עם ישראל chai (כאן?)

xrouge

New member
עם ישראל chai (כאן?)

היהודים האלה ממש משתלטים על העיר... נהר כחול לבן שטף את העיר היום בני כל הגילים וכלבים גם, במצעד התמיכה בישראל.

alon114

New member
צעדת תמיכה בישראל ../images/Emo104.gif

לצערי לא צילמתי תמונות, הייתי עסוק בלהחזיק את אחד השלטים הכבדים היום. היה יום נפלא, מזג אויר נוח, והכי חשוב - הרבה יהודים וישראלים שבאו לצעדה היום בוונקובר. היום התחיל עם טקס קצר ע"י מקהלת ילדים, שירת ההמנונים הישראלי והקנדי ונאומים. היתה אוירה מאוד טובה עם הרבה גאווה. הלכנו באחד מעורקי התחבורה הראשיים בעיר ונראנו ונשמענו לרחוק. גם התקשורת היתה. אני בטוח שאוייבנו כבר יגידו שהיה היום נסיון ציוני להשתלט על קנדה במזרח ובמערב בו זמנית. ובכן, הם צודקים, כי הראנו לקנדים היום שאנחנו פה וגם קולנו יכול להשמע!

efran

New member
תודה על התגובה !

אלון,תודה על התגובה אבל לא הבנתי מה אתה צריך ואם אתה רוצה לעזור לי או שאתה צריך עזרה ?

alon114

New member
אין לי מושג על מה אתה מדבר!

בכל אופן, שלחתי לך מסר.

efran

New member
אז ככה

אני התכוונתי ללמוד באנגליה אבל עכשיו אני כבר לא כל כך בטוח שזה מה שאני רוצה אז החלטתי לברר על קנדה כל האינפורמציה שקיבלתי מהשגרירות ומהמישרדים השונים היאלמעשה חלקית ואף אחד מהם לא נתן לי את מה שבאמת רציתי לדעת אני מתעניין בלימודי מנהל עסקים בן לאומי הבעיה שמכל המידע שאני מקבל לא יצא לי לדבר עם ישראלי שעשה את זה ולומד באוניברסיטה שנותנת תואר השאלה שלי היא אם זה מה שאתה עושה ואם לא אז אולי בכל זאת אתה קצת מבין בעיניין ואפשר לשאול אותך כמה שאלות אשמח אם תחזור אלי בנושא אפרן

למעלה