על קו הזינוק

על קו הזינוק ../images/Emo76.gif

איך אתן מכינות את עצמכן לתהליכים חדשים, התפתחויות צמיחה חדשות
מה אתן עושות רגע לפני הפריצה והיציאה לדרך

בודקת, מתכננת ושוב בודקת

מהמקום המאוד פרפקציוניסטי שלי אני אוהבת שהכל מושלם, ברור, נהיר וידוע. כאשר אני עומדת בפני משהו חדש אני בודקת בכל מדיה אפשרית על מנת להגיע הכי מוכנה שרק אפשר. זה נותן לי המון ידע ומכאן ביטחון. לפני הפריצה ? משתדלת להירגע בכל דרך שהיא. נשימה דמיון מודרך שלי עם עצמי נשימה נוספת מזכירה לעצמי כמה זה נכון וטוב ואמיתי ועד כמה אני מוכנה ויאללה, יוצאת לדרך. מה מלאכי, מתכננת פריצה חדשה ?

בהחלט- היציאה מהבית../images/Emo82.gif

זה נהיה יותר ממשי עבורי: יותר חוסכת כסף (למרות שהשבוע הרשיתי לעצמי להתפרע ולהוציא 300 שקל על מלא בגדים), יותר מדברת על זה עם אנשים מסביבי (חוץ מההורים- קשה לי לומר להם כי פוחדת מהתגובה ופוחדת שאני אצטרך לריב איתם על זה), ומפנטזת איך זה יהיה...

לפנטז זה מעולה !

תראי בעיני רוחך את היציאה שלך מהבית את המקום החדש איך הוא מסודר ומאורגן את השמחה שיש בך את הנינוחות את הידיעה שאת במקום הנכון והטוב ביותר עבורך איזה יופי מלאכי, בהצלחה מתוקתי !

גילור

New member
אני לא מכינה את עצמי. חושבת לפני

רק על הדברים הטובים שעומדים לקרות לי בעקבות השינוי או הצמיחה, והולכת לקראת השינוי או הצמיחה תמיד תמיד באוירה אופטימית. אם יש לי חשש פסימי, אני לא הולכת בכיוון החדש שהתוותי לעצמי או לחילופין מבררת מהיכן נובע החשש ומלבנת אותו עם עצמי עד כדי ביטולו. אה, נזכרתי בעוד משהו. לאחרונה למדתי לשאול את עצמי גם מה הדבר הכי נורא שיכול לקרות אם לא אצליח. כשאני מלבנת עם עצמי את הדברים, הם נראים הרבה יותר ברי טיפול/פתרון הגיוני. הכל פתאום מקבל פרופורציה הגיונית.

המשפט האחרון שלך חזק מאוד!

חבר יקר שלי אמר לי פעם - כל עוד לא מרביצים לי. הכל בסדר. זה הרף שהוא הציב לעצמו... הוא עושה משהו חדש ויודע שהדבר הכי גרוע שיכול לקרות זה שירביצו לו (מה שכמובן לא יכול לקרות, כי מה הקשר ??) ומכאן הפחד שלו כמעט ולא קיים.

גילור

New member
כל זה נכון בד"כ. זה משהו שאני עכשיו

לומדת בקורס מסויים (ומרתק!!!) שאני עושה. אבל אני כל הזמן שואלת את עצמי שאלה אחת: אחד החששות או החרדות הכי הכי עצומים שלי הוא שמא יקרה למי ממשפחתי הקרובה לי מאוד חלילה וחס משהו. נניח חלילה יחלה. או מה יקרה לילדי אם חלילה וחס יקרה לי משהו. זו החרדה הכי גדולה שלי. כשאני נכנסת לסרט הרע הזה ניסיתי לשאול את עצמי מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות אם.... ושלא נדע מה עלה לי בראש. מה עושים במצבים כאלה? הרי במצבים כאלה אי אפשר לחשוב על התרחיש הנורא מכל כי אז נאבד עצמנו לדעת ונהיה חלשים....אז מה כן?

חן חן על הפרופורציה

את בהחלט עוזרת לי לראות דברים מסוימים כרגע בחיי בפרופורציה מסוימת תודה מותק. איזה קורס את לומדת ?

גילור

New member
עושה סדנה מ-ד-ה-י-מ-ה בשם "יעדים"

שמתקיימת בת"א. פשוט מופלאה. עושה לי רק דברים טובים. אם תרצי פרטים - בכיף. במסר כמובן. ועם המון אהבה

גילור

New member
שלחי אלי את מס' הטלפון שלך אם בא

לך ואשמח לתת לך מחר את מקסימום ההסבר שאוכל. אם לא נוח לך, אוכל גם במסר, אבל גם זה יהיה מחר.

גילור

New member
אה../images/Emo13.gif אין בעיה.

סדנת יעדים זו סדנה בת 10 מפגשים, כל מפגש בן 4-5 שעות. זו סדנה יישומית שמטרתה לעזור לאנשים ללמוד על ה"אני" שלהם, לשחרר תקיעויות בחיים (דברים שתקועים בחיינו) ולעזור לנו להתפתח, לצמוח ולהתקדם. הסדנה מלמדת איך להנות יותר מהחיים, להעשיר אותם. הסדנה פשוט מקדמת לנו את החיים למקום טוב יותר, מביאה אור ושמחה ומשחררת את המכשלות בחיים שלנו. הסדנה היא בפירוש "זכיה במפעל הפיס" עבור כל מי שעשה אותה ומדובר כבר בקרוב ל- 80 מחזורים של אנשים ששיפרו את חייהם בצורה ניכרת ביותר (עם חלק מהם נפגשתי כי הייתי ספקנית ביותר). אני יודעת שלי היא בהחלט עושה את זה, ובהחלט ממליצה בחום.

למעלה