על תפקוד המנהלים

E טי

New member
על תפקוד המנהלים

מנהלי המדינה, חברי הכנסת "הנכבדים", הם תמצית כל השחיתות במדינה שלנו. כבר שנים שהפוליטיקה הישראלית מידרדרת מדחי אל דחי, כמעט ולא נמצא מפלגה שלא ננגעה בשחיתות. ואנחנו הציבור פשוט יושבים ושותקים. יושבים להם המושחתים, "נבחרי הציבור", על כסאות העור בכנסת ישראל, בלא שום דאגה, כי מה להם ולציבור הישראלי... הרי מה שחשוב להם הוא רק הקידום הפוליטי שלהם, הכסא בממשלה והכיס הנפוח. והנה מתנקזים להם כל המושחתים במפלגה אחת. וכל יום המפלגה מקבלת מושחת חדש. הנה השחקן החדש - צחי הנגבי, רק הריח את התיק שמתחיל להיתפר לו בעקבות המינויים ודילג לו, מעל כל המכשולים האידאולוגיים, למפלגת השחיתות. מצאו הפוליטיקאים הישראלים שיטה... אני לא יודע מה אתכם, לי נמאס. נמאס לשמוע כל שני וחמישי על השחיתות של זה, והתיק של זה. על המשפט שלו והמעצר של האחר... די, חלאס. לא נראה לי שקיים במדינה ריכוז כזה של אנשים עם כמות כזאת של הסתבכויות משפטיות...

MsUnderstood

New member
אני אפנה אליך שאלה ששאלתי עוד

מספר אנשים מה אתה עושה עם זה? איך אתה יכול לשנות את זה? ו
על הכותרת

E טי

New member
א. לא להצביע להם.

ב. לשלוח הודעה בפורום "אקטואליה לנוער בתפוז".

MsUnderstood

New member
אתה חושב שבזה שתכתוב פה הודעה

משהו ישתנה? לכתוב הודעה בפורום לא יותר מידי עוזר לשנות מצד כזה.. למי כן תצביע?

E טי

New member
קודם כל - כן.

לפי תורת הכאוס גם תזוזת כנפי פרפר בצד אחד של העולם יכולה לגרום להוריקן בצד השני. אבל את מוזמנת להציע דברים אחרים לעשות... למי אני יצביע? למפלגה שלא נגועה בשחיתות, עם אידאולוגיה קרובה לשלי - האיחוד הלאומי.

Continuum

New member
חח

לפי תורת הכאוס גם הודעה בפורום יכולה לגרום להוריקן בצד השני של כדור הארץ. אבל אין שום קשר לפעילות פוליטית.

כל הכבוד באמת....

הרגע יש סיכוי שהרגת כמה אלפים בצד השני של העולם.... בעצם גם אני... שיט.... טוב, מה אני מתעסק במוות של כמה אלפי אנשים, יש לי דרבי היום על הראש...

עזוב...בדיחה פרטית....

אני לא באמת בלונדיני. בפורומים של הפועל קוראים לי red in blood. ויש איזה אחד (שלומי שירונים אם זה מעניין אותך) שקרא את זה בטעות red in blond, ומאז זה נדבר אלי...

E טי

New member
../images/Emo6.gif טוב צודק...

אבל אתם מוזמנים להציע דברים אחרים...

La Gamba

New member
יש מצב

ונמשיך במגמתו של מפקד דובדבן- בפורומים מתוקנים מוחקים הודעות כאלה..

מי שלא הולך ומשנה בעצמו שלא יתלונן

מי שאין לו את התושיה ללכת ולהתמודד בעצמו במערכת הפוליטית שלא יתפלא שהפוליטיקאים האחרים משחיטים. בשביל זה יש דמוקרטיה.

למעלה