על שרון ושרון

Thats

New member
על שרון ושרון

שרון האמא, נשכבה על ילדיה/תינוקיה כדי להצילם. האם אפשר לומר ששרון ראש ממשלתנו, נשכב גם הוא על גדר בשבילנו? או שאינטרסים זרים של השמאל הישראלי עדיין מפעפעים בעורקיו ומפריעים לו בהגנת אזרחי ישראל, קורבנות אוסלו. כך או כך, שרון יישא באחריות להפקרות המתמשכת. פעם בימים רחוקים כשהפדאיון היה חודר לאיזה מושב ורוצח איזה חקלאי או איזו משפחה, כל הארץ היתה רועשת וגועשת. פעם כשפגעו ביהודי היה ברור לכולם, עד אחרון שרי הממשלה כי יש להגיב בכוח כי בנפשנו הוא. והיום? מה היום? Thats all folks

רלוונטי

New member
אינטרסים זרים?

כל אחד שמגיע לכסא ראש הממשלה (ולא משנה איזה שיר הביא אותו לשם.)רואה משם את שאני רואה מכאן.תזרקו מילים בלי כיסוי כמה שבא לכם ותמשיכו להתאכזב מנהיג אחרי מנהיג.

שרוף

New member
זאת הנקודה ידידי TAF

שרון לא ישא באחריות ואף אחד מהממסד הזה לא ישא באחריות למדיניות הפחד הכניעה מול הטירור הגואה. הראה לי שר אחד חבר כנסת אחד פקיד בכיר אחד איש צבא אחד שלקח אחריות על מחדלים בעשרים השנים האחרונות. האחריות למצב הבטחוני הרעוע הכלכלי והחברתי היא של אזרחי ישראל שלא מבינים לאן הממסד הזה מוביל אותם. רק הדרך שלי TAF קרי הפיכה אזרחית או צבאית השתלטות על הכנסת סילוק 120 חברי כנסת שחלקם בוגדים אוייבים וחלקם פושעים פליליים וחלקם סתם מושחתים והכנסת ישראל למשטר חרום צבאי וגיוס כל תושבי ישראל למלחמה בטירור רק הדרך שלי תביא להרחקת הסכנה הקיומית העומדת עלינו.

רלוונטי

New member
רק בראש שלך....

זה כלל נתפש כאפשרות ..(.ואתה סופר לי קולות בכנסת.)מבדר....

למעלה