עמיר ונופר

אילנה153

Well-known member
עמיר ונופר

קלטתם את החיבוק החם שנתנה כרגע נופר לעמיר במיטתה????? תאמינו לי...היום לראשונה התאכזבתי מגקי דווקא,עם כל האהבה שלי אליו אני מרגישה שהיום הוא הפך רשמית לפודל שלה ולסמרטוט הרצפה שלה!!!!!! חבל..אם מחר הוא יקום כאילו כלום לא קרה אחרי יום ההסתה נגדו שהיתה היום מבחינתי הוא מאבד אצלי המוון נקודות ואני מאוד אוהבת את גקי כידוע.חבל..

sivan1237

New member
נופר כ"כ מאוהבת בעמיר

שהיא כבר לא מסוגלת להסתיר את זה

narfy

New member
את מתכוונת לחיבוק שג'קי נתן לליעוז ואלעד במיט

ה? עמיר בכלל במטבח עם הילה ותומר

narfy

New member
אהה, ראיתי על מה אתם מדברים

זה נראה לי כמו סתם חיבוק של עידוד ולילה טוב. אבל מה אני יודעת.

אילנה153

Well-known member
החיבוק..

לפני כ10 דקות הראו בחדר שינה את נופר מחבקת חזק את עמיר ..ניחא,הבעיה כאן שגקי פשוט לא מתעורר וזה מה שחבל לי..עד מתי "?

narfy

New member
מה יש לו להתעורר? היא הבהירה לו עשרות

פעמים שהיא לא מעוניינת בו בקטע רומנטי

אילנה153

Well-known member
הוא ראה את החיבוק..

ידעתי שגקי לא ישן..הוא פשוט ראה את החיבוק במיטה של נופר ואני בטוחה שזה מה שהשפיע עליו עם כל היום המטורף שעבר עליו...הילד במצוקה וחייב שיחה עם מישהו שם...חום,חיבוק משהו.ליעוז ואלעד כבר לא קרובים אליו כל כך והוא פשוט לבד שם....כמו שדנה אמרה לפני כמה ימים ,היא אמרה שגקי הכי לבד פה.

didush100

New member
נכון אין על דנה היא קולטת הכל זה לא ייאומן!!!

היא גם ניסתה להסביר לנופר שג'קי מגיב כך משום שזו הדרך שלו להתמודד ולא בגלל שלא איכפת לו ממנה.

הראשון שהבין מה עובר על ג'קי הוא דווקא

עמיר. בשיחה שהיתה לו איתו לפני למעלה משבוע בספסל בלילה. הוא זה שהסביר יום למחרת לסיוון במיטה שג'קי בוחר לשוחח אפילו עם עז, כי אף אחד כולל נופר ופרידה לא מבינים אותו, ולליבו. אחר כך הוא הזביר את זה גם לדנה.

Sigal Eisenman

New member
דווקא עמיר לא סיפר את זה לדנה הוא מעולם לא

דיבר איתה על ג'קי. דנה בחוכמתה הרבה יודעת לאבחן אנשים היטב. עמיר גם חשב מהשיחה עם ג'קי שהוא גאון וקולט את האנשים הכי טוב.

היתה שיחה שלו ושל סיוון ודנה בעניין ג'קי

ונופר בשבוע שעבר במטבח. ועמיר חזר על כך

יובל רן

New member
דנה היחידה שאמרה לנופר לפני עשרה ימים

שג'קי מרגיש מאוד לבד והוא מבודד. זה היה עוד לפני השיחה של עמיר וג'קי.

יובל, ניצחת :)

דנה היא בכלל אורי גלר! אני מיד מביאה כפית אל מול המסך ואמתין שדנה תכופף אותה אל מול עיניינו המשתאות. :)

יובל רן

New member
לא צריך להגזים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל כשיש למישהו דיוקים ואבחנות טובות מגיע לו פרגון. אני יכול לפרגן לכל דייר שם בלי קשר אם אני אוהב אותו או לא.

נכון, שוחחתי איתך לא פעם

ולמרות שדיעותינו מנוגדות לחלוטין, הבחנתי בהודעותיך. :)

למעלה