עמיר לסוכנות T4YOU

t4youmodels

New member
עמיר לסוכנות T4YOU

צילום:צחי ואזנה איפור:לינדה שיער:חי שושן סטיילינג:לירון וובר סוכנות:T4YOU

t4youmodels

New member
עמיר לסוכנות T4YOU תמונה2

t4youmodels

New member
עמיר לסוכנות T4YOU תמונה 3

tzila231

New member
....

מכל התמונות -רק זו אהבתי! רק שם לדעתי אתה מביע את "הגבריות" שבך! בסה"כ -אתה סקסיD:

t4youmodels

New member
עמיר טואג לסוכנות T4YOU תמונה 4

t4youmodels

New member
עמיר לסוכנות T4YOU תמונה 5

יפותו

New member
הבחור מדהים-אין ספק!

אבל למה לעזאזל הקטע הזה של לעשות לבחורים אצלכם איפור ביוטי?!
אני מבינה את הקונספט של לאפר כ"קטע"-אבל זה נראה שוב כמו סוג של דראג...תמרחו את זה קצת, תלכלכו קצת-שזה לא יהיה כל כך מסודר ויפה כמו אצל אישה...

עמי1986

New member
בחור נאה

אין בו שום דבר מיוחד.. לעניות דעתי תוריד לו את המבנה פנים היפה ואין בו שום דבר..... הוא ללא ספק דוגמן אבל לא איזשהי הברקה..... ואני מחזק את יעל............זה פאן קצת שונה מאשר נוטות בדרך כלל ללכת סוכנויות אחרות בכל מה שקשור להצגת הדוגמנים.....אבלללללל זה מוגזם מדי קצת אובר לטעמי.... בכללי הצילום עצמו ממש יפה.... אהבתי

mananana

New member
מה זה המשפט ההזוי הזה "תוריד לו את מבנה הפנים

היפה ואין בו שום דבר"?! זה כמו שתגיד תוריד לבר רפאלי את מבנה הפנים היפה ואין בה שומדבר!! תיקח את השיער שלה ואת העיניים אבל תשים על ראש מרובע ואענק - ובום - בר רפאלי מכוערת מה ההגיון פה? דהה!! אם לא היה לדוגמן X Y Z יפים הוא לא היה יפה!!

עמי1986

New member
תגידי את רצינית?

יש לך בעיות בהבנת הנקרא... רשמתיייי שאין בו שום דבר מיוחד חוץ מהמבנה פנים.... בדרך כללל אני נותן מחמאות לדוגמנים/יות שאני רואה בהם יותר מתווי פנים יפים או עיניים יפות... כמו שאמרת שילוב של XYZ אז מה שאני אמרתי שללא התווי פנים שלו בכלל לא הייתי רואה בו דוגמן.... זה לא משפט הזוי... את הזויה שאת מתפרצת ככה בלי לקרוא ולהנסות להפנים ולהבין.... ואגב אני אישית ממליץ לך להיכנס לאתר של הסוכנות שלו..... תחזרי אלי אחרי זה....

mananana

New member
בעיות בהבנת הנקרא תודה לאל אין לי, להפך

בכל מקרה לא התכוונתי להתפרץ קצת קשה להעביר טון דיבור דרך המחשב אבל זו לא הייתה הכוונה, הסימני קריאה היו מיותרים ועכשיו הסברת את עצמך יותר טוב אז אני מקבלת אתה דעה שלך...

עמי1986

New member
כן קורא לי הרבה

כניראה שקרה גם עכשיו ולא שמנו לב... בכל מקרה אני תמיד רגוע זה רק הטון וסימני הקריאה הארורים האלה

tzury

New member
שאלה שדורשת תגובה מ t4you

לפני מספר שבועות הובאה בפני בהפורום תלונה הנוגעת לזה שאתם מחתימים אנשים על "ביטוח הפקה" ודורשים תשלום עבור הביטוח הזה. האם באמת קיים נוהל כזה אצלכם? ואם כן נשמח לשמוע הסבר.

יפותו

New member
מה ז'תומרת "ביטוח הפקה"?../images/Emo4.gif

אתה מתכוון לביטוח של המיוצג כנגד חו"ח תאונות עבודה וכו' בזמן הפקות שהם נשלחים אליהם? כי אם כן-הם לא היחידים...

tzury

New member
אני יודע מה זה ביטוח הפקה - רק ש..

מעולם לא שמעתי על ביטוח הפקה מראש עוד לפני שיודעים אם יש הפקה. ומעולם לא שמעתי על סוכנותץ דוגמנות שמורשה למכור פוליסת ביטוח . ובכל מקרה כל חברת הפקה מבטחת את ההפקות שלה ככה ששחקנים או דוגמנים לא מבטחים את עצמם לבד.

barbie101

New member
wow

אני ממש אוהבת את העבודות של הסוכנות הזו ממש יפה..! אהבתי גם תדוגמניות קודם לכן.. ממש הפקות מושקעות ויפות~ אין מילים

למעלה