עם מה כדאי להתחיל???

galkarp

New member
עם מה כדאי להתחיל???

אני רוצה להתחיל ללמוד לנגן על גיטרה אבל אני לא יודעת עם איזו גיטרה הכי טוב להתחיל קלאסית או אקוסטית??? כבר בילבלו אותי לגמרי.. אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה נפלא.. :)

Danny0

New member
לדעתי....

כדאי לך להתחיל עם קלאסית.... רוב האנשים ממליצים בדרך כלל על קלאסית בתור התחלה גם בגלל שהמיתרים שם יותר "נוחים" לנגינה מאשר אקוסטית. אני התחלתי עם אקוסטית ואני חייב להגיד שהיה לי נורא קשה בהתחלה לנגן עליה כי צריך ללחוץ יותר על המיתרים וכו'... למרות הכל הגיטרה האקוסטית מפתחת את שרירי האצבעות ויהיה לך יותר נוח לנגן אחר כך... בקיצור אני ממליץ על קלאסית. היא יותר פשוטה ויהיה לך יותר קל להתחיל איתה.

----->

דוקא הקלאסית היא הכי קשה והכי פחות נוחה. לאקוסטית צואר יותר צר מהקלאסית ויותר קל לבצע עליה את האיצבוע.

Just Sleep

New member
מומלץ להתחיל עם קלאסית

אקוסטית תכאב לך בהתחלה באצבעות ועדיף לרכך את זה בהתחלה עם קלאסית, מכיוון שהמיתרים בה הם מניילון לעומת האקוסטית בה המיתרים ממתכת. אחרי שתתרגל לקלאסית תוכל לעבור לאקוסטית או חשמלית בצורה קלה יותר.

קלפטון1

New member
כעיקרון עדיך להתחיל מקלאסית

היא יותר מתאימה להתחלה,כמובן שכל אחד הוא שונה. הצוואר שונה,המיתרים שונים,הגודל,יש הרבה שוני,נהוג להתחיל על קלאסית,כי היא מביאה בסיס יותר חזק.

למעלה