על קצות האצבעות...

על קצות האצבעות...

מישו פה רואה את הסדרה? יש בה זוג, אישה וגבר, הגבר הוא ביסקסואל, האישה, משו לא מובן, ויש להם יחסים פתוחים... הוא יוצא למועדונים שוכב שם עם גברים מביא אותם הבייתה וכאלה... לדעתי זה קצת מציג את הביסקסואלים בצורה שגויה... כלומר, קרה לי כבר קמה פעמים שהכרתי מישו וסיפרתי לו עלי והוא ישר שאל אם כשיש לי חבר אני ממשיכה להיות גגם בחורות ולהפך... ללמה קשה לאנשים לקבל את זה שבגידה עם המין שלי היא זהה לבגידה עם המין השני??

sutul

New member
לא מכיר את הסידרה

אבל .. קצת מציג בצורה שלילית!?... קצת???

Blackice

New member
גם לא מכיר את הסדרה.. אבל הבעיה מוכרת.

למרות שאם היה לי זמן הייתי מנסה לצפות בה.. תראו, קיימים בעולם ביסקסואלים שחיים במע' יחסים פתוחות. זה לא שהסדרה מציגה שקר וכזה. אבל כן, לפי התיאור הזה הסדרה לא תורמת לדימוי שלנו ומחזקת את הדעה הקדומה לגבי קיום קשר עם שני המינים במקביל.. אתם חושבים שאם ננסח מכתב ונפנה ל"קשת", נוכל לשנות משהו? או לחילופין, להציף את זה הלאה לארגונים שיותר יודעים איך להלחם בהומופוביה?

אני לא חושבת שמכתב זה הצעד הנכון...

אחרי הכל כמו שאמרתי הם לא אומרים משו שקרי לחלוטין... יש מערכות יחסים פתוחות בין ביסקסואלים וגם בין סטרייטים... רק שהעניין הוא שה"חברה" מסתכלת על זוגות ביסקסואלים בדיוק בצורה שמציגים אותנו בסדרה וככה זה רק מחזק את הסטיגמה.. זה כמו שתכתוב מכתב לגבי סדר שמציגה הומו בצורה נשית מאוד, זה מחזק את הסטיגמה שכל ההומואים הם נשיים, אבל זה לא שקרי... יש מבין?
בעצם כשאני חושבת על זה, אולי אפשר לשלוח מכתב רק כדי להבהיר להם את הענין, ולא מכתב זועם... אפשרי לא?

ראיתי מס' דקות מהסידרה אבל....

אם הזוג הזה חיים חיים פתוחים והוא מביא את הגברים שלו לבית שבו היא גם נמצאת ושום דבר לא מוסתר, איך זה בגידה ???

למעלה