנות את התעודה שלי בכסף ועוד לתקן אותה מחדש עולה לי שוב כסף. בכל אופן רוני אני מתנצל על אי הנעימות שנוצרה פשוט אולי מחוסר תיקשורת נכונה שנוצרה כאן. אין לי כוונה להכפיש אף אחד ולא לגרום למתחים מיותרים שבין כה ישנם בתחום אומויות הלחימה ובמיוחד בארץ קטנה כמו שלנו שבה כולם מכירים את כולם. רוני קבל את התנצלותי בעניין. עמית פורת.

amir_aikido

New member
עמית, זו ../images/Emo31.gif התייחסות ראויה

עמית אחת האמירות החשובות ביותר של תחומנו הקט היא: אומנות לחימה מתחילה בכבוד ומסתיימת בכבוד
כבוד שניתן לאחר, אפילו אם אתה רק הרגע ניצחת אותו בקרב, ובוודאי כשהוא אחד ממוריך ומסמני הדרך בתחום. בינתיים, לאורך דרכך כאן בפורום, במקום שתצבור כבוד בעיני, כמו רוב המשתתפים האחרים כאן בפורום, אתה רק הולך ומאבד אותו. מההודעה האחרונה שלך בהיר שרוני לא הסכים להעניק לך תעודה כי חשב שאתה לא ראוי, ודרש ממך לעבור מבחן נוסף. ובכלל לא ברור מאיפה הבאת את הרעיון שהוא ביקש ממך תשלום שלא בצדק. כן ברור מההודעה הזו שאתה שילמת עבור תעודה שהוענקה לך שלא בצדק - תמורת שוחד . ואתה לא מתבייש להיות האדם שכותב כאן כל הזמן שנדרשת הכשרה "חוקית" לכל מדריך
עמית,
עצור מעט ותעשה חושבים לפני שאתה "סתם" כותב כאן דברים. כי כרגע אתה פוגע בכבוד שלך, ודרכו בכבוד של המורה שלך ודרכו
יש דרכים לנהל ויכוח ודיון, והשמצות בתוספת סיפור שקשור רק מאוד בעקיפין לנשוא ההשמצה אינן חלק ממנו. אמיר

amir_aikido

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif לאחר ההתנצלות נא למחוק

לאור ההתנצלות של עמית, שהבין שדבריו אינם במקום, אני מציע למחוק את ההודעה המקורית כמו גם את כל תגובותינו בנושא. אמיר

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעד שמר רוני קלוגר יודיע,

אם ההתנצלות מספקת אותו, או לא, אני לא מוחק כלום.

שום שוחד

נאמר זוהי הפרוצדורה. ודרך גב אני לא הייתי היחידי שכך נאמר לו. בכל אופן אני מתנצל אם דברי הוצאו מהקשרם בנושא ושוב מתנצל בפני רוני קלוגר.

בודוקאן

New member
עמית, טוב שהתנצלת...

בצורה ברורה. חשבתי שאולי כבר אין צורך להגיב, אבל זה לא יהיה נכון מצידי, ולו רק בשל הנחתך "שדברים הוצאו מהקשרם". לא ייתכן שכל כך הרבה אנשים רציניים (אני מכירה אותם, הם רציניים מאוד) יוציאו דברים מהקשרם. במקום זאת, בדוק שוב את צורת התבטאותך, אל תסתפק ב"לא הובנתי נכון"! אתה כנראה לא במקרה מושך אש שוב ושוב. אם כל פעם מחדש צריכים להזדעק כדי שתבין, אז ראוי שתטפל בדרך התבטאותך ולא תניח שהאחרים "מוציאים דברים מהקשרם". כולם הגיבו, והגיבו קשות, למה שכתבת, כי הרגישו פגיעה קשה במהות שלנו כאנשי אומנות לחימה. אנחנו מאוד לא רוצים לעבור את זה שוב. חשבתי שאחרי לורנס, זה נגמר. ולא הוא. אני מאוד רוצה לקוות שהפעם זה באמת נגמר. ואני מסכימה איתך, דוד, שאין למחוק אלא באישורו של רוני קלוגר.

למעלה