עמוד הפתיחה

talik

New member
אני לא יודע

אני רשמתי את זה על גליון שפורסם לפני שנים, יותר מעשר אני חושב. ואני כבר לא קורא מעריב לנוער.

@יעל@

New member
גם אני הייתי מנויה עליו....

הייתי מקבלת משם מתנות ממש נחמדות.... דיסקמן, רדיוטייפ כזה בצורת אופנוע, ג´קט.... הכי אהבתי את המדור הזה של הרכילויות וזה בסוף איפה שיש את כל הכתבות על הוליווד.... חחח.... היו ימים....

talik

New member
תקלטי

איך העיתון השתנה! אני לא קורא אותו, אבל יצא (ת´אמת, אפילו זה די מזמן, נראה לי לפני פחות או יותר שנתיים) לראות גליון... הכל שונה! ולא רק התחדשות, אלא גם דברים שהורדו. פעם זבנג היה עמוד, מקס´ 2. היום... האמת אני כבר לא יודע. ופעם היו בדיחות... איך קראו לזה... ירחמיאל, או בני. שכל הזמן היו שואלים אותו "ירחמיאל, מה קרה עם אחותך?" ותמיד, לא משנה מה היו שואלים אותו הוא היה אומר "מה, כבר כתבו על זה בכל העיתונים?" איזה זמנים... כשיעל בר זוהר רק פרצה ומור קציר היתה נערת השנה...

alonbb

New member
מה????

זבנג זה 3 עמודים מאז שאני מכיר את העתיון הרבה זמן לא השתנה כלום פשוט הכתבים הם פריקים מעצבנים ההמלצה שלי היא ראש אחד

talik

New member
ד"א

אף אחד לא הגיב למה שרשמתי על אייס אוף בייס...

Johnny the Doe

New member
למה? אני הגבתי!

אמרתי שאני חושב שכל אחד מפרש את הטקסט לפי הרהורי ליבו והאופי שלו. אמנם אני משחק אותה פסיכולוג בגרוש והתגובה לא 100% עניינית אבל מה לעשות, זה המקסימום שאתה יכול לצפות ממני

talik

New member
משום מה

היתה לי הרגשה שתגיב... או.קי., או.קי., אז כולם חוץ מ Johnny the Doe... ההודעה היתה מבחינת הגזמה, של "למה נהיה כזה שירשור ארוך בלי יחס למה שרשמתי", אבל גם את זה רשמתי רק בשביל להפנות את תשומת לבכם ולא בשביל להתבכיין...

Johnny the Doe

New member
אני חושב שזה בגלל שממש טחנו

את הנושא הזה כבר כמה פעמים ויש אותו כבר במאמרים אז אין כבר מה לחדש.

למעלה