עם יד על הלב❤️🇮🇱

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
בורסיקה היקר.
כל עוד אשמע רק לא ביבי, ( במקום לשמוע מסע)
אצביע למי שישכנע אותי במסע שלו.

רק לא ביבי, לא משכנע, מה איתך? רק לא ביבי מספיק משכנע?

boriska1

Well-known member
בורסיקה היקר.

כן. אכן אין אלטרנטיבה לביבי. כתבתי את זה לא פעם ולא פעמיים. זה עד בוא משיח צדקינו. תסתכלי בטבלה הדמוגרפית. פעם הבאתי אותה כאן. היום זה קל יחסית, לעשות, יש CHAT GPT , רק לבקש. אז זה בסדר.

היידה ראש הממשלה הנבחר , מר בנימין נתניהו שלי"טא, נ"י

נ.ב.
תמצאי משהו יותר קצר ויותר יצירתי מ "
היידה ראש הממשלה הנבחר , מר בנימין נתניהו שלי"טא, נ"י". זה ארוך , משעמם ולא יצירתי.

יש לך?

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
כן. אכן אין אלטרנטיבה לביבי. כתבתי את זה לא פעם ולא פעמיים. זה עד בוא משיח צדקינו. תסתכלי בטבלה הדמוגרפית. פעם הבאתי אותה כאן. היום זה קל יחסית, לעשות, יש CHAT GPT , רק לבקש. אז זה בסדר.

היידה ראש הממשלה הנבחר , מר בנימין נתניהו שלי"טא, נ"י

נ.ב.
תמצאי משהו יותר קצר ויותר יצירתי מ "
היידה ראש הממשלה הנבחר , מר בנימין נתניהו שלי"טא, נ"י". זה ארוך , משעמם ולא יצירתי.

יש לך?
עוד תגובה ללא מסע משכנע. על מה אתה בוחר רק לא ביבי?

ריקי זו אני

Well-known member
בורסיקה היקר.

יש משהו מאוד מיוחד ביין שאין במשקאות אחרים..., יין משתבח עם הזמן. למשקאות אחרים יש פג תוקף...!!!
פעם פעם... דור לפנינו היתה מפלגה אחת גדולה וסביבה מפלגות לווין..., כולן או מרביתן מפלגות דמוקרטיות כך או אחרת... והיתה האופוזיציה.
בשנת 1977 ובעיקר בשנים שאחרי, חל לראשונה מהפך..., אלה שהמהפך לא בא לעולם 'סתם כך'... וצד אחר המהפך של 77 לא היה מושלם.
ב81 ובעיקר ב-84 היה כבר ברור שאנחנו עוברים לאט לאט ממצב א' למצב ב'...
אלה שהשינוי היה מבני...
דור מפא"י ודור מפ"מ ודור אחדות העבודה החלו פורשים מן העולם...
הדור שלי, בני עדות המזרח עברו בהמוניהם לליכוד, שצמח בעקבות כך וביטל את יתרונות האחרים...
בני הדור הותיק משולב בדור ישראלי ראשון מבין יוצאי אירופה והשואה..., מאסו במפלגות המיושנות... ויצאו לתור אחרי מפלגות... שצצו.
וכך בעודם מחפשים את דרכם... נמצא להם מפלט כ א י ל ו מחליף... בדמות 'רק לא ביבי'...
את האידאולוגיה הציונית שלצידה ובמובהק האידאולוגיה הסוציאליסטית תפסה כותרת גזענית, מלוכלכת - שאנחנו הביביסטים אוהבים להתכסות בה מול הערווה המוצגת ע"י פריווילגים ומוצצי דם בפנסניות החזיריות... מדרגי הביניים ועד לאחרון הבכירים...

משתפרת1

Well-known member
יש משהו מאוד מיוחד ביין שאין במשקאות אחרים..., יין משתבח עם הזמן. למשקאות אחרים יש פג תוקף...!!!
פעם פעם... דור לפנינו היתה מפלגה אחת גדולה וסביבה מפלגות לווין..., כולן או מרביתן מפלגות דמוקרטיות כך או אחרת... והיתה האופוזיציה.
בשנת 1977 ובעיקר בשנים שאחרי, חל לראשונה מהפך..., אלה שהמהפך לא בא לעולם 'סתם כך'... וצד אחר המהפך של 77 לא היה מושלם.
ב81 ובעיקר ב-84 היה כבר ברור שאנחנו עוברים לאט לאט ממצב א' למצב ב'...
אלה שהשינוי היה מבני...
דור מפא"י ודור מפ"מ ודור אחדות העבודה החלו פורשים מן העולם...
הדור שלי, בני עדות המזרח עברו בהמוניהם לליכוד, שצמח בעקבות כך וביטל את יתרונות האחרים...
בני הדור הותיק משולב בדור ישראלי ראשון מבין יוצאי אירופה והשואה..., מאסו במפלגות המיושנות... ויצאו לתור אחרי מפלגות... שצצו.
וכך בעודם מחפשים את דרכם... נמצא להם מפלט כ א י ל ו מחליף... בדמות 'רק לא ביבי'...
את האידאולוגיה הציונית שלצידה ובמובהק האידאולוגיה הסוציאליסטית תפסה כותרת גזענית, מלוכלכת - שאנחנו הביביסטים אוהבים להתכסות בה מול הערווה המוצגת ע"י פריווילגים ומוצצי דם בפנסניות החזיריות... מדרגי הביניים ועד לאחרון הבכירים...
רק שיין שמתיישן הופך לחומץ... זה קרה למפא"י-מפ"ם-אחדות העבודה.

Harrington

Well-known member
מנהל
בורסיקה היקר.

זה אחד הדברים שמונע מהשמאל לנצח את הבחירות (לא הדבר היחיד, אבל בהחלט אחד מהותי לענ"ד) כל פעם מחדש. בכל סבבי הבחירות האחרונים לא זכינו לשמוע מהצד הרל"בי (או מהשמאל) שום תוכנית לניהול המדינה, בשום תחום. כל מה ששמענו היה 'ביבי פויה' ו'אנחנו נעשה את זה (את הכל) טוב יותר'. הא ותו לא. מה לעשות שהעמדה הזאת לא משכנעת במיוחד :).

בהחלט יתכן שאם תקום מפלגת שמאל או מנהיג שמאל ויציג תוכניות ענייניות ורציניות, שיוכל להביא להישגים. זה פשוט לא קרה בכל סבבי הבחירות האחרונים (לרבות כמובן אלו בהם נתניהו לא הצליח לנצח אך השמאל לא הצליח להגיע להישגים של ממש*) וספק אם יקרה בבחירות הקרובות הבעל"ט.

* נזכיר שאחד התנאים להקמת ממשלת האנדרוגינוס, שלא קמה בזכות הישגים מיוחדים לשמאל, היה שהיא לא תדון בנושאים כבדים ששנויים במחלוקת משמעותית בין מרכיביה. כמובן שכך לא ניתן לנהל מדינה וחיש מהר נושאים כאלו 'נאלצו' לעלות לדיון חרף ההסכמה בין כולם שזה לא ייעשה. התוצאה ידועה. בלעדי הסכמה זו, הממשלה הזאת לא יכלה לקום, כלומר כאמור, גם בבחירות שהובילו להקמת הממשלה הזאת, הדבר לא התבסס על הישגי השמאל המרהיבים.

נסיך.333

Well-known member
רק לא ביבי זו אידיאולוגיה, רדודה אמנם אבל אידאולוגיה..
אז מי שמצביע למשהו שלילי ולא חיובי זה אומר עליו הרבה

למעלה