על תשפטו אותי..

איך נשפוט אם לא שמת תמונה

בהצלחה

למה לא?

בעברי הלא רחוק(שלוש חודשים בערך) העלתי תמונות אבל לפורום סקס...

עשיתי גיחה לפורום השכן...

תמונות חביבות העלית... ולעצם העניין אחרי שראיתי אז אני בעדך
רק הערה קטנה בשולי הדברים, בכרטיס שלך מופיע שאת בת 24 מה שאומר שאתה צעירה ורק בתחילת דרכך בנשואים לא יודע אם יש לך ילדים או מה בדיוק קורה בינכם אבל לפני שאת קופצת לביצת הבוגדים אולי שווה לך לעשות חשבון נפש ולנסות לטפל בבעייה בבית...בכל זאת כל אתם רק בתחילת הדרך. נשבע לך שהייתי כותב אותו דבר גם בלי להציץ בתמונות ושלא יהיה ספק, התמונות שוות לאללה
תשמרי על עצמך ומקווה ומאחל לך הצלחה

אופסייייי

מרוב מהירות לא ראיתי את התפתחות השרשור כולו :) אבל מאידך, לפי התוכן נראה שצדקתי :)

ההסבר לא מלא

כחדשה היא בוודאי לא מודעת שהייז ( haze73 ) נמצא על תקן מנהיג השמנמנוכים ונוהג לבקש בדרכו המנומסת מבחורות להעלות תמונות לפורום. אין באמור לעיל משום אמירה שהייז הוא אכן שמנמנוך כטענתו ובוודאי שלא משתמע שהתכוונת לטעון שהפרחונית היא שמנמנוכה. איך אני כפרשן ?

enigomontoya

New member
לא ישפטו אותך פה

רק יציפו אותך במסרים. בטוחה שלזה התכוונת ?

את יכולה להקל עליו

לצייר ציור מסירופ שוקולד שמגיע מהצוואר ועד צוואר הרחם
ולאורך השביל לפזר סוכריות צבעוניות כשיגיע לשם יחכה לו ריח פצ'ולי , וניל , אוקיאנוס , ואולי קוביה שלמה של שוקולד פיצפוצים כשיגיע לפס החם והרטוב יתווסף גם סירופ מייפל וקצפת או גלידה אם לא קר לך שיהיה בהצלחה אנו פה לא צריכים את כל הפירוטכניקה , אבל לעולי ימים כמוכך אולי זה יוסיף מיון נעים

מממממ

ממש אהבתי זה מקורי חשבת על זה בעצמך?? אבל זה לא הייגיינתי סירות למטה.. למרות שלא הייתי מתנגדת לזה ממממ ניראה ממש יאמי!!

למעלה