עמוד הפתיחה

talik

New member
עמוד הפתיחה

ממש יפה. והייתי רוצה להוסיף, בקשר לאחד הקישורים שם שמדבר על אייס אוף בייס. בזמנו כאשר הלהקה התחילה להתפרסם התפרסמה כתבה על הלהקה ב"מעריב לנוער". בכתבה ראיינו את חברי הלהקה (כידוע, שלושה מהם אחים. או שרק הבנות? לא זוכר). ובכל מקרה הזמר השמן יותר הודה שבעבר היה גלוח ראש אך טען שהוא מצטער על כך ומתבייש בתקופה. ובקשר לעברית, אחד מחבריי אמר לנו פעם שלפי דעתו הם אומרים "נה נה קר לי בפה תשתה קפה הייתי כאן לפני כולם"... אז, באמת, לא נראה לי שזה זה, ובכל מקרה אם זה משתלב עם המילים בלטינית ככל הנראה זה זה וגם אם זה בעברית - למה שמישהו יבין את זה?!? איך זה בדוק יחדור לתת-מודע של אנשים? הרי אנשים צריכים לדעת עברית בשביל שזה יחדור להם לתת-מודע. חוץ מאשר אם אתם מאמינים שלכולם יש את הידע להבנת השפה העברית. שבוע טוב.

Johnny the Doe

New member
נה נה קר לי בפה תשתה קפה?? ../images/Emo6.gif

אני חושב שהדבר מקביל לכתמי הדיו שפסיכולוג מראה לפציינט והאסוסיאציות של הפציינט מראות מה הוא חושב ומרגיש.

Julia L

New member
מרתק

כל אחד והסטיות שלו. אני אוהבת במבה לא טריה.

Johnny the Doe

New member
למה?? אני דווקא אוהב את זה

אני לא אוהב שהבמבה יותר מדי פריכה ומתפוררת בפה, לוקח אח"כ שעות לשטוף את הפה מכל הג´יפה שמצטברת. תודה לאל שאין לי גשר או משהו כזה, זה עוד עלול להפוך לאתר ארכיאולוגי.

Johnny the Doe

New member
אמור לי איך אתה אוהב את הבמבה שלך

ואומר לך מי אתה

LuNaTiC

New member
המממ.. הממ... במבה אמרתם?

בת 16: אני אוהבת את הבמבה שלי עם גבינה לבנה. בד"כ אני אוכלת במבה כאשר אני טובלת אותה בגבינה. פעם זה חשבתי שזה נורמלי, אבל עכשיו אני מרגישה כאילו מה שאני עושה הוא לא בסדר, ואני רוצה להיות כמו החברים שלי ולאכול רגיל, בלי כלום. בבקשה אמרי לי מה לעשות
.

Johnny the Doe

New member
שני דברים

1. זה באמת לא נורמלי!! מי אוכל במבה עם גבינה לבנה?? אולי תוסיפי גם קוטג´ ולבן ותקנחי עם קצת ברי?? 2. אז מה עם זו סטייה רצינית שאני לא יודע איך הגעת אליה? זה אומר שאת צריכה להפסיק בגלל שהחברים שלך לא אוכלים במבה כמוך? מה קשור??

LuNaTiC

New member
^^;;

1) אני לא יודעתתת... זה שיגעון כזה של גבינה לבנה. אפרופו - עם גבינה לבנה. בייגלה - גבינה לבנה, ובעבר (איוו איוו איוו...) אכלתי סטייקים עם גבינה לבנה. (זה לא נמשך הרבה זמן
) 2) ניסיתי למסור את המידע אודות הסטיה שלי בסגנון המכתבים האלה, של "עצה אישית"... וכו´... אני לא שמה כל מיני דברים על מה שלא אומרים לי לאכול
. או כן לאכול. או כל דבר אחר.

Julia L

New member
את אוכלת שוקולד עם גבינה?

אני מכירה כמה שעושים את זה. הם טוענים שזה כמו מילקי

@יעל@

New member
יש לי להגיד לכם דבר אחד:

כולכם מגעילים!!!!! לא מצאתם נושא יותר נורמאלי לדבר עליו????? ותסלחו לי שאני אומרת אבל במבה עם גבינה זה איכס שוקולד עם גבינה זה איכס - וזה בכלל לא דומה למילקי כי מילקי זה קצפת וזה בסדר במבה לא טרייה זה סביר וסטייק עם גבינה????????????????????? אייייכסססס..... זהו אמרתי את מה שרציתי..... אה.... ופעם הבאה כדאי שזה יהיה קשור איכשהוא למוזיקה.....

@יעל@

New member
יוו... התכרת לי בדיחה אבל בתור

מנהלת הפורום לא יאה שארשום אותה כאן.... בטח הייתם מצפים ממני למחוק את כל השרשור היפה הזה

LuNaTiC

New member
בואו נלך עם זה לפורום אוף טופיק,

לטופיק "מאכלים מוזרים" (things you can do with cream cheese...
) ובקשר לעניין עם הסטייקים - אל תצפו מילדים בני שש להבין מה טוב בשבילם... שוקולד עם גבינה זה באמת כמו מילקי, אבל הממרח שוקולד היחיד שמביאים אלינו הבייתה הוא שוקי, בשביל אח שלי, ואני בחיים לא אוכל את זה
.

למעלה