על תשפטו אותי..

על תשפטו אותי..

אבל.. בעלי אטום!!!די כמה עוד אפשר פשוט אטום דיברנו באמת אני עושה מאמצים אבל הוא לא מוכן לשנות גישה ואומר שהוא ניגעל מלרדת לי אני אישה לא מסופקת וזה די מבאס כי אני עוד צעירה מה ככה אני אהיה כל החיים מעכשיו מגיעה לי הרבה יותר ומבלי לפרק את המשפחה וכן !!! אני שלמה עם עצמי זה לא משהו שחשבתי מאתמול.. מגיעה לי להיות גם אישה מסופקת ולא רק אמא..

ufo69

New member
בהצלחה

נרקיס נ

New member
הגעת למקום הנכון...

יש כאן מלאאאאאאא גברים שישמחו מאוד לרדת לך... בהצלחה!!!

diktator

New member
נרקיסה מתוקה. התחלת לסרסר בנו? ??

חחחחחחחח צוחק אית אהובתי... ועכשיו לגברת פרחונית...למה חיכי והסכמת לחיות.להיתחתן ולהביא ילדים עם גבר שלא אוהב.מעריך וחושק בך? איזה מין זוגיות אתם חולקים? רק שלוך ניאנדדרטל לא אוהב ונהנה ללקק ולענג אישה...הרי זה יותר טוב מהזיון עצמו...זה טעים מרגש ומדהים.אפשר שעות לעשות מין אורלי יחד...חבל שהמשכת לצאת יתו מא.ולגבי ההמשך...אל תימנעי מעצמך את אחת ההנאות הגדולות בסקס. באמת..תיבררי טוב את הפרטנרים שלך ורק שתהיי בטוחה ושלימה עם עצמך זה יקרה

diktator

New member
היתה לי פעם יזיזה לפני 5 שנים ש

הציעה לי לעשות גם את החברה הכי טובה שלה... ( חשבתי על שלישייה אבל לא ) היא התכוונה לבד...שאלתי מה הקטע שלך? אמרה לי שהיא רוצה שעוד נשים יתענגו ממני (אני " בנוי " טוב ) וצחקתי אמרתי שתמורת סכום סימלי יש מצב...( צחקתי כמובן ) והיא חשבה שאני רציני. סירבתי בנימוס, ארזתי מרכולתי והפלגתי לדרכי...

נרקיס נ

New member
למה לא אמרת קודם <שאתה בנוי טוב>

אז מתי הולכים לצימר? אפשר להביא חברה? ועוד אחת גם אפשר? אל דאגה, רק בשביל שיסתכלו ויקנאו.... לא יותר מזה...חחחחחחח

diktator

New member
למה אתן הנשים תמיד ממהרות...

מה עם הכרות...שיחות נפש...נרות ריחניים...שמן מסג (הפעם זה יהיה בחדר אמיתי .לא במוח...) שלחי לי תמונה..ניראה במה מדובר...אני אשלח לך גם תמונות עדכניות..ואם הכל יסתדר וניזרום...תביאי חברה... חחחחחחחחחחחחחח סתם תבואי לבד !!!

אני חולה על דברים כאלה...

הוא נגעל מלרדת לך , ולמאהבת שלו הוא ירד גם שעה:) לא הבנתי על מה לא לשפוט אותך?
(וברור שמגיע לך) על הטעות שלו כנראה שהוא ישלם שתרוצי לזרועות ההוא ש-ירד ,ואז נשפוט אותך...:) הכל מתחיל ונגמר במיטה נקודה.!

נרקיס נ

New member
אמממ...

רק לידיעה... ישנם גברים שבאמת נגעלים מזה ולא יורדים, לא לאישה ולא למאהבת! זה בדרך כלל קשור לעניין של חינוך, "סקס זה משהו מלוכלך" וכו'... לדעתי אותם גברים פשוט מסכנים.

במידה ואת רוצה תשובה מלומדת,. לכל אישה יש ריח שונה, טעם שונה,.. ותגובה שונה.וריש שונה :) חעחע זה לא קשור רק למה שכתבת. בגדול שאתה אוהב מישהי לא לדבר על מאוהב,.וחשוב לך ההנאה שלה והרצונות שלה, כפי שאתה מצפה שהיא תאהב אותה חזרה. לא תיגעל משום דבר. אולי לא חינכו שסקס הוא מלוכלך , האמת שלא דיברו איתי על סקס בכלל, בשום מקום. אז פלא שאני בתול

נרקיס נ

New member
כמו שלכל גבר יש....

ריח שונה, טעם שונה ושערות שונות שנכנסות בין השיניים |איקון של נגעלת| לעיתים, גם אם אתה מאוהב ואוהב מישהי, יש דברים שאתה פשוט לא מסוגל לעשות.... ואתה יודע מה? לא בא לי מישהו שמגעיל אותו לרדת לאישה שיעשה לי טובה וירד לי וירצה להקיא לי שם.... ממש לא בא לי |שוב אייקון של נגעלת| גם איתי אף אחד לא דיבר על סקס לפני שהגעתי לתפוז ולעולם הזה.... תודה לאל שמאז לא מספיקים לדבר איתי ואף ל.........

לא עם הוא אוכל

מנגו , ופאפאיה לפני :) ויש לו מכונה של רמינגטון או לה ביביליס חעחע איזה כיף לך , אני גם מאז שהגעתי לפה אפחד לא מדבר איתי על זה. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף! לא מגלים לי שום דבר בבית הזה! סאמ'עק!

מה פתאום...

אני ג'נטלמן ...לא מדבר על סקס עם בחורה פויה!!! מילא לעשות...
אני בקטע של התניית אהבהבים תשוקה וכו',. השאר זה פאסה מבחינתי. ובכלל לא מגלים סודות בחברה

הצלVאני

New member
הכל,

אבל הכל, עניין של רמת האינטימיות והתקשורת בין בני הזוג.... כשהאינטימיות גבוהה, המחסומים משתחררים, גבולות מטשטשים...והיצרים ממריאים :)

למעלה