עמיר מפרק את שינוי

hb49

New member
עמיר מפרק את שינוי

עכשיו שעמיר נבחר ליושב ראש הרבה מצבעים יחזרו ללמפלגת העבודה.וממפלגת שנוי בדרך להתרסקות טוטאלית

נהפוך הוא

בחירתו של עמיר פרץ היא תחייתה החדשה של שינוי. בעד מי יצביעו כל מצביעי מפלגת העבודה משכבת הביניים? עבור מי שמתנגד להפרטה, שרוצה להחזיר לכאן את הכלכלה של שנות ה-50? של מי שתומך ונתמך בועדי העובדים האימתניים של הנמלים, הבנקים, חברת החשמל ותע"א? הם יברחו ממפלגת העבודה כמו מאש - למרץ, לשינוי ובודאי גם למפלגתו של המאפ"איניק האחרון - שרון (אם תקום מפלגה כזו)

אשרת

New member
כמו שאומרים...

פרץ טוב לשינוי :) לא יכלנו לקוות למשהו טוב יותר מזה.

אל תהיה בטוח

הרבה יעדיפו את מרצ על שינוי. אבל לא נראה לי שתהיה כזו בריחה כמו שאתם חושבים. ההיפך, עכשיו יהייו קהלים חדשים לעבודה שאף פעם לא חלמו שיהיו בה כמו העולים, האתיופים, העובדים, המזרחיים, החד-הוריות, ערי הפיתוח. להערכתי פרץ ימשוך לעבודה הרבה מאוד מצביעים חדשים.

eitangn

New member
העובדות מדברות להיפך

מפלגתו של פרץ קיבלה 3 מנדטים. היכן היו כל אותם תומכים שאתה פתאום רואה?

Charlie

New member
עם אחד אינה מותג

ונתפסת כמפלגה קטנה שרבים לא רצו להצביע לה. אבל מפלגה גדולה ומפוארת כמו העבודה זה משהו אחר לגמרי. חכו ותראו... איזה בוקר מקסים!

אשרת

New member
מפוארת?

מה נשאר לה בדיוק מהעבר, צארלי? כלום! היא הראתה בשנים האחרונות - יצר הרס עצמי מדהים!!! רק תראה איך כל הבחירות אצלכם התנהלו - אף אחד לא הכחיש את העובדה שהא זייף!!! אלא רק התווכחו מי זייף פחות. תראה איך הצלחתם להחתים אנשים להצטרף למפלגה, כאשר לא היה להם מושג קלוש. אכן בוקר מקסים ונהדר - הספירה לסיומה של מפלגת העבודה במתכונתה הנוכחית - מתחילה.

Charlie

New member
את צודקת אשרת

"אכן בוקר מקסים ונהדר - הספירה לסיומה של מפלגת העבודה במתכונתה הנוכחית - מתחילה." כתבת וצדקת! מתכונתה הנוכחית של העבודה, מפלגה ללא דרך, ללא הנהגה, ללא כיוון או רצון להגיע לשלטון - הגיעה לסיומה. יש דרך ויש אמביציה להעיף את הימין מהשלטון.

צודקת, אבל פרץ הקים אותה לתחייה

פרס הפך אותה לגווייה מהלכת שאף אחד לא ספר אותה. פרץ לעומת זה החייה אותה מחדש וגרם לכך שכל המדינה מתעניינת בה עכשיו. עובדה, תראי על מה אתם מדברים, ולא רק אתם.

אשרת

New member
פרץ

רק נבחר, חוץ מאשר את פורום העבודה הוא לא הקים לתחיה שום דבר
תנחת בבקשה חזרה למציאות. צריך קצת יותר מ-24 שעות על מנת לשקם את המפלגה הזאת . אנחנו מדברים על דברים שמשפיעים ועלולים להשפיע על המפלגה, ומה לעשות שבבחירות אנחנו מתמודדים נגד מפלגות אחרות

עם יד על הלב אשרת

אם פרס היה נבחר האם בכלל הייתם טורחים לשוחח על העבודה? ותזכרי, עם יד על הלב.

