עם שתיים?

אני בתור גבר - מסכים 100 אחוז

גם הגבר הכי שומר בעולם נופל בפח בכל מקום שהוא ילך ברחוב . חוץ מזה אין שום דבר רע בזה ש-גבר יתחתן עם כמה נשים . אם התרבות המערבית מעודדת קיום יחסי מין מחוץ למעגל הנישואין . מוטב ש-גבר יתחתן עם הרבה נשים ולא יצא עם נשים רק בשביל ההנאות שלו . אצלנו האשכנזים - משפחה זה 2 ילדים + כלב ואנחנו סובלים מאוד מזה שיש לנו משפחה נורא קטנה . לעומת זה - אצל הספרדים - משפחה מרובת ילדים - משפחה גדולה זה האושר הכי גדול בעולם ותמיד יש מי שעוזר אחד לשני .

אני לא יודע אם אתה טיפש או מטומטם

אבל חכם אתה בטח שלא ואין לך שכל בגרוש . גאוותן

../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gifאל תגיד "אצלנו"

כשאתה ספרדי...
ב. תגיד חילוני ולא חילוני וזה ההבדל, אין הבדל אחר. די לגזענות ההפוכה

chuckcha

New member
לא מצליח להבין

איך ריבוי נשים יעזור לגברים להישמר מעבירה...נראה לי יהיה הפוך- הגבר יהיה שטוף זימה וזהו. לי באופן מספיקה אישה אחת מעל ומעבר.

לגבר נוצרי מורמוני - מותר להיתחתן עם 11 נשים

לגבר נוצרי מורמוני - בארצות הברית מותר להיתחתן עם 11 נשים . אז מה הביעה ש- יהודי יתחתן עם 21 נשים
............ אה , אני מבין . השמאלנים , השמלאנים
השמאלנים לא רוצים שיהיה כאן " רוב יהודי " כי צריך לתת לערבים להיתחתן עם 42 נשים ועוד לתת להם להוליד ילדים שיהפכו להיות פצצות חיות ברחוב

|כוס מים|

נרגעת? יופי. לא חושבת שזה נכון לבוא בטענת הילדים, כי אנחנו לא יולדים ילדים בשביל להתמודד עם הבעיה ההרחבה ו'מי יותר הרבה'. הבאת ילד לעולם אמורה להיות כי אנו רוצים ושמחים בילד הזה ונכונים להשקיע בו {ולא כי ככה העולם נוהג וחייב להביא ילד}. אינספק שכל ילד יהודי יש לו משמעות לעם, אבל ממש לא זו אמורה להיות הסיבה להבאת ילד לעולם. אין טעם להביא ילד לעולם ואח"כ להתנער מאחריות.

דווקא אני חושב שזה רעיון נהדר

ככה יהיו פחות מעשי אונס + הטרדות מיניות אם בחברה שלנו מעדיפים להיתחתן בגיל 30+ אז מה הבעיה ש-המדינה תעודד נישואין בגיל 18 ובנוסף תעודד גם פוליגמיה . גם ככה בכל מקום עבודה יש נשים ביחד עם גברים . והלבוש לא ניראה ארוך במיוחד .

גמאני

לא ממש מבינה את הגברים שהחשיבה שלהם היא כי האישה צריכה לספק את יצריו של הגבר. קשר הנישואין אמור להיות מבוסס על חברות עמוקה בין הזוג. חברות, אהבה ורעות ובנוסף {ואולי מתוך זה} יצירת מגע פיסי. זה טעות לחשוב שהקשר הזה הוא הנקודה המרכזית בזוגיות- אישה אינה ספקית הצרכים למימוש היצרים.

מאיזה בחינה אתה טוען שזה ככה ?

חרם דרבנו גרשום כבר הסתיים ופג תוקפו . בעדות המזרח - אצל התימנים תמיד מותר להיתחתן עם 2 נשים. השמאלנים המציאו את החוקים של מדינת ישראל ותמיד זה יתן גב חזק לכל הערבים שדואגים שלא יהיה כאן " רוב חרדי " יהודי . והעיקר להביא לארץ 2 מיליון גויים מ- רוסיה ( כולל זונות ) כדי שלעולם לא יהיה כאן רוב יהודי טהור .

קליט

New member
א) אנחנו אמורים לשמור על החוק

ב) יש אותה כמות (יש טיפה יותר נשים, אבל היות שגברים לוקחים נשים צעירות מהם אז זה מתאזן) של גברים ונשים אז למה שגבר 1 יקח 2 נשים ויותר - ויהיו גברים שלא ישאר להם עם מי להתחתן ?? . . . ג) חרם דרבינו גרשון נמשך הלאה כפי מה שידוע לי, וגם אצל חלק מעידות המזרח . ד) המציאות בזמנינו שאישה לא תסבול את זה שיהיה עוד אישה בבית . בקושי יש זמן לגבר להקשיב לאישה אחת . וזה יהרוס את השלום בבית . #אני מבין שיש נשים שאין מי שיקח אותם, אכן, יש למצוא להן שידוך

מה בדיוק הבעיה - לא מבין

ברוב העולם תמיד נהוג ש-גבר מיתחתן עם צעירה מימנו . ובדרך כלל תמיד יש יותר נשים מאשר גברים . אם גבר מיתחתן עם מישהי צעירה אז הוא ימשך אליה יותר - מאשר גבר שמיתחתן עם מישהי מבוגרת מימנו .

קליט

New member
טעיתי

יש טיפה יותר גברים (באיזה חצי אחוז) וזה עובדה . היות וכולנו מתרבים מדור לדור, וגבר לוקח אישה שהיא צעירה ממנו - אז זה מתאזן . כי מס` הגברים עכשיו - זהה למס` הנשים בעוד שנתיים . נמצא שמס` הנשים והגברים זהה . גם אם לא הבנת - בתכל`ס מס` הנשים והגברים זהה . וראוי שכל גבר יקח אישה אחת, כדי שלא יקרה מצב שיהיו גברים שיתחתנו עם כמה נשים ולא ישאר לאחרים כלום .

שםאנילא

New member
כנראה שלא ניסית להבין בכלל למה יש את המודעה ה

הזאת בכלל... ואין קשר בין זה לבין הסטטיסטיקה הדפוקה שלנו

למעלה