עמיר בניון בחדרה

odery

New member
ממש ממש מוכר

ראשית היה נורא אישי לקרוא את ה``מגילה`` שלך.אני יאחל לך שתמצא תמיד כוחות מתוך עצמך להתגבר,למרות שעזרים חיצוניים יכולים לתרום,ומי כמוני יודעת. ההתרגשות מאד מאד מוכרת,גם לכאלה שהיו ביותר מהופעה אחת,וביותר מאחורי הקלעים 1.אתה תמיד מוזמן להכיר תחברה מהצפון,לכולנו מחנה משותף אחד...(ויש כאלה שמצאו יותר מאחד,הא פריתוש?)

גרציה פ

New member
שלום וברוך הבא תמוני..../images/Emo140.gif

בדרך כלל יושבים שם אנשי ההפקה, שחלק מהם הם גם בני משפחה של עמיר, אבל בטוח שחברה מהצפון נכנסו לדבר איתו.... איזה כייף לקרא על התרגשות כזאת כמו שעברת, אני מאמינה שאם תגיע לעוד כמה הופעות תצליח לדבר יותר עם עמיר ....

תאמינו לי...

אין מילים...אושר צרוף.. הריקודים של מושיקו חסרו לי.. היה כל כך טוב..."נשמתי",מדליק לי את הלב..

anattr

New member
עמירבחדרה

זו לא הופעה ראשונה של עמיר שאני נמצאת בה ובכל זאת, בכל פעם ההרגשה היא אותה ההרגשה. הרגשה עילאית, שמיימית. הרגשה שחולפת רק לאחר כמה ימים.. הבחירה של השירים במופע הייתה מצויינת בעיניי. השירים היפים שנשכחו מהאלבומים הקודמים. אפילו, געגוע (מושיקו איזה כבוד הוא לך שהוא הקדיש לך את השיר, הלוואי עליי..) מה שהוסיף ומאד לייחודה של ההופעה הוא הפתיחות של עמיר במופע הזה לקהל שלו. במופע הזה עמיר נראה שמח ומאושר, נראה שמשהו טוב עובר עליו. ומצחיק כהרגלו. כזה שרוצים ללכת ולחבק אותו... נראה שהפעם נפתח מכל הלב. אהבתי את סגנון הטריו. סוף סוף אפשר להנות בהופעה מקולו המדהים של עמיר בלי שרעש המנגינה החזק יעפיל עליו. אני לא אגזים ואגלה סוד קטן: היו לי דמעות בעיניים. שבוע טוב, ענת.

רפי35

New member
תיקון לתיקון שלי זה היה קרוב אליך...

אני קצת בהיי מהכדורגל אז השטויות והטעויות שולטות בי. סלחו לי...

אמנם הסבירו פה מזה הטריו הזה

אבל לא ממש התעמרתי בזה אז אני אשמח להסבר נוסף..

עמירה20

New member
היי לכולם, זוכרים את הבדיחה שעמיר סיפר בחדרה?

"פעם נדב הלך ברחוב וראה כלב ונדב אמר לו "אשריל" ואז עמיר צחק ואמר "ממתי אומרים אשריל לכלבים...." וגם "אפילו אני מועד לפעמים הכרתי איש של כאילו הכרתי חיוך ששיך לנדב..... עמיר באמץ יודע גם לשיר הכי יפה שיש וגם להצחיק.... איזה כיף היה.

נוני1001

New member
היי עמירה 20

אני מאוד נהנת ממכתבייך וסיפורייך, הם משעשעים אותי ואני בטוחה שאת הפורום. רק שיש לך שגיאות כתיב וזה לא נעים, רציתי לדעת שאת מגיעה ביום שני 19.11 להופעה בהרצליה מפני שאני אהייה שם ואשמח לפגוש אותך, אני ממש חייבת לראות אותך!!! בבקשה עדכני אותי אם תהיי בהופעה כי אם כן השוקולד הפעם על חשבוני בכל הצבעים והטעמים רק תסדרי את המצלמה שנצתלם יחד,. שבוע טוב יקיריה נ.ב הבדיחה שנדב סיפר זאת אחת הבדיחות הטובות ששמעתי,,,, תצרי קשר

maia r

New member
איזו הופעה!!!

שלום לכולכם... המון זמן לא כתבתי פה (מישהו בכלל התגעגע?
)... אבל הייתי חייבת להיכנס ולכתוב לאחר שהייתי (עם אחותי ענת שגם כתבה פה) בהופעה בחדרה (ומזמןןן לא הייתי בהופעה)... סוף סוף היה באיזור מגוריי ולא התבטל, כבר חידוש... הופעה שונה ממה שהייתי עד כה. הרגשתי באנרגיה שעמיר מעביר מלבד קולו המדהים, גם דרך הנשמה. הוא היה מחויך ומצחיק והרגשתי כאילו ראיתי בעיניו את כל התהליך שהוא עבר. אין מה להגיד כנראה שהחזרה בתשובה/אישה/ילד עשתה לו רק טוב, ואני... רק מברכת על כך. ראיתי עמיר אחר, בשל יותר, שליו ומפויס עם עצמו. זוכרים איך כולם פחדו שהוא כבר לא יופיע כי הוא "מתחרד ומשתגע"?...... ההפך הוא הנכון! הייתי בהרבה הופעות גם של זמרים אחרים ורק אצל עמיר אני מרגישה בבית, המבטים של עמיר אל נדב ושמוליק מעוררים הרגשה של משפחה אוהבת ומיוחדת וזה ניכר ועוד איך בהופעה... מושיקו שמחתי לראותך איזו הקדשה סחטיין! (לא הספקתי להגיד שלום לעופר ועזרא, סליחה!). ועכשיו אני מקשרת גם בין השוקולד לשם, לבין נתנאל ורפי.
לצערי הרב לא הספקתי ללכת מאחורי הקלעים אוףף... יכול להיות שזו רק הרגשה שלי, אולי המרחק העצום בין ההופעות עשה את שלו... אבל אני לא אכפת לי מכלום, חזרתי מוקסמת!
שבוע טוב!

עמירה20

New member
היי מאיה, ברוכה הבאה, אניש מחה מאוד שנהנית

בהופעה של עמיר, גם אני הרגשתי מאוד מאוד כיף והרגשתי שעמיר מתייכס אלינו ואל כולם כמו משפחה אחת גדולה ושהוא אוהב אותנו מאוד, כל כך נהניתי ממנו.

odery

New member
אממ תיקון

את מאיה לא מברכים בברוכה הבאה אלא ברוכה השבה(השאווווה)

למעלה