ZEEVS1970

New member
ברור שלא!

אם פרס היה נבחר פוטנציאל ההתחזקות של שינוי היה קטן הרבה יותר ולכן בחירתו הייתה פחות רלוונטית מבחינת שינוי. אבל בחירתו של פרץ זה כבר עניין אחר לגמרי כי הוא עומד להבריח המוני מצביעי מפלגת העבודה אל עבר שינוי. אז מדוע שלא נדבר ושלא נחגוג?! אכן יום חג הוא זה למצביעי שינוי!!!

ZEEVS1970

New member
אני דווקא מאוד אוהב להחליף שמות

אתה מעדיף שאקרא לעצמי בשם אחר???

ZEEVS1970

New member
גדולה ומפוארת?!../images/Emo6.gif

תגיד אתה בטוח שהיית בארץ בשנים באחרונות?! יש לי רושם שאתה עוד תקוע אי שם בשנים הראשונות לקום המדינה. בשנים האחרונות מפלגת העבודה נתפסת כצל חיוור של הליכוד שמונה פחות מ20 מנדטים ושבתור צל טוב מנסה בכל מחיר להידבק לליכוד כמה שיותר. כנראה לא הבנת. הרעיון היה שפרץ הוא זה שיחזיר למפלגת העבודה את תפארתה האבודה ולא שהמפלגה החיוורת הזו תעזור לו. אבל אולי יש צדק פואטי מסויים בזה שמנהיג לוזר כזה שאם כל הטררם שעשה בבחירות לכנסת לא השיג יותר מ3 מנדטים עומד להנהיג מפלגה עלובה כמו מפלגה העבודה ולהצעיד אותה בבטחה להיות המפלגה השלישית אם לא הרביעית בגודלה בכנסת.

Charlie

New member
ZEEVS1970

אתה זוכר מה אמרו על הליכוד בליל הבחירות ב-99' כשהם זכו ל-19 מנדטים בלבד? ש"הליכוד סיים את תפקידו ההיסטורי". 4 שנים אח"כ הליכוד לקח את הבחירות בהליכה עם 40 מנדטים וחברי המרכז שם קובעים את סדר היום הפוליטי בישראל. מפלגת העבודה היא מפלגה מפוארת שעברה תקופה קשה והיא יוצאת ממנה עכשיו מחוזקת. אגב, פרץ זכה רק ל-3 מנדטים לבדו אבל זה 50% יותר ממה שזכה אריק שרון כשרץ לבדו בשיא הפופולאריות שלו ב-77' עם שלומציון. וכמה הוא קיבל עם המותג "מחל"? ואידך זיל גמור!

ZEEVS1970

New member
רק שכחת לציין שבין שלומציון לבין

מחל עברו קצת מים בירקון ואיזה 20 שנה. ובפוליטיקה 20 שנה הם נצח. חוץ מזה שרון עבר מאז שינוי תדמיתי משמעותי וכשכבר הפך מנהיג "מחל" לקח לו עוד איזה כמה שנים טובות להחזיר את הליכוד להצלחה הגדולה. הפעם מדובר במישהו שרק לפני שנתיים קיבל 3 מנדטים ואני בספק אם אם יצליח בחצי שנה לשקם את תדמיתו הציבורית שהיא ממש לא טובה(ואת זה אני אומר בלשון המעטה).

eitangn

New member
מצביעים בגלל מותג???

"עם אחד אינה מותג ונתפסת כמפלגה קטנה שרבים לא רצו להצביע לה. אבל מפלגה גדולה ומפוארת כמו העבודה זה משהו אחר לגמרי " - כלומר יצביעו למפלגה לא בגלל עמיר פרץ?

שוב פעם? מה זה קשור?

כמה מנדטים יקבל לפיד אם יפרוש משינוי ויקים מפלגה עצמאית? האם הוא יקבל את אותו מספר מנדטים שהוא קיבל עם שינוי? כי אם כן אז המצב שלכם איום ונורא, כי זה אומר שבלי ךפיד אתם לא שווים כלום, ואני בטוח שאתם לא רוצים לחשוב שזה נכון.

למעלה