על MOBILEYE שמעתם?

בעל10

New member
על MOBILEYE שמעתם?

בכל מקרה אני עובד שם כבר 5 שנים ועכשיו יש אצלנו מבצע גיוס די נרחב לבוגרי מדעי המחשב עם ציונים טובים ונסיון.
אם אתם מעונינים או מכירים מישהו שמעוניין מוזמנים לפנות אלי בהודעה בפרטי. כמובן שמצ'פרים אצלנו מי שמביא עובד ככה שיש לי אינטרס לעזור לכם להתקבל.
זה תיאור קצר של מה שמחפשים אצלנו:
What we are looking for?

Exceptional people with a degree in Computer Science or similar fields with excellent scores, who have a background in computer vision / machine learning / mapping and navigation.
Good knowledge of C++, knowledge of Matlab/Python is an advantage.
Background in Deep Learning /SLAM will be an advantage for some of the positions.

בהצלחה

דייהטסו

New member
הם עדיין קמצנים כמו שהיו?

לפני חמש שנים התראיינתי שם, המראיין נאם לי שעתיים על מעלות החברה ושלא אתרגש מהצעת השכר הקצת נמוכה שלהם, סיפר על היחסים הגרועים בין ההנהלה והעובדים, ובסוף הציע לי הצעה נמוכה ב-30-40 אחוז מבכל מקום אחר. חבר שלי עבר אותו תהליך בדיוק. לא אתפלא אם באקזיט שהיה לא מזמן דאגו שהעובדים יקבלו כמה שפחות.

בעל10

New member
דוקא לא

מאז ההנפקה דווקא השכר השתפר והאופציות והמניות שחילקו לעובדים התבררו כשווים ביותר.

זה השתנה

המשכורות עלו שם משמעותית.
לגבי האופציות ששמעתי שהתבררו כשוות, צריך לזכור שזה לא רלוונטי למי שמצטרף עכשיו.

c3c

New member
שומר נפשו ירחק

מובילאיי הייתה ונותרה חברה שמתקטננת ומתקמצנת
עם כל עובדיה על כמעט כל סעיף
שכר , אין העלאת שכר מעל לסף מסויים בכל מחלקה ומחלקה
חופשת מרוכזת פעמיים בשנה בסוכות ובפסח כדי "לאכול" לעובד את ימי החופש
שלו כמה שיותר
דרישה בחוזה לעבודה של 10 שעות ביום .........
קרן השתלמות ? לא מיידית לכולם ,תלוי עד כמה רוצים אותכם
הפרשות לפנסיה ? לא על כל מרכיבי השכר ברוטו.....
בקיצור אם אתם מעוניינים לצבור ניסיון כי אתם בוגרים ללא עבר תעסוקתי
וראייה ממוחשבת ומכונות לומדות מעניינים אותכם ,בבקשה
לכל השאר ,ללא הצעה ממש טובה שמוגשת לכם מההתחלה בכתב
אין לכם ממש סיבה לעבוד שם

user32

Well-known member
מנהל
תגובות מפתיעות לאור הישגי החברה

הייתי מצפה מחברה שמובילה עולמית בתחום יוקרתי שמצריך את המוחות הטובים ביותר שתהיה נדיבה ומתגמלת. מוזר.

זו כנראה לא החברה עם היחס הכי טוב לעובדים

אני מכיר שני חברה שהתראיינו התקבלו וסירבו לעבוד שם.
לראשון הסבירו שהמשכורת הנמוכה היא הוגנת כי הם החברה היחידה שעושה עיבוד תמונה בירושלים ואם הוא מתעניין בתחום אז זה המקום.
לשני אמרו בראיון "אתה רווק? לפחות 10-11 שעות ביום". הוא התראיין ממש לפני ההנפקה והשכר שהציעו לו היה מכובד מאוד לבוגר עם הניסיון שהיה לו.
יש לי גם כמה חברים שעובדים שם. חלק מתארים חוויה בינונית וחלק חוויה מעולה.

rj111

New member
זה כנראה מאפיין של חברות הייטק בפריפריה

כשהיצע החברות נמוך ויש פחות תחרות על העובדים, היחס לעובדים פחות טוב והחברות מרשות לעצמן לתת שכר ותנאי עבודה פחות טובים מהמקובל במרכז.

נכון אבל

המשכורות שם היו נמוכות גם ביחס לממוצע הירושלמי.
אני מכיר אגב חברה תל אביבית מצליחה מאוד שנותנת משכורות רעב ועדיין פורחת. לפעמים ההצצלחה היא בניגוד לכללים.

rj111

New member
כשיש ממוצע חייבות להיות חברות מתחת לממוצע

כנראה שהשם של החברה מאפשר להוריד את השכר.
אני גם מכיר חברה תל אביבית שנתנה הצעות שכר נמוכות ופרסמה גם בפורום הזה.
יכול להיות שהאופטימום של חברה שמציעה הצעות נמוכות הוא בסולמות השכר שהיא נותנת וזה זכותה המלאה. יכול להיות שחברה שמציעה הצעות נמוכות פוגעת ביכולת הצמיחה שלה.
הבעייה שקל לתמחר את החיסכון בשכר ולעומת זאת קשה לתמחר את הפגיעה בריווחיות ובצמיחה של החברה.

תיקון קטן: כשיש ממוצע *לא* חייבות להיות חברות מתחת לממוצע

נניח שיש עעשרת חברות פעילות וכולם משלמים לבוגר 17K. הממוצע הוא 17K ואף חברה היא לא מתחת לממוצע.
אם אני אדייק סטטיסטית מה שאני התכוונתי לומר זה שהם משלמים פחות מהממוצע בהפרש שגדול מסטיית תקן אחת או שניים. כלומר הם רחוקים מהמוצע יותר מאשר "הסטנדרט".

rj111

New member

בעל10

New member
כל מה שאמרתם השתנה לאחרונה

נכנסה מנהלת HR חדשה ועשו קצת שינוי סוויץ. שווה לשמוע מה יש להציע.

בעל10

New member
לא.

כבר הצהרתי מראש מה האינטרס שלי כאן - הבונוס שמחלקים לעובדים שיביאו מישהו שיתקבל.

למעלה