עמידה בתחילת השיעור?

PerfectSP

New member
חח כן התקשתי בביטוי מדויק של מה ../images/Emo190.gif

שהתכוונתי

טוב, אז שני הסנט שלי

אני לא רואה בזה טקס בעייתי אבל זה נורא תלוי בגישה של המורים. אנחנו עמדנו אי שם בשלהי החטיבה והיסודי וזה לא היווה איזה בעייתיות מיוחדת. התלמידים נכנסים לכיתה בצלצול המורה נכנסת התלמידים, עם הספרים בחוץ וזה, נעמדים. המורה אומרת להתיישב וזה מפקס את התלמידים מההפסקה לתחילת השיעור. כמובן שאם המורה חושבת שזה בגלל שהיא איזה אלילה מטורפת וכולם צריכים לעמוד מדוגמים היא יכולה להתחיל לקפוץ, אבל אני לא חושבת שזו אשכרה המטרה. אם כי, צריך להבין שמורה עם תואר/ת.הוראה בת 40-50 שעושה סמינרים כל שנה היא כן יותר מילד בתחילת דרכו. ואמ... כן. וכל עניין הלכבד מורים אמור להיות דבר טרוויאלי ולא 'נרכש' ודי חבל שזה לא ככה. אצלנו הכבוד למורים שואף ל0 וזה פשוט מביך לראות דברים כאלו. אבל נו טוב, חינוך מתחיל ונגמר בבית.

../images/Emo80.gifהוו פאק עדיין יש את זה?..

המ..נראלי שזה התחיל מהכיתה שלי ביסודי
כאילו סתם באיזה שיעור שהפרענו והמורה הביאה את המנהלת..ואז הם התחילו לחפור לנו איך שאנחנו לא מכבדים מורים..ואיך שפעם היו מכבדים אותם ועומדים כשהמורה נכנס.. ואז עלה להם הרעיון ה"גאוני" הזה
ואז היינו חייבים לעמוד לפני שכל מורה נכנס.. ואז זה יתפשט לשאר הכיתות של בצפר...אולי בארץ...לא יודעת..:S לדעתי זה די מפגר.. טוב צריך להעריך את המורים..עובדים קשה.. אבל אני בעד שיוויון בין המורים לתלמידים:] וזה שהתלמידים עומדים לפני..באמת שזה לא משנה שום התייחסות למורה...אז זה לא כזה משנה..

../images/Emo80.gifלאא חס וחסה!!

אם זה היה בימים אלו לא היה לי כוח אפילו להזיז את הכיסא בשביל המורהXD זה רק היה ביסודי..כשהיינו ילדים קטנים ותמימים..והמורים הכריחו אותנו..עצוב..

למעלה