עם שתיים?

אז ככה

עיקר הבעיה שהחילונים מתקיפים את החרדים זה שאין להם איך לגדל ולפרנס את כל הילדים, אז איך ככה כן יהיה ???? אז מה שה' נותן באשה אחת ברוך הבא.... על פי חרם דרבינו גרשום אין לשאת יותר מאשה אחת!!!! נקודה. חרם דרבינו גרשום קיים עד סוף האלף השישי. גם בדורות קודמים אלה שנשאו שתי נשים היו רק אנשים חשובים ולא העמך (כך אמר הרב זילברשטיין) אם אנשים מתגרשים כל כך הרבה אז למה לגרום לעוד הרבה גירושין? ובמדינת ישראל על-פי נתוני הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה‏[3], בשנת 2005 היו בישראל 93 אלף משפחות חד-הוריות עם ילדים עד גיל 17. 91% מההורים היחידים היו אמהות. התפלגות המשפחות החד-הוריות לפי הגורם להיווצרותן: 59% גרושות/גרושים, 13% אלמנות/אלמנים, 13% רווקות/רווקים, 15% חיים בנפרד. משפחות שבהן הורה יחיד עם ילדים עד גיל 17 הן בישראל 5.7% מכלל המשפחות, לעומת 16% בארצות הברית, 10% בנורבגיה, 8% בקנדה ובאנגליה ו-6% בהולנד. באחדים מחוקי מדינת ישראל ניתנות הקלות והטבות למשפחה חד-הורית, מתוך הכרה בקושי לקיים משפחה כזו יחסית לקיומה של משפחה רגילה. חוקים אלה הם: פקודת מס הכנסה מעניקה נקודת זיכוי נוספת לעומד בראש משפחה חד-הורית. אישה מקבלת נקודות זיכוי בגין ילדיה בלא תלות במצבה המשפחתי, אך גבר מקבל זכות זו רק כאשר הוא הורה יחיד. חוק הביטוח הלאומי מעניק מענק בגין כל ילד במשפחה חד-הורית לקראת תחילתה של שנת הלימודים. חוק הבטחת הכנסה מבטיח תשלומי הבטחת הכנסה מוגדלים למשפחה חד-הורית. חוק דמי מחלה מעניק להורה יחיד זכות מוגדלת להיעדרות בשל מחלת ילד. חוק משפחות חד-הוריות מעניק להורה יחיד קדימות בהכשרה מקצועית ובקבלת ילדיו למעון יום, וזכות להלוואה מוגדלת מאת המדינה או מטעמה לצורכי דיור. ויקיפדיה... אז 15 אחוז מהנשים החד הוריות הם רווקת כל השאר מדובר בגרושות או אלמנות וזה אלו שמגדלים ילדים

שםאנילא

New member
מה הקשר בכלל??? יש מלא רווקות שאין להן מישהו

ועל אלו מדובר...הן אלו שוצות ומסכימות להתחתן

צודק.

למד מדרכי החכם מכל אדם- קח 1000. אבל......... עדיף קודם שתלמד לדבר עם חיות.

שםאנילא

New member
ה' ישמור...למה את משווה נשים

לחיות???
דוקא לא מתאים לך... דרך אגב לשלמה המלך היה אסור אלא רק 18 בעוד שלי אין הגבלה על פי ההלכה "אפילו מאה"...

למה

לא מתאים לי? בגלל שאני אישה?! קח 99 ככה תוכל תמיד לשאוף לשלמות
נ.ב. תקליל, זו אני ברגע של הומור ציני

שםאנילא

New member
דוקא לך לא מתאים להשוות

אישה לחיה...אבל הבנתי עכשיו שזה בציניות אבל אפילו אני לא אומר כאלו דברים...

חסר

לך שהיית אומר...חחח... עליהום נשי וחושך על פני לבן היית חוטף. אבל, יש חוק בלתי כתוב שלאדם מותר לצחוק על עצמו
גם אם השני צוחק עליך/ממך/איתך- תקליל, תגיב בהומור {ציני גם אפשר}. כמו למשל שמסתלבטים עליי שאני מלאה ואני אומרת: נכון. אני מלאה במידות טובות
אבל, דעתי האישית בלבד {ואין לראות בה רוב גורף}

שםאנילא

New member
שוב את עושה את זה

את לוקחת את "מלאה" בתור דבר לא טוב זה ממש לא כך...יש הרבה גברים שמעדיפים אותך ככה...תתפלאי זה לצערינו מה שהרחוב קובע...

חחח...

לא לוקחת את זה ככה. רק ציינתי עובדה. אני מלאה- זו עובדה. אז במקום להיפגע מזה שלא פעם יורדים עליי באמירות לא מכבדות- אני פשוט עונה בצורה מחייכת. אני לא ילדת רחוב ולכן ממש לא מעניין אותי מהרחוב.

שםאנילא

New member
ואוו...ואני חשבתי שאנשים התבגרו כבר...אלא אם

כן את עדיין קטינה בבית ספר... זה פשוט לא נתפס שבוגרים עדיין ממשיכים לומר זאת באופן ישיר...מילא עקיף אבל ישיר?! לגבי הרחוב התכוונתי שמתיחסים יותר מדי לצורה החיצונית של האדם העומד מולנו...

לא קטינה

אבל תלמידה חרוצה בבית הספר של החיים. ישיר ישיר. כמו ההוא שחתך אותי בגלל שאני שמנה. ואחרי שבוע הוא מתקשר אליי כדי לבקש שארזה כדי שנוכל לפתח קשר רציני. טוב, כאן, כבר ממש לא הייתי נחמדה וניתקתי לו בפרצוף {ואח"כ, עפ"י טענתו, אני היא החצופה שלא מכבדת דעות}

שםאנילא

New member
ממש לא נכון זה לא שאת

שמנה...הוא פשוט שרוט או דפוק... מה הוא יעשה כשאשתו תהיה בהריון??? אההה.... בעצם אפשר להתחתן עם 2 ואז אפשר גם לתאם הריונות...פשששש...לא חשבתי על זה אני רואה שזה מתפתח טוב...

אני שאלתי רב

אני שאלתי רב - והוא אמר לי ש-גבר יכול להיתחתן אפילו עם 1000 נשים . פשוט חז"ל הגבילו את זה למספרים נורמלים , כדי ש-האישה לא תהיה כלי הפקר בידי הגבר

שםאנילא

New member
איפה ראית שחז"ל הגבילו את זה??? אין הגבלה

במספר למעט בזה שהוא צריך לעמוד בהתחייבויות בשבילה

לביא4

New member
אחרי הכל - שאלה לנשות הפורום

איך הייתן משלימות עם אישה נוספת לבעל? לא הייתן מקנאות?

למעלה